Standard.

subota novembar 16

Fabris: Da nijesmo imali euro, naš rast bio znatno sporiji

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Najbolji indikator očuvanog povjerenja u bankarski sistem predstavlja rast ukupnih depozita, koji su tokom prvih devet mjeseci ostvarili rast od 9,23 odsto, ukupan profit poslovnih banaka iznosi 48,6 miliona eura,…

143 hits

subota novembar 16

Cijena eurodizela na regionalnom prosjeku

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Cijena eurosupera 95 u Crnoj Gori i dalje je viša od prosjeka u regionu, dok je eurodizel na nivou prosječne regionalne vrijednosti, pokazuju podaci iz Biltena Ministarstva ekonomije.

88 hits

petak novembar 15

Podmorski kabl pušten u rad! Đukanović: "Veliki dan za Crnu Goru, pokazali smo šta možemo dati Evropskoj uniji"

Ovo je veliki dan za Crnu Goru i Italiju, dvije tradicionalno prijateljske zemlje, koje je Jadransko more spojilo zauvijek, rekao je predsjednik naše države Milo Đukanović, nakon puštanja u rad…

422 hits

 
 
 
 
Nemanja Lacman

Nemanja Lacman

Zarade zaposlenih u zdravstvu biće veće devet odsto od naredne godine, saopštio je ministar finansija Darko Radunović. On je danas sa saradnicima predstavio budžet za 2020. godinu.

Ovo je veliki dan za Crnu Goru i Italiju, dvije tradicionalno prijateljske zemlje, koje je Jadransko more spojilo zauvijek, rekao je predsjednik naše države Milo Đukanović, nakon puštanja u rad podmorskog energetskog kabla.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije Odjeljenja za visokotehnološki kriminalitet uhapsili su M.M. zbog sumnje da je počinio krivično djelo iskorišćavanje djece za pornografiju.

Nedavno je počelo emitovanje prve epizoda dugo očekivane druge sezone serije "Sjenke nad Balkanom", koju proglašavaju jednom od najboljih snimljenih na prostoru bivše Jugoslavije.

Holivudska glumica Hali Beri iznijela je teške optužbe na račun bivšeg momka Gabrijela Obrija  rekavši da je imao seksualni odnos s članom porodice i da ju je vrijeđao na rasnoj osnovi dok su bili zajedno.

Četrdesetdvogodišnji M. R. (42), državljanin BiH, poginuo je sinoć u mjestu Mojanska rijeka kod Andrijevice.

Predstavnici francuske kompanije Aeroports de Paris (ADP), koja upravlja aerodromom "Šarl de Gol", boravili su u Crnoj Gori i raspitivali se o koncesiji za crnogorske aerodrome, saznaje portal Standard. 

Nakon uvođenja novog loga i tamnog interfejsa Facebook je za svoje korisnike pripremio još jednu bitnu promjenu na mobilnoj aplikaciji.

srijeda, 13 novembar 2019 13:33

Pokušaj ubistva u Budvi: Uhapšen Kotoranin

Policija u Budvi u kratkom roku je rasvijetlila pokušaj ubistva i uhapsila osumnjičenog.

Crnogorski premijer Duško Marković predložio Skupštini da razriješi ministra održivog razvoja i turizma Pavla Radulovića zbog podnošenja ostavke na tu funkciju.