Standard.

ponedjeljak oktobar 14

Vujošević saslušan u SDT, Borović: "On će umrijeti u zatvoru od straha"

U Specijalnom državnom tužilaštvu saslušan je sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević. 

435 hits

ponedjeljak oktobar 14

Težak udes u Bogetićima: Sudarila se tri kombija, jedna osoba teže povrijeđena

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 13 sati u Bogetićima teže je povrijeđena jedna osoba. 

747 hits

ponedjeljak oktobar 14

Otac i kćerka dilovali herion: Redžepoviću 14 mjeseci zatvora, tinejdžerki vaspitna mjera

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Sudija Višeg suda u Bijelom Polju Dragan Mrdak osudio je na 14 mjeseci zatvora Rožajca Šabana Redžepovića (51) zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Istom…

129 hits

ponedjeljak oktobar 14

Vukotić će do kraja novembra biti izručen Crnoj Gori

Kotoranin Jovan Jovica Vukotić, kojeg su bezbjednosne službe označile kao vođu “škaljarskog klana“, biće izručen Crnoj Gori najvjerovatnije do kraja novembra, piše Dan.

273 hits

 
 
 
 

Jedna osoba povrijeđena je u saobraćajnoj nezgodi koja se večeras dogodila na Ivanovim koritima. Kako je saopšteno iz policije, riječ je o B.V. (32) iz Petrovca, koja je zadobila težu tjelesnu povredu, odnosno prelom ruke.

Kuvaricu u UIKS-u C.Ć. brutalno je napao zatvorenik M.V dok je u petak ujutro dijelila doručak u disciplinskom odjeljenju, zbog čega je morala da potraži ljekarsku pomoć, saznaje portal Standard. Ona se u trenutku incidenta nalazila u pratnji komandira D.K., koji je otvorio vrata od sobe broj 5, kako bi zatvoreniku uslužili hranu. M.V. je, potom, iznenada udario kuvaricu šakom u glavu, a ona se siline udara zateturala. Kako saznajemo, bijesnog napadača službenici obezbjeđenja uspjeli su da savladaju upotebom suzavca.

Sudija Višeg suda u Bijelom Polju Dragan Mrdak osudio je na 14 mjeseci zatvora Rožajca Šabana Redžepovića (51) zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Istom presudom Šabanovićevoj četrnaestogodišnjoj kćerki, zbog krivičnog djela sprečavanje dokazivanja izvršenja krivičnog djela, izrečena je vaspitna mjera pojačanog nadzora organa starateljstva, koja može trajati najmanje šest mjeseci, a najviše dvije godine.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 13 sati u Bogetićima teže je povrijeđena jedna osoba. 

Osnovno državno tužilaštvo (ODT) ispituje da li firma "Niksen Čavor" zagađuje rijeku Zetu. 

U Specijalnom državnom tužilaštvu saslušan je sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević. 

ponedjeljak, 14 oktobar 2019 07:24

Policajac optužen jer je pretukao djevojku

U kolašinskom Osnovnom sudu za 28. oktobar zakazan je početak suđenja policajcu OB Tivat I.B., koji je bez ikakvog povoda fizički nasrnuo na Kolašinku Andreu Sekulić, nanoseći joj povrede svuda po tijelu, piše Dan.

Uprava policije Danu je saopštila  da su postupili po prijavi Uprave spuškog zatvora povodom snimka koji je ovaj list objavio. Navode da je u toku prikupljanje operativnih informacija i da će spise proslijediti tužiocu na ocjenu.