Standard.

petak april 19

Za onu koja "para gaće"

Objavljeno u: Sport

by Alen

Košarkaši Budućnost Volija su se vratili, reakcija je uspjela, a grotlo „Morače“ je progutalo Crvenu zvezdu. Međutim, da bi kompletirali povratak izabranici Jasmina Repeše žele da izjednače na 2:2 i…

13 hits

petak april 19

Za onu koja "para gaće"

Objavljeno u: Sport

petak april 19

Kazna za Budućnost: Parter i prva tri reda tribina moraju biti prazna

Objavljeno u: Sport

by Alen

Zvanično je - Budućnost je kažnjena zbog loše organizacije trećeg meča plej-ofa sa Crvenom zvezdom, pa će večeras u "Morači" parter i prvi red tribina biti prazni.

29 hits

četvrtak april 18

Varvari: Naš fokus je podgorička Budućnost, a želja još jedna titula

Objavljeno u: Sport

by Alen

Dan nakon treće utakmice finala plej-ofa ABA lige u kojoj su košarkaši Budućnost Volija savladali Crvenu zvezdu priča se o atmosferi. Baš kao što je bio slučaj nakon prva dva…

70 hits

petak april 19

(VIDEO) Ubjedljiva osveta šampiona, Filadelfija uzvratila brejk

Objavljeno u: Sport

by Alen

Golden Stejt se osvetio Los Anđeles Klipersima za veliki preokret nakon +31. "Ratnici" su u Stejpls centru bili ubjedljivi 132:105 i poveli 2:1 u seriji.

8 hits

 
 
 
 
nedjelja, 24 mart 2019 19:18

Kadetsko prvenstvo Crne Gore: Najuspješniji džudo klub "Trebjesa", osvojili pet šampionskih titula

Pojedinačno kadetsko prvenstvo Crne Gore, u muškoj i ženskoj konkurenciji, završeno je danas u Pljevljima. Na prvenstvu koje je uspješno održano u SC “Ada”, učestvovalo je 50 kadeta i kadetkinja, a najuspješniji su bili predstavnici nikšićkog džudo kluba Trebjesa, sa osvojenih pet šampionskih titula.

Džudo klub Trebjesa Džudo klub Trebjesa

U finalnom bloku sastali su se, po kategorijama:

Muškarci do 50 kg: prvo mjesto Stanko Vujović (Onogošt), a drugo Ognjen Tadić (Onogošt). U kategoriji do 55 kg prvi je bio Petar Radović (Onogošt), a drugi Uroš Ivanović (Koga). Najbolji do 60 kg je Petar Vlahović (Koga), a drugo mjesto pripalo je Balši Mrvaljeviću (Onogošt). 

Jovan Miličić (Trebjesa) bio je nabolji u kategoriji do 66 kg, a potom Nemanja Miličić (Trebjesa). Prvo mjesto do 73 kg osvojio je Marko Jancer (Trebjesa), a drugo Vasko Kecojević (Onogošt).
Do 81 kg prvi je bio Aleksandar Potpara (Pljevlja), drugi Vukota Mijatović (Trebjesa). U kategoriji do 90 kg prvi je bio Luka Borović (Pljevlja), a drugo mjesto pripalo je Nikoli Potpari (Pljevlja), dok je u kategoriji preko 90 kg najbolji Lazar Mazić (Trebjesa).

Djevojke do 48 kg - prva je bila Kristina Milićević (Jedinstvo). U kategoriji do 52 kg prva je Anita Grujičić (Pljevlja), a druga Zerina Šabaj (Dečić). U kategoriji do 57 kg osvojila je Nikolina Todorović (Onogošt), a drugo mjesto Iva Grujičić (Pljevlja). Do 63 kg zlatna je Andrijana Šipčić (Trebjesa), a druga Alida Spahić (Jedinstvo). Nataša Jeftić (Trebjesa) bila je prva u kategoriji do 70 kg, a druga Nikolina Kuburović (Pljevlja), dok je preko 70 kg prva Mihaela Radić (Jadran)

Džudistkinja džudo kluba "Dečić", Ajla Šabanović osvojila je treće mjesto u kategoriji do 70 kg, dok je Zerina Šabaj  iz "Dečića" osvojila drugo mjesto u kategoriji do 52 kg. Iako su prvo put nastupile na državnom prvenstvu sa mnogo iskusnijim i starijim džudistkinjama, uspjele su da se domognu medalje i time krunišu svoj jednogodišnji staž u džudou.

 

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.