Standard.

srijeda jun 19

Pranje novca: Odgođeno suđenje Medojeviću, naredno 17. jula

Objavljeno u: Hronika

by Jovana

Nastavak suđenja navodnoj dvanaestočlanoj kriminalnoj grupi za pranje novca, a na čijem je čelu prema optužnici jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević, odgođeno je danas u Višem sudu u Podgorici,…

30 hits

srijeda jun 19

Cicmil pregovara o sporazumnom priznanju krivice

Suđenje sedmočlanoj grupi koja se tereti za planiranje likvidacije Jovana Đurovića i boksera Nikole Sjekloće juče je odgođeno za 16. jul.

32 hits

srijeda jun 19

Tijelo muškarca pronađeno kod Ulcinja

Tijelo muškarca, čiji identitet nije utvrđen, pronađeno je juče ujutro u moru na skeli rta Đerane u Ulcinju.

221 hits

utorak jun 18

Saobraćajna nesreća u Zeti: Poginula jedna osoba

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u naselju Bijelo Polje u Zeti, poginula je jedna osoba, saznaje Standard.

1033 hits

 
 
 
 

Specijalni tužilac Saša Čađenović danas se nije pojavio na suđenju Kotoraninu Slobodanu Kašćelanu, kojeg SDT tereti za zelenaštvo na organizovan način. Predsjednik sudskog vijeća, Dragoje Jović, kazao je da Čađenović nije opravdao svoj izostanak, a naredno suđenje zakazao je 12. jul.

četvrtak, 20 jun 2019 10:54

Krakanović van životne opasnosti

Naser Krkanović koji je sinoć povrijeđen u cetru Tuzi kada je na njega naletjelo auto, u stabilnom je stanju i van je životne opasnosti, saznaje Standard.

Odbjegli biznismen Duško Knežević, za kojim je raspisana međunarodna potjernica Interpola, poslovao je 2018. godine sa iranskom državljankom Anahitom Nasirbeik, koja se još od decembra 2014. godine nalazi na takozvanoj crnoj listi američkog Stejt dipartmenta, saznaje Pobjeda od više međunarodnih izvora.

Viši sud u Podgorici odbio je zahtjev Republike Hrvatske, po upućenoj zamolnici, za izručenje Saše Sinđelića, svjedoka saradnika u predmetu pokušaj terorizma, potvrđeno je Anteni M iz tog suda.

Večeras oko 22 sata došlo je do udesa u centru Tuzi u kojem je automobil naletio na pješaka, saopšteno je iz OKC-a Uprave policije.

Nepoznata osoba pucala je sinoć oko sat i po iza ponoći u izlog jedne zlatare u Ulici Oktobarske revolucije i tako uznemirila žitelje dijela grada u Bloku 7.

Podgroička policija izvršila je pretrese na više lokacija koje koriste bezbjednosno interesantna lica i tom prilikom pronašla i oduzela 13 komada oružja, patrone, marihuanu, kokain, ekstazi i sredstva komunikacije. Pretresom strana koji koristi Lj.Đ. (46) oduzeto je 10 pušaka i pet mobilnih telefona. Kako je saopšteno iz Uprave policije, prilikom pretresa prostorija I.J. (49) i Đ.J. (73) policija je pronašla i od I.J. oduzela dva pvc pakovanja od 40 g, kako se sumnja, skanka, dok je od Đ.J. oduzet pištolj marke CZ M57 cal. 7,62 i puška u ilegalnom posjedu.

Suđenje Rožajcu Bakiru Matoviću (40) za pokušaj ubistva u Višem sudu u Bijelom Polju odloženo je za septembar.