Standard.

četvrtak novembar 15

Vjetroelektrana na Možuri u funkciji do kraja novembra

Vjetroelektrana na Možuri trebalo bi da počne sa probnim radom do kraja novembra, saznaje Pobjeda.

20 hits

četvrtak novembar 15

Ponuda Wizz Aira: Popust od 10 odsto na rezervacije grupnih karata u narednih sedam dana

WizzAir, od danas, pa u narednih sedam dana, nudi popust od 10 odsto na grupe od 11 i više osoba za sve letove koji su u opticaju tokom zimske sezone.

13 hits

četvrtak novembar 15

PKCG: Sinergijom do dobrih rezultata u zapošljavanju

Za smanjenje nezaposlenosti u Crnoj Gori neophodna je sinergija svih aktera u toj oblasti. Uz dobru analizu, sistemski i sveobuhvatan pristup izazovu zapošljavanja, naročito sezonskog, realno je očekivati dobre rezultate.…

11 hits

srijeda novembar 14

Paunović: Budžet za narednu godinu usmjeren na jačanje infrastrukture i efikasniji javni servis prema građanima

Budžet za narednu godinu, koji iznosi blizu 2,4 milijarde eura, pripremljen je kao razvojni i usmjeren na jačanje infrastrukture i unapređenje i efikasniji javni servis prema građanima, kazao je za Standard…

36 hits

 
 
 
 

Vrijednost minimalne potrošačke korpe u oktobru je iznosila 637,8 eura, pokazuju preliminarni podaci Monstata objavljeni na njihovom sajtu.

Crna Gora je na planu evropskih integracija u oblasti poljoprivrede lider u regionu i njeno iskustvo u procesu pristupanja biće izuzetno značajno za Bosnu i Hercegovinu, ocijenio je danas potpredsjedavajući Savjeta ministara Bosne i Hercegovine i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa te države Mirko Šarović nakon susreta sa potpredsjednikom Vlade i ministrom poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore mr Milutinom Simovićem.

Uvoz cigareta u septembru, od kadaje Vlada vratila akciznu stopu sa 40 na 30 eura na hiljadu komada povećan je za 39 odsto u odnosu na isti mjesec prethodne godine, kazali su Pobjedi iz Uprave carina.

Vlada je na današnjoj sjednici donijela odluke kojima će u naredne dvije godine biti rekonstruisano 125 kilometara puteva širom Crne Gore, a za tu namjeno ugovoreno je finansiranje od 40 miliona eura.

Sekretarijat za finansije Glavnog grada Podgorica pripremio je brošuru „Vodič kroz budžet za građane za 2019. godinu“, koja u sažetoj formi i na način blizak svim našim građanima pruža precizan uvid u izvore prihoda i namjenu trošenja sredstava iz budžeta Podgorice u 2019. godini.

Brod Polar Empress koji će obavljati seizmičko snimanje morskog dna, radi eventualne eksploatacije nafte i gasa usidren je na oko kilometar od Luke Bar.

WizzAir, od danas, pa u narednih sedam dana, nudi popust od 10 odsto na grupe od 11 i više osoba za sve letove koji su u opticaju tokom zimske sezone.

Za smanjenje nezaposlenosti u Crnoj Gori neophodna je sinergija svih aktera u toj oblasti. Uz dobru analizu, sistemski i sveobuhvatan pristup izazovu zapošljavanja, naročito sezonskog, realno je očekivati dobre rezultate. To je ocijenjeno na sastanku predsjednika Privredne komore Vlastimira Golubovića i direktora Zavoda za zapošljavanje Sulja Mustafića, saopšteno je iz Privredne komore.