Standard.

četvrtak jun 20

Đukanović tražio ukidanje pritvora Kašćelanu: "Oštećeni je neodgovoran i ne pojavljuje se na suđenjima"

Specijalni tužilac Saša Čađenović danas se nije pojavio na suđenju Kotoraninu Slobodanu Kašćelanu, kojeg SDT tereti za zelenaštvo na organizovan način. Predsjednik sudskog vijeća, Dragoje Jović, kazao je da Čađenović…

127 hits

četvrtak jun 20

Krakanović van životne opasnosti

Naser Krkanović koji je sinoć povrijeđen u cetru Tuzi kada je na njega naletjelo auto, u stabilnom je stanju i van je životne opasnosti, saznaje Standard.

44 hits

četvrtak jun 20

Kako je Duško Knežević kršio sankcije SAD-a

Odbjegli biznismen Duško Knežević, za kojim je raspisana međunarodna potjernica Interpola, poslovao je 2018. godine sa iranskom državljankom Anahitom Nasirbeik, koja se još od decembra 2014. godine nalazi na takozvanoj…

65 hits

srijeda jun 19

Tijelo muškarca pronađeno kod Ulcinja

Tijelo muškarca, čiji identitet nije utvrđen, pronađeno je juče ujutro u moru na skeli rta Đerane u Ulcinju.

222 hits

 
 
 
 
nedjelja, 24 mart 2019 20:41

UP: Netačno da je policija onemogućila Mandiću i Kneževiću da napuste Crnu Goru

Netačno je da je Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću danas na Graničnom prelazu Dračenovac onemogućeno da napuste Crnu Goru, saopšteno je iz Uprave policije, nakon što su lideri Demokratskog fronta izjavili da su vraćeni sa granice. Knežević i Mandić danas su objavili da nijesu mogli izaći iz zemlje, a namjeravali su da idu za Srbiju kako bi, na poziv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, prisustvovali Centralnom obilježavanju Dvadeset godina od NATO-agresije na SRJ.

“Policijski službenici su naime danas, na GP Dračenovac, kontrolisali vozilo kojim je upravljao Mihailo Čađenović, a u kojem su se kao saputnici nalazili Andrija Mandić i Dejan Gojković, dok se u vozilu nije nalazio Milan Knežević”, navode iz Uprave policije.

Dodaju da je kontrola njihovog vozila izvršena radi provjere u vezi sa eventualnom zabranom napuštanja naše teritorije za Čađenovića jer se protiv njega u Crnoj Gori vodi krivični postupak.

“Nakon provjera na Graničnom prelazu, pošto je utvrđeno da zabrana ne postoji, njima trojici je saopšteno da mogu da nastave put prema Srbiji, odnosno da pređu Granični prelaz, što su oni odbili. Milan Knežević nije pristupao Graničnoj kontroli na GP Dračenovac”, pojasnili su iz Uprave policije.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 24 mart 2019 20:46

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.