Standard.

petak april 19

Marković čestitao Pesah: Praznični dani podsjećaju na njegovanje zajedništva i okupljanja

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime predsjedniku Jevrejske zajednice Crne Gore Đorđu Raičeviću i građanima jevrejske vjeroispovijesti Pesah, praznik kojim se…

13 hits

petak april 19

Vujanovićev sin tvrdi da u novčaniku nije imao ni euro

Sin bivšeg predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića, Danilo, tvrdi da u novčaniku koji mu je prijetnjom pištoljem ukrao Mirko Paović iz Podgorice, nije bilo 1.452 eura.

25 hits

petak april 19

Knežević: Na spisku si DEA zbog kokaina, Bokan: Nikad nijesam radio sa drogom, od danas ti ništa ne opraštam!

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević objavio je audio snimak razgovara sa vlasnikom kompanike Voli Draganom Bokanom u kojem Bokana optužuje da je u "njegovim brodskim kontejnerima bila droga i da…

60 hits

petak april 19

Danas sunčano, do 24 stepena

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti sunčano uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti, a na sjeveru promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima.

17 hits

 
 
 
 
nedjelja, 24 mart 2019 22:55

VIDEO: Okupljeni ispred Skupštine igraju fudbal, građani ne mogu proći, pa zaobilaze bulevar

Oko čedeset građana okupilo se večeras na platou preko puta Skupštine Crne Gore, gdje će, prema najavama, provesti cijelu noć. Okupljeni su donijeli čak i male golove i zaigrali fudbal, zbog čega drugi građani ne mogu proći, pa zaobilaze bulevar.

Događaj, koji su nazvali "kulturna noć", orgnizovala je Studentska inicijativa Crne Gore, a ispred Skupštine će dočekati jutro i osvrnuti se na aktuelno društveno i političko stanje u državi.

Fudbalski meč ispred Skupštine Crne Gore nije nešto koja se viđa svaki dan. Ipak, svjedoci nesvakidašanjih scena ispred te državne institucije bili smo i 2015.godine kada je za vrijeme oktobarskih protesta DF-a, u šatoru u kojem se nalazila grupa poznata kao "Srbadija barska", peklo prase. Organizatori "roštilja" osigurali su tada asfalt limenom pločom, kako bi mogli napraviti improvizovanu pečenjaru.

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 24 mart 2019 23:31

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.