Standard.

četvrtak februar 21

Sa velikom slikom Đukanovića došao iz Nikšića da bi ispred Skupštine dao podršku Milu

Objavljeno u: Društvo

by Jovana

Nikšićanin Goran Darmanović, došao je danas ispred Skupštine kako bi dao podršku predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću. Gotovo svi poslanici prošli su pored njega pri ulazu u Skupštinu, a nije…

94 hits

četvrtak februar 21

Aktivisti GP URA izlijepili zgradu RTCG-a naljepnicama

Aktivisti Građanskog pokreta URA izlijepili su zgradu RTCG-a i više lokacija u gradu naljepnicama koje simbolično oslikavaju trenutnu programsku politiku Javnog servisa, saopštili su iz ove partije.

24 hits

četvrtak februar 21

Smjijenjena dekanica Fakulteta za turizam i hotelijerstvo, Stanovčić zatečena

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore juče je razriješio dekanicu Fakulteta za turizam i hotelijerstvo prof. dr Tatjanu Stanovčić zbog, kako su naveli, neizvršavanja odluka nadležnih organa Univerziteta i nepostupanja u…

31 hits

četvrtak februar 21

Skordis: Tužićemo Kneževića zbog laži

Ovlašćeni zastupnik firme Kaspia Property, kiparski advokat Kirjakos Skordis najavio je da će odbjeglog biznismena Duška Kneževića “tužiti za sve laži koje je izrekao u posljednje tri godine”.

17 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, saopštio je na večeras održanoj press konferenciji da je čak i izvještaj protivustavne, protivzakonite, samim tim, i protivpravne komisije, pokazao da njegov magistarski rad nije plagijat.

Iznošenje završnih riječi na suđenju Milu Peroviću, po prijavi novinara i publiciste Šekija Radončića, odgođeno je zbog nedolaska Perovića na današnje ročište u Sud za prekršaje u Podgorici.

Bivši predsjednik Srbije Boris Tadić reagovao je na intervju odbjeglog biznismena Duška Kneževića, tačnije na njegovu izjavu da je "Tadić mislio da Milo Đukanović hoće da ga ubije".

četvrtak, 21 februar 2019 19:16

Crnogorski košarkaši sjutra u Kijevu

Muška košarkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Kijevu sa Ukrajinom utakmicu druge runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Vrhovnom državnom tužiocu, Ivici Stankoviću pozlilo je tokom današnje rasprave o aferi "Koverta" u Skupštini Crne Gore. Kako saznaje Standard iz izvora bliskog vrhovnom tužiocu, on je nakon toga otišao u drugu skupštinsku prostoriju, gdje se njegovo stanje stabilizovalo.

četvrtak, 21 februar 2019 19:14

Crna Gora u polufinalu Mediteranskog prvenstva

Muška kadetska rukometna reprezentacija Crne Gore plasirala se u polufinale Mediteranskog prvenstva u Egiptu.

Zebrine pruge su zasljepljujuće, a izgleda da se to posebno odnosi na muve.

Trener američkog košarkaškog koledž tima Sirakjuza Džim Behajm usmrtio je jednu osobu svojim vozilom.

Crnogorskim poljoprivrednim proizvođačima na raspolaganju su brojne vrste finansijske i svake druge podrške, usmjerene na povećanje proizvodnje, unaprjeđenje kvaliteta proizvoda i konkuretnosti, kao i poboljšanje uslova života u ruralnim sredinama.

Aleksa Bečić plagirao je magistarski rad, nedvosmislno je pokazala analiza Komsije za stručnu provjeru magistarske teze lidera Demokrata.