Standard.

četvrtak jun 20

Aleksandar Petrović novi trener Budućnosti?

Objavljeno u: Sport

by Alen

Od kada se završila sezona krenula je licitacija sa imenima za novog trenera Budućnost Volija. Kao po navici svakog ljeta se pomene mnogo stručnjaka, tako i ovog i čini se…

117 hits

četvrtak jun 20

(VIDEO) Argentina se ponovo kockala, magija Hamesa

Objavljeno u: Sport

by Alen

Poraz od Kolumbije, a onda zamalo još jedan fijasko. Fudbaleri Argentine se kockaju sa strpljenjem nacije. "Gaučosi" su sinoć u drugom kolu Kopa Amerike remizirali sa Paragvajem (1:1), ali i…

6 hits

četvrtak jun 20

Srna završio igračku i započeo trenersku karijeru

Objavljeno u: Sport

by Alen

Jedan od najboljih evropskih bekova proteklih nekoliko godina Darijo Srna zvanično je završio igračku, ali i počeo trenersku karijeru.

8 hits

četvrtak jun 20

Vladan Radović novi trener "vučica"

Objavljeno u: Sport

by Alen

Košarkašice Budućnost Bemax-a imaju novog trenera. U pitanju je Vladan Radović, dosadašnji pomoćnik u stručnom štabu.

11 hits

 
 
 
 
nedjelja, 24 mart 2019 18:30

Na stadion bez pirotehničkih sredstava i transparenata uvredljive sadržine

Komisija za bezbjednost Fudbalskog saveza Crne Gore oglasila se saopštenjem kojim žele da informišu navijače o procedurama ulaska i bezbjednosnim mjerama preduzetim u organizaciji utakmice sa Engleskom. Stadion Pod Goricom sjutra od 20.45 biće popriše fudbalskog spektakla u kojem će snage odmjeriti Crna Gora i Engleske u sklopu kvalifikacija za EURO 2020. godine.

Na stadion bez pirotehničkih sredstava i transparenata uvredljive sadržine FOTO: Akutelno

“Kapije stadiona za utakmicu sa Engleskom otvaraju se u 18:15 časova, te molimo sve navijače da na stadion dođu što ranije kako bi se izbjegle nepotrebne gužve. Posebno važno je istaći da su na ulazima stadiona, kao novina, instalirane rotacione barijere sa elektronskim očitavanjem ulaznica, čime je promijenjena procedura ulaska na stadion i zbog čega je potrebno nešto duže vrijeme za ulazak na stadion. Sistem kontrole ulaznica na kapijama je takav da omogućava ulaz samo jednom gledaocu i to na ulaznoj partiji tribine za koju je previđena ulaznica. Ukoliko vlasnik ulaznice pogriješi ulaz dobiće obavještenje, uz zvučni signal, da je njegova karta nevažeća za ulaz na kojem se nalazi. Vlasnici karte koja je nevažeća ili koja je već iskorišćena dobiće obavještenje, ispraćeno zvučnim signalom, da je njihova karta nevažeća", piše u saopštenju.

Napominju da će na svim ulazima biti sprovedeni rigorozni pregled svih gledaoca. Ovom prilikom upućuju apel svim navijačima da se uzdrže od unošenja na stadion bilo kakvih nedozvoljenih predmeta, pirotehničkih sredstava, kao i transparenata nedozvoljene i uvredljive sadržine, te da isključivo sportskim navijanjem pomognu našoj reperezentaciji. Napominju da je stadion pokriven kamerama kako bi se lakše identifikovali svi oni koji na stadionu pokušaju unijeti zabranjene predmete i pirotehnička sredstva.

"Posebno apelujemo na navijače da se uzdrže od bilo kakvog vrijeđanja na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.Takođe, napominjemo da je u funkciji obezbećenja ovog događaja angažovan veliki broj zaštitara i pripadnika Policije Crne Gore”, stoji u saopštenju Komisije za bezbjednost i sigurnost FSCG.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.