Standard.

subota decembar 07

Lidija Đukanović otvorila diplomatski Božićni bazar

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Prva dama Crne Gore Lidija Đukanović otvorila je jutros 11. diplomatski Božićni bazar, koji organizuje Međunarodni klub žena Crne Gore. Na ovogodišnjem bazaru učestvuje 24 ambasade, kompanije i organizacije i…

256 hits

subota decembar 07

Novi zemljotres, epicentar u Jadranskom moru, Glavatović za Standard: Još će da se trese, ali ne preko 6 rihtera

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Novi zemljotres zabilježen je u Jadranskom moru kasno sinoć, oko 23:18 minuta. Potres jačine 3,6 stepena po Ricteru zabilježen je u Jadranskom moru, 50-ak kilometara od Tirane. Ovaj zemljotres osjetio se u većem…

518 hits

subota decembar 07

Akademik Momir Đurović: Oni koji odlučuju o obrazovanju takmiče se da djecu opterete što je moguće više

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Crna Gora ima jednu upornu težnju mnogo više želi da popravlja prošlost nego da planira budućnost i mislim da je to veoma opasno za njen razvoj ocijenio je predsjednik Crnogorske…

214 hits

subota decembar 07

Otvoren park ispred Rektorata u Podgorici

Objavljeno u: Društvo

by Samir

Ispred Rektorata Univerziteta Crne Gore otvoren je park, u okviru kog je zasađeno više od 60 sadnica obezbijeđenih kroz projekat EU4ME. Park, u kom je postavljen i parking za bicikla, zvanično…

211 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Julija Pajić, mlada i talentovana sportistkinja, privukla je pažnju medija u Srbiji i regionu uoči svog meča u Novom Sadu. Iako iza sebe ima samo jednu profesionalnu MMA borbu, kada je spektakularno debitovala u Subotici, privukla je veliku pažnju.

Nedavno je na Facebook stranicu Volkswagena Hrvatska stigla jedna urnebesna poruka.

Ruska granična policija juče je uhapsila muškarca blizu rusko-finske granice. Naime, muškarac je sagradio granični prelaz kako bi mogao lažno prokrijumčariti migrante u Evropsku uniju.

Video na kojem se nalazi plavuša postao je hit za veoma kratko vrijeme.

"Svenska Medalj", kompanija koja se nalazi oko 100 kilometara od švedske prijestonice, od 2012. proizvodi medalje Nobelove nagrade koje se dodjeljuju na ceremoniji 10. decembra u čast Alfreda Nobela.

Klimatska aktivistkinja, tinejdžerka Greta Tunberg, izjavila je danas da se "čuju glasovi klimatskih udara", ali da političari i dalje ne preduzimaju akcije.

Olivera Balašević, supruga Đorđa Balaševića, koji je sredinom novembra završio u bolnici zbog ugradnje stentova nakon infarkta, otkrila je kako se sada osjeća njen suprug.

Nevjerovatna ljubavna priča stiže iz Minesote, gdje se Bob Džonson (87) 24. novembra oprostio od svoje supruge, koja je preminula, da bi samo dan kasnije i sam umro nakon duge borbe s rakom.

U Crnoj Gori sjutra nas očekuje promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, u jutarnjim satima ponegdje ima uslova za padavine, a tokom dana u većem dijelu zemlje uglavnom suvo vrijeme.

petak, 06 decembar 2019 19:28

Milošu Maroviću oduzet stan u Budvi

Vanraspravno vijeće Višeg suda donijelo je odluke da se Milošu Maroviću trajno oduzme stan u Budvi površine 193 metra kvadratnih.