Standard.

nedjelja jul 15

Mlađan Dinkić će biti glavni Milov savjetnik?

Mlađan Dinkić sišao je sa srpske političke tribine u julu 2013. godine, a to što nije vidljiv na glavnoj sceni ne znači da ne igra u regionalnoj političko-ekonomskoj areni. Ovih…

87 hits

nedjelja jul 15

Vujanović "u Milovoj sjenci"? Odavno tome ne pridajem značaj

Bivši crnogorski predsjednik Filip Vujanović izjavio je da će nakon nakon odlaska sa mjesta predsjednika nastaviti da afirmiše Crnu Goru na međunarodnim adresama.

68 hits

subota jul 14

VELIKE pare koje ne možemo da dobijemo: Bivši šef diplomatije za Standard objasnio podjelu imovine bivše YU

Crna Gora je pogriješila što, nakon obnove nezavisnosti 2006. godine, nije našla način da direktno učestvuje u pregovorima o raspodjeli imovine bivše Jugoslavije jer je sad u situaciji da čeka…

67 hits

nedjelja jul 15

URA: Neka su nas poslušali za Ljuba Čupića, ali se on ne bi obradovao da zna ko mu je otkrio…

Iz Foruma mladih Građanskog pokreta URA Nikšić pozdravili su poteze nikšićke vlasti koji su, kažu, uvažili njihove prošlogodišnje apele kojima su lokalnu vlast pozivali da se kako treba oduže najvećem…

27 hits

 
 
 
 

Kao po nepisanom pravilu svaki uspjeh naše politike i naše lokalne uprave u Nikšiću, iziritira svu trojicu pripadnika građanskog pokreta URA, koliko ih ima u nikšićkom odboru, saopšteno je iz nikšićkog DPS-a.

Mlađan Dinkić sišao je sa srpske političke tribine u julu 2013. godine, a to što nije vidljiv na glavnoj sceni ne znači da ne igra u regionalnoj političko-ekonomskoj areni. Ovih dana mediji javljaju da je Dinkić dobio poziv da savetuje predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, piše Politika.

Iz Foruma mladih Građanskog pokreta URA Nikšić pozdravili su poteze nikšićke vlasti koji su, kažu, uvažili njihove prošlogodišnje apele kojima su lokalnu vlast pozivali da se kako treba oduže najvećem simbolu slobodne Crne Gore i antifašističkog svijeta Ljubu Čupiću.

Bivši crnogorski predsjednik Filip Vujanović izjavio je da će nakon nakon odlaska sa mjesta predsjednika nastaviti da afirmiše Crnu Goru na međunarodnim adresama.

Crnogorsko Ministarstvo odbrane saopštilo je da će na planini Sinjajevini sagraditi poligon za gađanje, uništavanje viška naoružanja i jednu vrstu NATO baze.

Crna Gora je pogriješila što, nakon obnove nezavisnosti 2006. godine, nije našla način da direktno učestvuje u pregovorima o raspodjeli imovine bivše Jugoslavije jer je sad u situaciji da čeka da se svi ostali bivši Jugosloveni dogovore, pa tek onda da pregovara sa Srbijom o tome što će uzeti za sebe.

Odnosi Srbije i Crne Gore ne bi trebalo da zavise od toga ko je na vlasti u Beogradu ili Podgorici. Ti odnosi moraju biti građeni na stabilnoj svestranoj saradnji koja ne zavisi od personalnih promjena, rekao je čelnik Demokratske stranke i prvi ambasador Srbije u Crnoj Gori Zoran Lutovac.

Predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović danas je u kasarni „Milovan Šaranović“ u Danilovgradu predao zastavu Vojske Crne Gore brigadnom generalu Dragutinu Dakiću, koji je time i zvanično preuzeo dužnost načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore od brigadnog generala Ilije Dakovića