Standard.

petak april 19

Sumnja se da je na "Jadranu" nađena droga: Provjeravaju brod i more oko njega, odgođeno krstarenje studenata

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat i vojne policije asistiraju državnom tužiocu u istrazi oko materije na Školskom brodu Jadran za koju se sumnja da je droga.

40 hits

petak april 19

Sporazumno priznanje: Jelovac i Leković šest mjeseci u zatvoru zbog narkotika i oružja

Momir Jelovac i Vesko Leković sporazumno su pristali da odleže po šest mjeseci zatvora zbog nedozvoljenog držanja oružja i šverca narkotika.

17 hits

petak april 19

Kotoranin prijetio policiji: Pobiću vas noćas, mrtvi ćete biti kunem vam se

Apelacioni sud odbio je žalbu na produženje pritvora Kotoraninu Marku Radoviću, kojeg terete da je u decembru prošle godine u Herecg Novom napao policijske službenike koji su pokušali da ga legitimišu…

19 hits

petak april 19

Osumnjičeni za pljačku sina Filipa Vujanovića sproveden u ZIKS

Sudija za istragu odredio je pritvor do 30 dana Mirku Paoviću (40) iz Podgorice, koji se sumnjiči da je počinio tri razbojništva u kojima je uz prijetnju pištoljem ukrao veći…

47 hits

 
 
 
 
nedjelja, 24 mart 2019 20:41

UP: Netačno da je policija onemogućila Mandiću i Kneževiću da napuste Crnu Goru

Netačno je da je Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću danas na Graničnom prelazu Dračenovac onemogućeno da napuste Crnu Goru, saopšteno je iz Uprave policije, nakon što su lideri Demokratskog fronta izjavili da su vraćeni sa granice. Knežević i Mandić danas su objavili da nijesu mogli izaći iz zemlje, a namjeravali su da idu za Srbiju kako bi, na poziv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, prisustvovali Centralnom obilježavanju Dvadeset godina od NATO-agresije na SRJ.

“Policijski službenici su naime danas, na GP Dračenovac, kontrolisali vozilo kojim je upravljao Mihailo Čađenović, a u kojem su se kao saputnici nalazili Andrija Mandić i Dejan Gojković, dok se u vozilu nije nalazio Milan Knežević”, navode iz Uprave policije.

Dodaju da je kontrola njihovog vozila izvršena radi provjere u vezi sa eventualnom zabranom napuštanja naše teritorije za Čađenovića jer se protiv njega u Crnoj Gori vodi krivični postupak.

“Nakon provjera na Graničnom prelazu, pošto je utvrđeno da zabrana ne postoji, njima trojici je saopšteno da mogu da nastave put prema Srbiji, odnosno da pređu Granični prelaz, što su oni odbili. Milan Knežević nije pristupao Graničnoj kontroli na GP Dračenovac”, pojasnili su iz Uprave policije.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno nedjelja, 24 mart 2019 20:46

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.