Standard.

petak decembar 13

Reagovanje KCCG: U Centru za autizam, razvojne smetnje i dječju psihijatriju ˝Ognjen Rakočević˝ 5.030 korisnika

Povodom teksta koji je juče objavljen u pojedinim medijima vezano za Centar za autizam, razvojne poremećaje i dječju psihijatriju ˝Ognjen Rakočević˝, reagovali su iz Kliničkog centra Crne Gore navodeći da…

21 hits

petak decembar 13

Medenica uvela novi kućni red: U sudnicu bez telefona

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Novim Kućnim redom koji je propisala predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica, sva lica prije ulaska u sudnicu dužna su da službenicima obezbjeđenje predaju prenosne elektronske uređaje, odnosno telefone i računare.Kako…

59 hits

četvrtak decembar 12

Bogdanović: Odluka Komiteta ohrabrujuća za upis Bokeljske mornarice

Objavljeno u: Društvo

by Lejla

Međuvladin komitet za nematerijalnu kulturnu baštinu UNESCO-a, koji je proteklih dana zasijedao u Bogoti, uz prisustvo crnogorske delegacije koju je predvodio ministar kulture Aleksandar Bogdanović, prepoznao je važnost Bokeljske mornarice…

164 hits

četvrtak decembar 12

Tarzan Milošević polemisao o godini Evrope i svijetu u 21. vijeku, dok su pucali na Daku

Objavljeno u: Društvo

by Lejla

Ambasador Crne Gore u Beogradu Tarzan Milošević učestovao je na panelu posvećenom razvojnim evropskim projektima u kompleksu Crowne Plaza Hotels & Resorts u vrijeme kada je ispaljen hitac u nikšićkog…

200 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 547
ponedjeljak, 27 novembar 2017 18:16

Ski centar Kolašin 1450: Gostima “Bjanke” do daljnjeg zabranjena kupovina ski pasova

Uprava Ski centra Kolašin 1450 donijela je odluku da tokom predstojeće turističke sozone zabrani gostima kolašinskog hotela „Bjanka“ korištenje ski pasova na ovom sve popularnijem crnogorskom skijalištu na Bjelasici. Zabrana važi od danas do daljnjeg, a razlog su, prema tvrdnjama direktorice Ski centra Anđele Vuković, neosnovane optužbe direktora hotela „Bjanka“ Nikole Kasala na račun higijenskih uslova i usluge na skijalištu.

“S tim u vezi, a kako bi ‘poštedjeli’ goste hotela ‘Bjanka’ mogućih neprijatnosti, od danas do daljnjeg, Uprava AD Ski Resorta Kolašin 1450 je donijela odluku da se gostima pomenutog hotela zabrani kupovina ski pass-ova za predstojeću sezonu”, poručila je Vuković u izjavi za portal Standard.

Ona je objasnila da je uprava Ski centra Kolašin 1450 uvrijeđena odnosom Kasala, te da je ova odluka proistekla nakon nedavnog sastanka Nacionalne turističke organizacije Crne Gore sa lokalnim turističkim organizacijama sa sjevera, koja je održana 20. Novembra u prostorijama NTO u Podgorici.

Na tom sastanku prisustvovali su direktorica NTO CG Željka Radak Kukavičić, pomoćnik direktora NTO CG Danica Banjević, predstavnici lokalnih turističkih organizacija sa sjevera - Marija Brajović iz Kolašina, Vanja Šarović sa Žabljaka, kao i predstavnici - hotela „Bjanka“ Nemanja Kuljić, hotela „Four Points by Sheraton“ Aleksandar Vlahović, „Beppler&Jacobson” Nikola Kasalo, Ski centra „Javorovača“ Vuk Popović, Ski centra „Kolašin 1450“ Anđela Vuković, Ski centra  Vučje Mitar Barac, agencije „Explorer“ Luka Bulatović i Ski centra „Savin Kuk“ Miloš Popović.

Na sastanku, kako je Vuković objasnila, Kasalo se nije obraćao direktno njoj, već je indirektno prozvao upravu Ski centra, optuživši je pred svima za navodno loše uslove na ovom jedinom kolašinskom skijalištu. 

„Bez direktnog obraćanja meni, kao predstvanici skijališta Kolašin 1450, skrenuta nam je pažnja na stanje toaleta i izgled uniforme konobara u negativnom kontekstu”, revoltirana je Vuković, kojoj je ovo inače prva sezona upravljanja skijalištem u Kolašinu.

Nakon dolaska na skijalište, Vuković je alarmirala sve kolege, kako bi utvrdila o čeku Kasalo govori. “Međutim, u razgovoru sa kolegama, došla sam do saznanja da su njegove tvrdnje neopravdane, što ćemo u predstojećoj sezoni i u praksi dokazati”, poručila je ona.

Osvrćući se na sastanak sa NTO i negativnim iskustvom sa Kasalom, Vuković je dodala: “Smatram da smo svi sa razlogom bili pozvani da prisustvujemo pomenutom sastanku i da baš mi, kao nosioci turzma u našem gradu, treba da ostvarimo uspiješnu saradnju i da se zajedničkim naporima trudimo da istu dovedemo do zavidnog nivoa”.

“Saopštenje ovog tipa, pogotovo kada je bez opravdanih dokaza, indirektno ugrožava naš imidž među kolegama”, navela je ona, objašnjavajući odluku o zabrani kupovine Ski pasova za goste hotela “Bjanka”.

Takva odluka Ski centra Kolašin sasvim je izvjesno stvoriće veliki problem upravi ovog hotela, u koji gosti tokom hladnih zimskih dana dolaze, kako zbog odmora, tako i zbog skijanja. Kako je Ski centar Kolašin 1450 jedino skijalište u ovoj opštini, za sada se ne može prognozirati kako će uprava “Bjanke” pred gostima-skijašima prevazići problem sa skijalištem.

 

Posljednji put izmijenjeno ponedjeljak, 27 novembar 2017 18:35

3 komentara

  • Link komentara Johny srijeda, 29 novembar 2017 23:12 napisao/la Johny

    Na bilo kakvu opasku, pravi ugostitelj će da se ljubazno zahvali na komentaru i da kaže da će učiniti sve da bude bolje, čak i kad ga neko provocira verbalno, dok god to ne ugrožava nekoga. Spuštanje na lični nivo balkanskim inaćenjem, samo govori o osobama koji misle da će vječno biti tu i da se Univerzum oko njih vrti. E pa jeste "divlja" nema što, to je ispoštovala.

  • Link komentara Darko ponedjeljak, 27 novembar 2017 22:23 napisao/la Darko

    A šta ako su u pravu? Znači li ovo da ne smiju ni korisnici da se žale da ih uprava ne išćera s noge na nogu?

  • Link komentara Jovanka ponedjeljak, 27 novembar 2017 21:43 napisao/la Jovanka

    A kako ce oni znati gdje sam ja smjestena?

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.