Standard.

četvrtak februar 21

Marković i Han otvorili Ministarski sastanak: U CG gradiće se jedna od najvećih solarnih elektrana u Evropi

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković poručio je danas u Podgorici, otvarajući Ministarski sastanak o prelasku država Zapadnog Balkana na čistu energiju, da naša energetika u potpunosti dijeli osnovne karakteristike…

36 hits

četvrtak februar 21

Škrijelj: Plasirajući neistene Demokrate dobijaju sitne političke poene

Sa indignacijom odbacujemo tvrdnje Momčila Zekovića, odbornika Demokratske Crne Gore u Skupštini opštine Bar, kao paušalne i kao želju da, plasirajući neistine, dobijaju sitne političke poene,saopštio je kandidat za odbornika…

12 hits

četvrtak februar 21

Završena rasprava o aferi "Koverta", ništa od zajedničkih zaključaka

Objavljeno u: Politika

by Jovana

Vanredna sjednica Skupštine Crne Gore, na kojoj se raspravljalo o prijedlogu zaključaka povodom afere "Koverta" održana je danas. Prvu vanrednu sjednicu u ovoj godini zakazao je predsjednik parlamenta, Ivan Brajović,…

41 hits

četvrtak februar 21

VIDEO: Aktivisti GP URA prosuli smeće ispred redakcije Dnevnih novina

Objavljeno u: Politika

by Jovana

Aktivisti GP URA prosuli su veću količnu smeća ispred redakcije Dnevnih novina, izrevoltirani tekstom koji je jutros izašao u tom listu, a kojem se optužuje Jovan Gajević, jedan od organizatora…

58 hits

 
 
 
 

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, saopštio je na večeras održanoj press konferenciji da je čak i izvještaj protivustavne, protivzakonite, samim tim, i protivpravne komisije, pokazao da njegov magistarski rad nije plagijat.

Bivši predsjednik Srbije Boris Tadić reagovao je na intervju odbjeglog biznismena Duška Kneževića, tačnije na njegovu izjavu da je "Tadić mislio da Milo Đukanović hoće da ga ubije".

Lider SDP-a Ranko Krivokapić kazao je na današnjem skupštinskom zasjedanju da je bio u koaliciji sa Đukanovićem iz nužde kao "Čerčil sa Staljinom".

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković poručio je danas u Podgorici, otvarajući Ministarski sastanak o prelasku država Zapadnog Balkana na čistu energiju, da naša energetika u potpunosti dijeli osnovne karakteristike jedinstvene evropske energetike, da će Crna Gora čak i premašiti ambiciozni plan udjela obnovljivih izvora energije te da nema odustajanja od ekološke Crne Gore.

Sa indignacijom odbacujemo tvrdnje Momčila Zekovića, odbornika Demokratske Crne Gore u Skupštini opštine Bar, kao paušalne i kao želju da, plasirajući neistine, dobijaju sitne političke poene,saopštio je kandidat za odbornika sa liste "Tuzi pobjeđuju – DPS – Milo Đukanović” Ilhan Škrijelj.

Kako je naveo, u Malesiji nisu iznenađeni njihovim posjetama i obilascima.

"Demokratska Crna Gora to radi već po ustaljenoj praksi, koju primjenjuju pred svake izbore ili u toku izbornog dana, maltretirajući ljude, ulaskom u njihove posjede, snimanjem mobilnim telefonom, dobacivanjem i vrijeđanjem. Pošto se radi o stranci koja baštini ideologiju onih koji su 90-ih godina jurišali na Tuzi, građani Malesije nijesu iznenađeni. Dakle, ovo je jedna u nizu provokacija minorne stranke na ovom području, koja planiranom dinamikom sve to radi kako bi, navodno, dijelila propagadni materijal, ali sa jednim ciljem – da provocira i da im se to uzvrati. Kakva im je snaga partije u opštini Tuzi dovoljno govori činjenica da su morali angažovati odbornika iz Bara da im dijeli propagadni materijal. Jer oni u Tuzima nemaju svoj program, niko nije čuo kakve su im ideje, kakvu Opštinu žele, a svakog dana ih napušta razočarano članstvo. Mi kao ozbiljna partija pozivamo građane Tuzi da ne nasijedaju na njihove reakcije. Mi ćemo nastaviti da vodimo koreknu i mirnu kampanju", kazao je Škrijelj.

Vanredna sjednica Skupštine Crne Gore, na kojoj se raspravlja o prijedlogu zaključaka povodom afere Koverta održava se danas. Prvu vanrednu sjednicu u ovoj godini zakazao je predsjednik parlamenta, Ivan Brajović, na osnovu inicijative Socijaldemokratske partije, a koju je potpisalo 28 opozicionih poslanika. Današnjoj sjednici prisustvuje vrhovni državni tužilač Ivica Stanković.

Aktivisti GP URA prosuli su veću količnu smeća ispred redakcije Dnevnih novina, izrevoltirani tekstom koji je jutros izašao u tom listu, a kojem se optužuje Jovan Gajević, jedan od organizatora protesta "97 000-odupri se", da je "obavio zadatak pa pobjegao u inostranstvo". Aktivisti su taj čin snimili i podijelili na svom zvaničnom Fejsbuk profilu. 

četvrtak, 21 februar 2019 09:59

Đorđije Brajović napustio Crnogorsku

Funkcioner Crnogorske Đorđije Brajović podnio je ostavku na sve funkcije u toj partiji.