Standard.

petak decembar 13

Beogradski Viši sud za Standard: Još nije donijeta odluka o izručenju Jovice Vukotića Crnoj Gori

Apelacioni sud u Srbiji još nije donio konačnu odluku o izručenju  Kotoroaniana Jovice Vukotića Crnoj Gori, saopšteno je Standardu iz Višeg suda u Beogradu. Kako navode, Vukotić se u ekstradicionom…

52 hits

petak decembar 13

Na Skadarskom jezeru pronađeno tijelo muškarca

Objavljeno u: Hronika

by Lejla

U blizini manastira na Skadarskom jezeru jutros je pronađeno tijelo muškarca, saznaje portal Standard.

144 hits

petak decembar 13

Uhapšen Podgoričanin: Marković jurcao ukradenim kamionom

Objavljeno u: Hronika

by Samir

Goran Marković (35) uhapšen je sinoć nakon što je ukrao motorno vozilo ,,man“ na Zlatici u trenutku dok je prevoznik A. H. iz Prijepolja izašao da kupi vodu.

498 hits

petak decembar 13

Ubistvo Klisića i ranjavanje Gardaševića: Provjerava se imovina Stefana Đukića

Objavljeno u: Hronika

by Samir

Istražitelji provjeravaju imovinu Podgoričanina Stefana Đukića (Mandić) (29) koji se tereti da je bio direktni izvršilac ubistva Baranina Jovana Klisića i ranjavanja Velizara Gardaševića – saznaje Pobjeda.

145 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 548
srijeda, 04 decembar 2019 07:43

Svjedoci tvrde da policajac nije pomogao pretučenoj djevojci u kolašinskoj diskoteci

Suđenje policajcu Ivanu Bojiću, koji se tereti da je u kolašinskoj diskoteci Selekt pretukao Andreu Sekulić iz tog grada, nastavljeno je juče saslušanjem svjedoka, koji su kazali da on nije pokušao da pomogne povrijeđenoj devojci.

Iskaze u Osnovnom sudu u Kolašinu dali su Danka Milošević, Anđela Minić, Slavko Bulatović i Đorđije Baković.

Miloševićeva je ostala pri iskazu koji je dala tokom istrage u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu.

Odgovarajući na pitanje punomoćnika Sekulićeve, advokata Srđana Lješkovića, ona je navela da optuženi policajac nije pokušao da pruži pomoć pretučenoj djevojci. Branilac okrivljenog, advokat Marko Radović, pitao je Miloševićevu da li je Sekulićeva gubila svijest prilikom kritičnog događaja, na šta je ona odgovorila da ne zna.

Minić je kazala da je ona napravila fotografije povreda Sekulićeve i to u objektu Hitne pomoći u Kolašinu. Pojasnila je i da je Kolašinka nakon pregleda u toj zdravstvenoj ustanovi upućena u Podgoricu.

Baković je kazao da ga optuženi policajac nije udarao. On nije bio siguran da li je Sekulićeva gubila svijest, ali je istakao da je pala kada je policajac napao, nakon čega su ga on i Igor Tapušković izveli iz toaleta, u kojem je nasrnuo na Kolašinku. Ponovio je da su on i Tapušković spriječili nastanak većih posledica, jer su odgurnuvši Bojića iz toaleta spriječili sukob sa Kolašinkom. On je naveo i da je Sekulićeva zamolila Tapuškovića, a potom i njega da “maknu Bojića” kako bi ona ušla u toalet.

Bulatović je kazao da diskoteka u kojoj je došlo do sukoba ima obezbjeđenje, ali da kritične noći nijesu angažovali radnika.

Sudija Arsen Popović odbio je predlog advokata Lješkovića da se u daljem postupku sasluša vlasnik spornog lokala Milisav Bulatović, kao i njegovi sinovi Marko i Matija, za koje je tvrdio da oni praktično vode posao. Odbijen je i predlog odbrane da se obavi potpuna rekonstrukcija događaja.

Jučerašnjem pretresu prisustvovala je i oštećena Sekulić i predstavnica NVO Centar za ženska prava.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.