Standard.

četvrtak novembar 15

Centar Podgorice u subotu blokiran zbog Povorke ponosa: Organizatori spremni, ove ulice će biti zatvorene za saobraćaj

Zbog održavanja Šeste Povorke ponosa „Montenegro Pride 2018“, većina ulica u centru Podgorice će u subotu biti zatvorena za saobraćaj. Od 6 do 13 sati za saobraćaj će biti zatvorene…

81 hits

četvrtak novembar 15

Nuhodžić: Snažnijom saradnjom i prevencijom protiv nasilnog ekstremizma

Bliska saradnja i koordinacija, a naročito razmjena operativnih informacija sa partnerskim organima za sprovođenje zakona iz regiona, Evrope i Sjedinjenih Američkih Država, ključni su u borbi i sprečavanju nasilnog ekstremizma,…

11 hits

četvrtak novembar 15

Simović: Stabilan i integrisan Balkan treba Evropi, a stabilna i ujedinjena Evropa treba Balkanu

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutin Simović govoreći na 12. godišnjem sastanku Ministara poljoprivrede jugoistočne Evrope, koji se danas održava u Strugi, u Makedoniji, poručio je da…

9 hits

četvrtak novembar 15

Đukanović: Boro Krivokapić čovjek rijetke mudrosti, lucidnosti i analitičnosti

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uptio je telegram saučešća porodici poznatog crnogorskog i jugoslovenskog novinara i publiciste Bora Krivokapića.

12 hits

 
 
 
 
Balša Knežević

Balša Knežević

Emina Jahović (36) odnedavno uživa u romansi sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom (54).

Vlado Kalember (65) prije 12 godina oženio je 30 godina mlađu violončelistkinju Anu Rucner.

petak, 16 novembar 2018 14:05

MSS osudio napad na Radončića

Medijski savjet za samoregulaciju najoštrije osuđuje napad na novinara Šekija Radončića koji se sinoć desio u Podgorici.

Demokratski front smatra da je  sjednica POSP-a u Strazburu bez Andrije Mandića, Nebojše Medojevića i Milana Kneževića pretvorena u starletsko fotografisanje poslanika parlamentarne većine plus Ranka Krivokapića za kojeg nismo mogli utvrditi čije je stavove zastupao, navodi se u saopštenju te političkog bloka.

Agencija za ljekove i medicinska sredstva Srbije (ALIMS) izdala je hitno upozorenje ljekarima i pacijentima o štetnosti ljekova za visok pritisak.

Makedonski premijer Zoran Zaev smatra da bi trebalo ispitati da li je bivši premijer Nikola Gruevski Makedoniju napustio dobrovoljno ili je kidnapovan.

Bomba teška oko 1000 kilograma iz Drugog svjetskog rata, koju su radnici CRBC-a pronašli prilikom izvođenja radova na lokalitetu Jabuka kod mosta Tara II, danas je uklonjena na bezbjednu lokaciju gdje će se čekati povoljni uslovi za njeno uništenje, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Vrijednost minimalne potrošačke korpe u oktobru je iznosila 637,8 eura, pokazuju preliminarni podaci Monstata objavljeni na njihovom sajtu.

Više od 40 osoba je poginulo, a najmanje 20 je povrijeđeno u Zimbabveu kada je vatra zahvatila putnički autobus, saopštila je policija.

Neočekivan poziv dogodio se u okviru jutarnjeg programa na TV Happy dok su u studiju Milomira Marića gosti bili Vojislav Šešelj, sin generala Ratka Mladića, Darko Mladić i član ruske Dume Pavel Dorohin.