Standard.

nedjelja septembar 15

Preko milion eura na računu ima 71 osoba u Crnoj Gori

Depozit veći od milion eura na kraju avgusta ima 71 fizičko lice, kazali su Danu iz Centralne banke CBCG, pozivajući se na mjesečne izvještaje koje im banke dostavljaju.

302 hits

subota septembar 14

Agencija Standard & Poor’s potvrdila stabilan izgled za Crnu Goru

Agencija za kreditni rejting “Standard&Poors” objavila je novi Izvještaj za Crnu Goru kojim je potvrdila dosadašnji izgled naše zemlje, koji je označen kao ”stabilan”, uz zadržavanja ocjene B+ / B,…

369 hits

subota septembar 14

EPCG potpisuje ugovor sa austrijskom kompanijom o izgradnji vjetroelektrane Gvozd

Elektroprivreda će ubrzo sa austrijskom kompanijom Ivicom holding GmbH potpisati ugovor o zajedničkom razvoju projekta o izgradnji vjetroelektrane (VE) Gvozd, najavio je u intervjuu za Pobjedu izvršni rukovodilac Direkcije za…

377 hits

petak septembar 13

EPCG: Prosječan avgustovski račun 40 eura

Objavljeno u: Ekonomija

by Jovana

Prosječan avgustovski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore, ukoliko se izuzmu neočitana mjerna mjesta u objektima koji nijesu stalno nastanjeni, iznosi 40,28 eura, saopšteno je iz…

529 hits

 
 
 
 
Balša Knežević

Balša Knežević

Uprava policije je za osam mjeseci ove godine podnijela 417 krivičnih prijava u oblasti privrednog kriminala. U tim slučajevima budžet države oštećen je za 5,5 miliona eura.

Komandant iranske Revolucionarne garde je izjavio da su američke baze i nosači aviona u dometu iranskih raketa.

Problem broj jedan za zemlje Zapadnog Balkana nije islamski ekstremizam, nego albanska mafija, izjavio je Džon Nomikos, profesor i direktor Istraživačkog instituta za evropske i američke studije u Atini.

Svima nam se dogodilo barem jednom da nam se iznenada na telefonu ili tabletu ispraznila baterija, a kabl za punjenje nam je ostao kod kuće.

Iz rodne kuće bivšeg britanskog premijera Vinstona Čerčila lopovi su ukrali zlatnu WC šolju u vrijednosti oko milion funti.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović je najbolji strijelac Svetskog prvenstva u Kini!

nedjelja, 15 septembar 2019 12:46

Džonson: Velika Britanija je kao Hulk

Britanski premijer Boris Džonson rekao je da se ogroman napredak ostvaruje ka postizanju sporazuma o Bregzitu sa EU i uporedio je svoju državu sa Hulkom.

Pravoslavni sveštenici iz ruske federalne oblasti Tver ukrcali su se u avion i osveštali grad svetom vodom kako bi ga pročistili od grjehova poput alkoholizma i bluda.

Francuska i Australija su odigrali ratnički duel, a on je završen pobjedom Trikolora od 67:59. Nova bronza i odbranjeno treće mjesto osvojeno u Španiji.

nedjelja, 15 septembar 2019 11:21

Papović: Politički eksperimenti i posljedice

Formiranje tehničke Vlade, koju traži opozicija, nema opravdanje u Ustavu, političkoj teoriji i praksi parlamentarnog sistema, kazao je u autorskom tekstu Dragutin Papović, istoričar i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.