Standard.

 
 
 
 
Marija Ivanović

Marija Ivanović

Problemi u životu slavne manekenke Erin Heatherton, koju javnost najprije prepoznaje kao bivšu djevojku holivudskog zavodnika Leonarda DiCaprija, ne prestaju. Naime, iako su nekada njeni honorari na godišnjem nivou bili milionski Erin se danas nalazi u ozbiljnim finansijskim problemima.

Pjevačica Jelena Karleuša u braku sa Duškom Tošićem ima dvije ćerke, Atinu i Niku.

četvrtak, 20 jun 2019 10:00

Zašto dosoljavamo neprobanu supu

Mnogi ljudi imaju neku naizgled bezazlenu naviku, ali stručnjaci upozoravaju da ona može biti i ozbiljan signal koji upućuje na neke druge psihološke karakteristike.

Nang Mve San, učiteljica u Mijanmaru (Burmi), željela je postati model, ali je izgubila doktorsku licencu zbog dijeljenja fotografija u bikiniju na društvenim mrežama. Nakon nekoliko godina doktorica Nang je počela dijeliti fotografije u kupaćem na društvenim mrežama i participirati u profesionalnim snimanjima.

U likovnom segmentu ovogodišnjeg, drugog izdanja hercegnovskog festivala nezavisne umjetnosti MORŽ (Morski ritam života), svoje radove će izložiti 15 umjetnika iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

Nataša Bekvalac važi za jednu od najatraktivnijih pJevačica, a budući da je ostvarena i kao majka, izgleda da je to sada još privlačnije muškarcima. Naime, navodno je Adem Ljajić taj koji je "bacio pik" na Bekvalčevu, pa s obzorom da je njegova veza sa Sofijom Milošević sada daleka prošlost, fudbaler se nada da će uspJeti da osvoji lIJepu Natu.

Neđo Šubara (42), jedna od tri žrtve Dragoslava Jovanovića iz Surčina, čije je tijelo pronađeno u septičkoj jami u tom neselju, živeo je u luksuznoj vili u Ugrinovcima, a kako saznajemo, bavio se preprodajom polovnih automobila.

Ovih sedam jednostavnih pravila mogu učiniti vaš život svetlijim, pozitivnijim, uzbudljivijim i ispuniti ga posebnim značenjem, mudrošću i ljubavlju.

Porvjerite da li ste među njima!

Darko Lazić otkrio je da je danas zvanično okončao brak sa pjevačicom Anom Sević. Naime, dok se čeka porođaj Lazićeve vjerenice Marine, pjevač je otkrio da se susreo sa Anom, kako bi potpisali papire.