Standard.

srijeda jun 19

Janjić: Amfilohijeva ambicija je da gospodari Crnom Gorom

Predsjednik Upravnog odbora Foruma za etničke odnose Dušan Janjić ističe da se Srbija previše miješa u unutrašnje stvari Crne Gore i da je odnos Podgorice i Mitropolije crnogorsko-primorske unutrašnja stvar Crne Gore.

135 hits

srijeda jun 19

DPS Budva: Izborna konferencija 30. juna

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista, sinoć je u Budvi jednoglasno izabrao kandidate za novi Opštinski odbor, čiji će mandat biti potvrđen na redovnoj izbornoj konferenciji, zakazanoj za 30. jun.

35 hits

srijeda jun 19

Abazović: Dajmo dodatni impuls dijalogu, mijenjajmo političku kulturu

Dijalog je nešto sto je u ovom trenutku nasušno potrebno Crnoj Gori a ideja dijaloga u biti je svakog demokratskog društva i svi društveni čionioci treba da se uključe u…

54 hits

srijeda jun 19

Radonjić: Radim po zakonu, nijesam neprijatelj DF-a

Agencija za sprečavanje korupcije radila je u prošloj godini punim kapacitetom i dokazala daje nezavisna, nepristrasna i da nema nedodirljivih, poručeno je iz DPS-a tokom jučerašnje skupštinske rasprave o Izvještaju…

30 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 25 mart 2019 11:49

Mladi DPS na Balkanskom okruglom stolu u Sofiji

U organizaciji Internacionalne unije socijalističke omladine (IUSY), Unije mladih Bugarske socijalističke partije (BSP) i  Alternativa mladih evropskih ljevica (ELYE) u periodu od 21. do 24. marta u Sofiji održan je Balkanski okrugli sto pod nazivom „Kako sprovesti uspješnu kampanju".

Na Konferenciji su učestvovali mladi lideri iz Bugarske, Makedonije, Hrvatske, Albanije, Crne Gore i Srbije.

Konferenciju su otvorili, generalna sekretsrka IUSY-a Ana Pirtskhalava, potpredsjednik IUSY-a Nikola Pešić, predsjednik mladih Bugarske socijalističke partije Nikolay Berievski i predsjednik mladih Alternative mladih evropskih ljevica Dimtri Mitev.

Tokom Konferencije mladi lideri su diskutovali o finansiranju političkih kampanja, učešću mladih u izbornim procesima, kako koristiti društvene mreže tokom izborne kampanje i na koji način zemlje ovog regiona mogu učestvovati i dati svoj doprinos u izborima za evropski parlament koji se održavaju u maju mjesecu ove godine.
Pored ovih aktivnosti mladi lideri iz regiona su imali niz sastanaka sa rukovodstvom partija domaćina Balkanskog okruglog stola.

Savjet mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore su predstavljali predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore i potpredsjednik IUSY-a Nikola Pešić i članica predsjedništva Savjeta mladih Jelica Radović.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.