Standard.

nedjelja septembar 15

Preko milion eura na računu ima 71 osoba u Crnoj Gori

Depozit veći od milion eura na kraju avgusta ima 71 fizičko lice, kazali su Danu iz Centralne banke CBCG, pozivajući se na mjesečne izvještaje koje im banke dostavljaju.

304 hits

subota septembar 14

Agencija Standard & Poor’s potvrdila stabilan izgled za Crnu Goru

Agencija za kreditni rejting “Standard&Poors” objavila je novi Izvještaj za Crnu Goru kojim je potvrdila dosadašnji izgled naše zemlje, koji je označen kao ”stabilan”, uz zadržavanja ocjene B+ / B,…

371 hits

subota septembar 14

EPCG potpisuje ugovor sa austrijskom kompanijom o izgradnji vjetroelektrane Gvozd

Elektroprivreda će ubrzo sa austrijskom kompanijom Ivicom holding GmbH potpisati ugovor o zajedničkom razvoju projekta o izgradnji vjetroelektrane (VE) Gvozd, najavio je u intervjuu za Pobjedu izvršni rukovodilac Direkcije za…

379 hits

petak septembar 13

EPCG: Prosječan avgustovski račun 40 eura

Objavljeno u: Ekonomija

by Jovana

Prosječan avgustovski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore, ukoliko se izuzmu neočitana mjerna mjesta u objektima koji nijesu stalno nastanjeni, iznosi 40,28 eura, saopšteno je iz…

531 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 09 septembar 2019 15:38

Sekulić pozvala američke investitore da dođu u Crnu Goru

Dolazak kredibilnih američkih investitora bio bi od velikog značaja za Crnu Goru, ocijenila je ministarka ekonomije, Dragica Sekulić i pozvala investitore iz Sjedinjenih Američkih Država (SAD) da dođu i investiraju. 

Ona se danas sastala sa zamjenikom pomoćnika američkog državnog sekretara za evropske i evroazijske poslove, Metjuom Palmerom.

Iz Ministarstva ekonomije je saopšteno da je Sekulić kazala da je zadovoljna zbog današnje posjete, kao i da je raduju dobri odnosi koje Crna Gora ima sa SAD-om.

Ona je upoznala Palmera sa aktuelnim dešavanjima u oblasti energetike sa posebnim osvrtom na korišćenje obnovljivih izvora energije i pozvala američke investitore da dođu u Crnu Goru i da investiraju.

Sekulić je upoznala sagovornika i sa poslovnim ambijentom, uslovima apliciranja za one koji žele da ulažu kao i sa trenutnom ekonomskom situacijom u Crnoj Gori. Takođe je kazala je da bi dolazak kredibilnih američkih investitora bio od velikog značaja za našu zemlju.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.