Standard.

četvrtak novembar 15

Forenzičarka tvrdi: "Odjeća Bećirovića je bila predmet DNK analize ali je usljed medicinskog tretmana već bila oštećena"

Suđenje za ubistvo biznismena Dragana Bećirovića nastavljeno je danas u Višem sudu saslušanjem forenzičarke Sandre Kovačević.

50 hits

četvrtak novembar 15

Podgoričaninu šest godina zatvora jer je pretukao sugrađanina i uzeo mu 100 eura

Apelacioni sud potvrdio je presudu kojom je Semir Omerbožović (43) iz Podgorice osuđen na šest godina zatvora jer je krajem avgusta prošle godine pretukao dvadeset godina starijeg Radomira Radusinovića i…

32 hits

četvrtak novembar 15

Suđenje osumnjičenoj za zamjenu beba počinje danas

U Osnovnom sudu u Podgorici danas počinje suđenje medicinskoj sestri čijim su propustom u maju ove godine u Kliničkom centru crne Gore (KCCG) zamijenjene dvije bebe.

19 hits

četvrtak novembar 15

Službenik iz kosovske vlade finansirao bjekstvo Marija Miloševića?

Podgoričanin Mario Milošević, za kojim je raspisana potjernica zbog optužbi da je učestvovao u ubistvu Cetinjanina Radomira Đuričkovića, pokušao je da pobjegne iz kosovskog zatvora. Kako sumnjaju tamošnji istražitelji, u…

80 hits

 
 
 
 

Vijeće sudije Vukomira Boškovića u Višem sudu u Bijelom Polju osudilo je na dvije i po godine zatvora Adisa Mulješkovića (34) iz Podgorice sa prebivalištem u Plavu, optuženog za pokušaj ubistva. Nakon saopštene presude ukinut mu je pritvor.

Novinar i publicista Šeki Radončić i biznismen Milo Perović, rođeni brat suvlasnika medijske grupacije "Vijesti", Miodraga Miška Perovića, saslušani su danas u Sudu za prekršaje povodom sinoćnjeg incidenta u šoping molu Delta siti. Radončić je pred sudijom ponovio da ga je Perović napao i najbrutalnije izvrijeđao na ljudskoj, nacionalnoj i vjerskoj osnovi.

Prošle godine i u prvih deset mjeseci 2018. na putevima u Crnoj Gori stradalo je 105 osoba, a statistika pokazuje da se značajan broj nesreća desio zbog upotrebe mobilnih telefona, kazao je viši policijski inspektor I klase u Odsjeku za bezbjednost drumskog saobraćaja Uprave policije Ilija Janjušević. On je rekao da se sigurnost saobraćaja značajno popravila u odnosu na prethodne godine.

Mario Milosevic, kojeg naše tužilaštvo tereti za umiješanost u ubistvo Radomira Đuračkovića 11. okrobra 2016. u Cetinju, a srbijanski mediji ga dovode u vezu sa ubistvom lidera Građanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda” Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici 16. januara ove godine, oglasio se preko svojih advokata, negirajući povezanost sa pomenutim likvidacijama, pišu Dnevne novine.

Beogradski sud odbio je da se Jovanu Vukotiću, optuženom za falsifikovanje isprava, ukine pritvor potvrdio je za Pobjedu njegov advokat Borivoje Borović.

Podgorička policija pronašla je i pozvala na saslušanje Mila Perovića, kojeg je publicista i novinar Šeki Radončić večeras prijavio za uvrede i prijetnje koje mu je, kako je kazao, Perović uputio u jednom butiku šoping mola Delta, saznaje portal Standard.

Novinar i publicista Šeki Radončić, koji je večeras grubo verbalno napadnut u Delti, podnio je krivičnu prijavu protiv biznismena Mila Perovića, kojeg je u podgoričkom Centru bezbjednosti identifikovao kao napadača. Radončić je za Standard ispričao da je bio u butiku, kada je Perović kojeg u početku nije prepoznao, počeo da se dere i da ga vrijeđa, da mu psuje majku, naziva ga Turčinom i poziva na fizički obračun.