Standard.

četvrtak februar 21

Sa velikom slikom Đukanovića došao iz Nikšića da bi ispred Skupštine dao podršku Milu

Objavljeno u: Društvo

by Jovana

Nikšićanin Goran Darmanović, došao je danas ispred Skupštine kako bi dao podršku predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću. Gotovo svi poslanici prošli su pored njega pri ulazu u Skupštinu, a nije…

94 hits

četvrtak februar 21

Aktivisti GP URA izlijepili zgradu RTCG-a naljepnicama

Aktivisti Građanskog pokreta URA izlijepili su zgradu RTCG-a i više lokacija u gradu naljepnicama koje simbolično oslikavaju trenutnu programsku politiku Javnog servisa, saopštili su iz ove partije.

24 hits

četvrtak februar 21

Smjijenjena dekanica Fakulteta za turizam i hotelijerstvo, Stanovčić zatečena

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore juče je razriješio dekanicu Fakulteta za turizam i hotelijerstvo prof. dr Tatjanu Stanovčić zbog, kako su naveli, neizvršavanja odluka nadležnih organa Univerziteta i nepostupanja u…

31 hits

četvrtak februar 21

Skordis: Tužićemo Kneževića zbog laži

Ovlašćeni zastupnik firme Kaspia Property, kiparski advokat Kirjakos Skordis najavio je da će odbjeglog biznismena Duška Kneževića “tužiti za sve laži koje je izrekao u posljednje tri godine”.

17 hits

 
 
 
 
Balša Knežević

Balša Knežević

Predsjednik Milo Đukanović razgovarao je večeras sa komesarom za evropsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johanesom Hanom, u okviru njegove posjete Podgorici povodom Ministarskog sastanka zapadno-balkanske šestorke u oblasti energetike i tranzicije ka čistim izvorima.

četvrtak, 21 februar 2019 20:50

Stojanoviću i Božović pritvor do 30 dana

Nakon saslušanja kod istragnog sudije Višeg suda u Podgorici Mijailu Stojanoviću (33) i Sanji Božović (37) određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su članovi kriminalne grupe odgovorne za ubistvo Migija Kruščića i ranjavanje Olivere Lakić.

Ministarka ekonomije Dragica Sekulić poručila je danas da Crna Gora implementira veliki broj projekata iz obnovljivih izvora energije, kao što su vjetroelektrane, 13 malih hidroelektrana (HE) ali i potpisan ugovor za najveću solarnu elektranu u Evropi.

četvrtak, 21 februar 2019 19:31

Vlada osudila prijetnje medijima

Vlada Crne Gore osudila je pritiske i prijetnje pojedinih opozicionih političkih partija prema Radio-televiziji Crne Gore (RTCG) i Dnevnim novinama.

Vlada Crne Gore je na danas održanoj 110. sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Duško Marković donijela Uredbu o ocjenjivanju rada državnih službenika i namještenika, kojom se propisuju bliža mjerila za ocjenjivanje, u okviru kriterijuma koji su utvrđeni Zakonom o državnim službenicima i namještenicima.

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludin Nuhodžić danas se u Ankari sastao sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Turske Sulejmanom Sojluom.

Lider SDP-a Ranko Krivokapić kazao je na današnjem skupštinskom zasjedanju da je bio u koaliciji sa Đukanovićem iz nužde kao "Čerčil sa Staljinom".

Muška kadetska rukometna reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas Libiju 27:9 (8:2, 7:5 i 12:2), u utakmici posljednjeg, petog kola Mediteranskog prvenstva u Egiptu.

Košarkašice Budućnosti Bemax sjutra u 19 časova u dvorani sportsko-kulturnog centra Univerziteta Crne Gore dočekuju Montanu u okviru 16.kola WABA lige. Duel prošlogodišnjih polufinalista regionalnog takmičenja predstavlja direktan duel za plasman na fajnal for.