Standard.

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Šef Delegacije Evropske Unije u Crnoj Gori Aivo Orav objavio je na svom Tviter nalogu da su tražili pojašnjenje izjave predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice koju je dala nedavno povodom palate pravde u Crnoj Gori.

Dostizanje evropskog nivoa životnog standarda jedina je satisfakcija za odricanje građana u procesu socijalno veoma bolnih reformi, ocijenio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović na svečanosti u Vili Gorica, gdje je uručio nagrade Privredne komore (PKCG) za uspješno poslovanje crnogorskim kompanijama.

Sa dolaskom proljeća mnogi od nas primijetili su promjene na koži. Nakon perioda niskih temperatura, suvog vazduha koliko god da smo dodatno brinuli oko lica, proljeće je mnoge od nas dočekalo nespremne sa dehidriranom kožom. Kozmetolog Jelena Božović otkriva kako njegovati lice tokom najljepšeg perioda u godini, ali i koliko je značajno da se što manje nerviramo, jedemo slatkiše i pijemo alkohol,  jer koža sve pamti.

petak, 19 april 2019 13:30

Džejson Momoa VIŠE NE LIČI NA SEBE!

Godinama unazad ženama je posebno privlačan njegov pomalo divlji, buntovnički imidž, pa su duga kosa i duga brada njegov zaštitni znak, ali sada je ovaj glumac napraviop drastičnu promjenu!

Dizajnerka enterijera Elena Karić Karaman svojevremeno je šokirala mnoge kada je rekla da je tada 12-godišnjeg sina Simona ispisala iz škole i preusmjerila ga na kućno vaspitanje.

Istureni prvaci političkog pokreta "Odupri se" bili su spremni da otputuju na sastanak u Brisel prošle sedmice, odabrali su delegaciju, spakovali se, ali famoznog sastanka još nema. Da li ih niko ne zove, ili niko neće da ih primi, vidjećemo, saopštio je poslanik DPS-a Nikola Divanović.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat i vojne policije asistiraju državnom tužiocu u istrazi oko materije na Školskom brodu Jadran za koju se sumnja da je droga.

Profesor univerziteta koji je uhapšen nakon ulaska u katedralu Svetog Patrika u Njujorku s kanisterima benzina, tečnim plinom i upaljačem, već je bio privođen ove nedjelje u katedrali u Nju Džersiju.

Totalni obrt dešava se u raspodjeli nasljedstva nedavno preminulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, pisali su juče neki mediji u Srbiji. Navodno, pjevačev vanbračni sin Robert Omaljev ima dokaz koji će predočiti na sudu i koji će oboriti Šabanov testament. Špekuliše se da u njemu stoji da sve ostavlja supruzi Gordani, ćerkama Saneli i Ildi te sinu Mihajlu.

petak, 19 april 2019 10:36

Kokosovo ulje u borbi sa bubuljicama

Osim što je hranljjivo brojnim minralima, ulje kokosa je i duboko hidratantno, što je presudno za liječenje osipa i bubuljica. Ipak, jako je bitno održavati integritet kožne barijere, koji je od presudnog značaja za liječenje bubuljica i odklanjanje ožiljaka pa nije baš preporučljivo otklanjati svu masnoću sa lica, jer ona u sebi sadrži i određene zaštitničke faktore.