Standard.

petak april 19

Crnogorska: Protestima osnažujemo građansko dostojanstvo

Predsjednik podgoričkog odbora Crnogorske Predrag Kalezić pozvao je jutros svoje sugrađane da se pridruže građanskom protestu koji u subotu, 20. aprila u Podgorici organizuje pokret Odupri se.

7 hits

petak april 19

DF: Katnić i Stanković da se odrede prema optužbama Kneževića

Demokratski front pozvao je Vhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića i Specijalnnog državnog tužioca Milivoja Katnića da se jasno odrede prema optužbama koje sinoć iznio na njihov račun odbjegli biznismen i…

12 hits

petak april 19

Divanović: Jedinstvo opozicije u nekoliko kolona

Istureni prvaci političkog pokreta "Odupri se" bili su spremni da otputuju na sastanak u Brisel prošle sedmice, odabrali su delegaciju, spakovali se, ali famoznog sastanka još nema. Da li ih…

10 hits

četvrtak april 18

Administrativni odbor odlučio: Novčano će biti kažnjeni Medojević, Knežević, Radulović...

Administrativni odbor Skupštine Crne Gore, donio je odluku da novčano kazni poslanike Demokratskog fronta Nebojšu Medojevića, Janka Vučinića, Milana Kneževića, Jovana Vučurovića i Branka Radulovića, kao i poslanika Liberalne partije Andriju Popovića…

39 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 25 mart 2019 11:49

Mladi DPS na Balkanskom okruglom stolu u Sofiji

U organizaciji Internacionalne unije socijalističke omladine (IUSY), Unije mladih Bugarske socijalističke partije (BSP) i  Alternativa mladih evropskih ljevica (ELYE) u periodu od 21. do 24. marta u Sofiji održan je Balkanski okrugli sto pod nazivom „Kako sprovesti uspješnu kampanju".

Na Konferenciji su učestvovali mladi lideri iz Bugarske, Makedonije, Hrvatske, Albanije, Crne Gore i Srbije.

Konferenciju su otvorili, generalna sekretsrka IUSY-a Ana Pirtskhalava, potpredsjednik IUSY-a Nikola Pešić, predsjednik mladih Bugarske socijalističke partije Nikolay Berievski i predsjednik mladih Alternative mladih evropskih ljevica Dimtri Mitev.

Tokom Konferencije mladi lideri su diskutovali o finansiranju političkih kampanja, učešću mladih u izbornim procesima, kako koristiti društvene mreže tokom izborne kampanje i na koji način zemlje ovog regiona mogu učestvovati i dati svoj doprinos u izborima za evropski parlament koji se održavaju u maju mjesecu ove godine.
Pored ovih aktivnosti mladi lideri iz regiona su imali niz sastanaka sa rukovodstvom partija domaćina Balkanskog okruglog stola.

Savjet mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore su predstavljali predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore i potpredsjednik IUSY-a Nikola Pešić i članica predsjedništva Savjeta mladih Jelica Radović.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.