Standard.

subota decembar 07

CRNO NA BIJELO: Idete iz Crne Gore? Ovo su troškovi života u Njemačkoj

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Njemačka je za državljane zemalja Zapadnog Balkana omiljena adresa za bolji život. Međutim, život u Njemačkoj i nije tako jeftin. Samo za stan mjesečno izdvajate trećinu svoje plate. Koliki su…

552 hits

subota decembar 07

Čanović: Od 51.000 podnijetih, obrađeno više od 33.000 zahtjeva za legalizaciju

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

U onim opštinama u kojima je i zvanično evidentiran najveći broj bespravnih objekata podnijet je najveći broj zahtjeva za legalizaciju, kaže za Vikend novine Marko Čanović iz Ministarstva održivog razvoja i turizma.

221 hits

petak decembar 06

Morsko dobro tužilo Carevića: Traže naknadu štete za korišćenje prostora na plaži Ploče

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom pokrenulo je inicijativu da se brat aktulenog predsjednika opštine Budva, Marko Bato Carević, ispiše kao vlasnik objekta od 83 kvadrata na plaži Ploče, zvanično…

586 hits

petak decembar 06

Sve više turista stiže brodovima i avionima

Oni koji su tokom tri mjeseca ljetnje sezone koristili željeznički, pomorski i vazdušni saobraćaj širom Crne Gore, najvidljiviji su gosti ove godine. O tome najbolje svjedoče gužve na putevima, aerodromima…

464 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 09 septembar 2019 15:38

Sekulić pozvala američke investitore da dođu u Crnu Goru

Dolazak kredibilnih američkih investitora bio bi od velikog značaja za Crnu Goru, ocijenila je ministarka ekonomije, Dragica Sekulić i pozvala investitore iz Sjedinjenih Američkih Država (SAD) da dođu i investiraju. 

Ona se danas sastala sa zamjenikom pomoćnika američkog državnog sekretara za evropske i evroazijske poslove, Metjuom Palmerom.

Iz Ministarstva ekonomije je saopšteno da je Sekulić kazala da je zadovoljna zbog današnje posjete, kao i da je raduju dobri odnosi koje Crna Gora ima sa SAD-om.

Ona je upoznala Palmera sa aktuelnim dešavanjima u oblasti energetike sa posebnim osvrtom na korišćenje obnovljivih izvora energije i pozvala američke investitore da dođu u Crnu Goru i da investiraju.

Sekulić je upoznala sagovornika i sa poslovnim ambijentom, uslovima apliciranja za one koji žele da ulažu kao i sa trenutnom ekonomskom situacijom u Crnoj Gori. Takođe je kazala je da bi dolazak kredibilnih američkih investitora bio od velikog značaja za našu zemlju.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.