Standard.

petak april 19

Za onu koja "para gaće"

Objavljeno u: Sport

by Alen

Košarkaši Budućnost Volija su se vratili, reakcija je uspjela, a grotlo „Morače“ je progutalo Crvenu zvezdu. Međutim, da bi kompletirali povratak izabranici Jasmina Repeše žele da izjednače na 2:2 i…

22 hits

petak april 19

Za onu koja "para gaće"

Objavljeno u: Sport

petak april 19

Kazna za Budućnost: Parter i prva tri reda tribina moraju biti prazna

Objavljeno u: Sport

by Alen

Zvanično je - Budućnost je kažnjena zbog loše organizacije trećeg meča plej-ofa sa Crvenom zvezdom, pa će večeras u "Morači" parter i prvi red tribina biti prazni.

31 hits

četvrtak april 18

Varvari: Naš fokus je podgorička Budućnost, a želja još jedna titula

Objavljeno u: Sport

by Alen

Dan nakon treće utakmice finala plej-ofa ABA lige u kojoj su košarkaši Budućnost Volija savladali Crvenu zvezdu priča se o atmosferi. Baš kao što je bio slučaj nakon prva dva…

71 hits

petak april 19

(VIDEO) Ubjedljiva osveta šampiona, Filadelfija uzvratila brejk

Objavljeno u: Sport

by Alen

Golden Stejt se osvetio Los Anđeles Klipersima za veliki preokret nakon +31. "Ratnici" su u Stejpls centru bili ubjedljivi 132:105 i poveli 2:1 u seriji.

8 hits

 
 
 
 
nedjelja, 24 mart 2019 18:30

Na stadion bez pirotehničkih sredstava i transparenata uvredljive sadržine

Komisija za bezbjednost Fudbalskog saveza Crne Gore oglasila se saopštenjem kojim žele da informišu navijače o procedurama ulaska i bezbjednosnim mjerama preduzetim u organizaciji utakmice sa Engleskom. Stadion Pod Goricom sjutra od 20.45 biće popriše fudbalskog spektakla u kojem će snage odmjeriti Crna Gora i Engleske u sklopu kvalifikacija za EURO 2020. godine.

Na stadion bez pirotehničkih sredstava i transparenata uvredljive sadržine FOTO: Akutelno

“Kapije stadiona za utakmicu sa Engleskom otvaraju se u 18:15 časova, te molimo sve navijače da na stadion dođu što ranije kako bi se izbjegle nepotrebne gužve. Posebno važno je istaći da su na ulazima stadiona, kao novina, instalirane rotacione barijere sa elektronskim očitavanjem ulaznica, čime je promijenjena procedura ulaska na stadion i zbog čega je potrebno nešto duže vrijeme za ulazak na stadion. Sistem kontrole ulaznica na kapijama je takav da omogućava ulaz samo jednom gledaocu i to na ulaznoj partiji tribine za koju je previđena ulaznica. Ukoliko vlasnik ulaznice pogriješi ulaz dobiće obavještenje, uz zvučni signal, da je njegova karta nevažeća za ulaz na kojem se nalazi. Vlasnici karte koja je nevažeća ili koja je već iskorišćena dobiće obavještenje, ispraćeno zvučnim signalom, da je njihova karta nevažeća", piše u saopštenju.

Napominju da će na svim ulazima biti sprovedeni rigorozni pregled svih gledaoca. Ovom prilikom upućuju apel svim navijačima da se uzdrže od unošenja na stadion bilo kakvih nedozvoljenih predmeta, pirotehničkih sredstava, kao i transparenata nedozvoljene i uvredljive sadržine, te da isključivo sportskim navijanjem pomognu našoj reperezentaciji. Napominju da je stadion pokriven kamerama kako bi se lakše identifikovali svi oni koji na stadionu pokušaju unijeti zabranjene predmete i pirotehnička sredstva.

"Posebno apelujemo na navijače da se uzdrže od bilo kakvog vrijeđanja na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.Takođe, napominjemo da je u funkciji obezbećenja ovog događaja angažovan veliki broj zaštitara i pripadnika Policije Crne Gore”, stoji u saopštenju Komisije za bezbjednost i sigurnost FSCG.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.