Standard.

nedjelja septembar 23

Ove godine od raka umrlo 1.287 osoba: Kancer pluća odnosi najviše života u Crnoj Gori

Od početka godine je u Crnoj Gori registrovano 2.366 novooboljelih od raka, dok je od ove opake bolesti umrlo 1.287 osoba, pokazuju podaci GLOBOCAN-a, posebnog softvera Svjetske zdravstvene organizacije koji…

62 hits

nedjelja septembar 23

Marković u Karnegi Holu na koncertu Rađenović: Ponosni smo na mlade, uspješne ljude koji nas ovako predstavljaju u svijetu

Predsjednik Vlade Duško Marković prisustvovao je u subotu uveče u Karnegi Holu u Njujorku koncertu mlade crnogorske sopranistkinje Tamare Rađenović i tom prilikom joj obećao pomoć Države u daljoj karijeri…

30 hits

nedjelja septembar 23

"Imamo državni okvir, ali smo kao društvo ispražnjeni"

Prije dvanaest godina, u svom završnom, predreferendumskom govoru u Podgorici, tadašnji predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović obećao je građanima da će, nakon obnove crnogorske državnosti 21. maja 2006, Crna…

11 hits

nedjelja septembar 23

Stigla jesen, uživajte u lijepom vremenu još par dana

Jesen na sjevernoj Zemljinoj polulopti počela je noćas u 3:54 sati, a istovremeno za stanovnike južne polulopte počelo je proljeće.

53 hits

 
 
 
 
Ana Šofranac

Ana Šofranac

U selu Ribari kod Šapca, noćas oko 23.40 časova M. T. (34) udarcima pesnicom usmrtio je Z. B. (55), saznaju "Novosti".

nedjelja, 23 septembar 2018 18:10

Grčka: Pušteni pritvoreni opozicioni novinari

Po nalogu državnog tužioca danas je iz pritvora pušteno troje grčkih opozicionih novinara, koji su bili pritvoreni u Atini po tužbi ministra odbrane, jer su ga osumnjičili za mahinacije s novcem za zbrinjavanje migranata u Grčkoj.

Predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić, na svom Instagram profilu objavio je snimak gdje ispaljuje oko 10 metaka iz pištolja na svadbi, što je, po njegovom mišljenu, po zakonu.

Petnestogodišnja kćerka milionera Nadima Ednan-Laperouse, koji se bavi proizvodnjom igračaka preminula je nakon alergijske reakcije na sendvič na letu iz Londona za Nicu, a njena porodica zahtijeva odgovore od British Airwaysa.

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg je u video-poruci građanima Makedonije istakao da su vrata NATO otvorena za Makedoniju.

Stručnjaci kažu da je ponašanje pilota aviona na letu MH370, koji je iznenada nestao, kapetana Zaharija Ahmada Šaha, bilo alarmantno.

nedjelja, 23 septembar 2018 16:44

Obješeno devet muškaraca zbog silovanja žene

Zbog silovanja žene u Iranu je obješeno devet muškaraca, izvijestili su mediji u toj zemlji.

Muškarac (59) uhapšen je u Boleču, Srbija, nakon što je ubio svoju majku (78), a uviđaj je i dalje u toku, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Brajan Denemostje (32) sa Floride oblačio se kao seksi domaćica, zavodio muškarce i dovodio ih kući, a sada bi mogao da bude osuđen na 10 godina robije.

Na magistralnom putu ka tunelu Sozina došlo je do odrona, ali na svu sreću niko nije povrijeđen.