Standard.

subota novembar 16

Fabris: Da nijesmo imali euro, naš rast bio znatno sporiji

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Najbolji indikator očuvanog povjerenja u bankarski sistem predstavlja rast ukupnih depozita, koji su tokom prvih devet mjeseci ostvarili rast od 9,23 odsto, ukupan profit poslovnih banaka iznosi 48,6 miliona eura,…

143 hits

subota novembar 16

Cijena eurodizela na regionalnom prosjeku

Objavljeno u: Ekonomija

by Samir

Cijena eurosupera 95 u Crnoj Gori i dalje je viša od prosjeka u regionu, dok je eurodizel na nivou prosječne regionalne vrijednosti, pokazuju podaci iz Biltena Ministarstva ekonomije.

88 hits

petak novembar 15

Podmorski kabl pušten u rad! Đukanović: "Veliki dan za Crnu Goru, pokazali smo šta možemo dati Evropskoj uniji"

Ovo je veliki dan za Crnu Goru i Italiju, dvije tradicionalno prijateljske zemlje, koje je Jadransko more spojilo zauvijek, rekao je predsjednik naše države Milo Đukanović, nakon puštanja u rad…

422 hits

 
 
 
 
Jovana

Jovana

petak, 15 novembar 2019 22:19

Dio Podgorice bez struje

Dio Podgorice trenutno je bez struje zbog kvara na kablu.

Supruga pjevača Tonija Cetinskog, Dubravka, prije nekoliko mjeseci doživjela je moždani udar. Međutim, ona se oporavila i sada se ponovo pojavljuje u javnosti. 

petak, 15 novembar 2019 21:54

Evo kakvo nas vrijeme očekuje sjutra

U Crnoj Gori sjutra nas očekuje promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, uz uslove ponegdje za povremenu kišu, a lokalno je moguć i pljusak sa grmljavinom. Ujutru, na sjeveru, po kotlinama magla. Vjetar, mjestimično umjeren do pojačan, na sjeveru i duž obale na udare jak, južnih smjerova.

Želite da doživite seksualni vrhunac koji nećete tako brzo zaboraviti? Onda svakako probajte položaj leptira.

Čudo od djeteta iz Belgije, koje ima 9 godina, studira elektrotehniku i u decembru planira da diplomira na Tehnološkom Univerzitetu Ajndhoven, na studijama koje je tek prošle godine upisao.

Carinici su u saradnji sa policijom juče su u popodnevnim časovima, na ulazu prelaza Gradina, otkrili i spriječili pokušaj krijumčarenja antikviteta neprocjenjive vrijednosti.

Francuska je zemljama članicama Evropske unije (EU) poslala takozvani “non-paper” u kome se traži “obnovljeni pristup” u procesu proširenja prema zemljama Zapadnog Balkana. Od Evropske komisije (EK) se traži i da do januara 2020. godine objavi novu metodologiju u pristupnom procesu koja bi se primjenjivala prilikom otvaranja pristupnih pregovora sa zemljama kandidatima. 

Jedan nepoznat muškarac na protestima u Iraku pojavio se s lavom ogrnutim zastavom te zemlje. 

Željko Obradović, trener Fenerbahčea, bio je ljut kao ris na tajm-autu meča protiv moskovskog CSKA. 

petak, 15 novembar 2019 19:54

Država vlasnik 85% akcija EPCG

Vlada je prihvatila Informaciju o realizaciji Ugovora o izvršenju put opcije između A2A i Crne Gore.