Standard.

četvrtak jun 20

Aleksandar Petrović novi trener Budućnosti?

Objavljeno u: Sport

by Alen

Od kada se završila sezona krenula je licitacija sa imenima za novog trenera Budućnost Volija. Kao po navici svakog ljeta se pomene mnogo stručnjaka, tako i ovog i čini se…

45 hits

četvrtak jun 20

(VIDEO) Argentina se ponovo kockala, magija Hamesa

Objavljeno u: Sport

by Alen

Poraz od Kolumbije, a onda zamalo još jedan fijasko. Fudbaleri Argentine se kockaju sa strpljenjem nacije. "Gaučosi" su sinoć u drugom kolu Kopa Amerike remizirali sa Paragvajem (1:1), ali i…

1 hits

srijeda jun 19

(FOTO) Pogledajte kako su američki novinari "dočekali" Bitadzea

Objavljeno u: Sport

by Alen

Barklis centar u Njujorku će sjutra veče biti domaćin NBA drafta na kojem će klubovi birati najtalentovanije košarkaše.

39 hits

srijeda jun 19

Đoković: Poraz od Tima u Parizu sam prebolio za jednu noć

Objavljeno u: Sport

by Alen

Najbolji teniser planete Novak Đoković se u Beogradu priprema za Vimbldon, a danas se družio sa novinarima. Kako je istakao, porazi mu sada ne padaju teško kao ranije.

66 hits

 
 
 
 
nedjelja, 24 mart 2019 19:18

Kadetsko prvenstvo Crne Gore: Najuspješniji džudo klub "Trebjesa", osvojili pet šampionskih titula

Pojedinačno kadetsko prvenstvo Crne Gore, u muškoj i ženskoj konkurenciji, završeno je danas u Pljevljima. Na prvenstvu koje je uspješno održano u SC “Ada”, učestvovalo je 50 kadeta i kadetkinja, a najuspješniji su bili predstavnici nikšićkog džudo kluba Trebjesa, sa osvojenih pet šampionskih titula.

Džudo klub Trebjesa Džudo klub Trebjesa

U finalnom bloku sastali su se, po kategorijama:

Muškarci do 50 kg: prvo mjesto Stanko Vujović (Onogošt), a drugo Ognjen Tadić (Onogošt). U kategoriji do 55 kg prvi je bio Petar Radović (Onogošt), a drugi Uroš Ivanović (Koga). Najbolji do 60 kg je Petar Vlahović (Koga), a drugo mjesto pripalo je Balši Mrvaljeviću (Onogošt). 

Jovan Miličić (Trebjesa) bio je nabolji u kategoriji do 66 kg, a potom Nemanja Miličić (Trebjesa). Prvo mjesto do 73 kg osvojio je Marko Jancer (Trebjesa), a drugo Vasko Kecojević (Onogošt).
Do 81 kg prvi je bio Aleksandar Potpara (Pljevlja), drugi Vukota Mijatović (Trebjesa). U kategoriji do 90 kg prvi je bio Luka Borović (Pljevlja), a drugo mjesto pripalo je Nikoli Potpari (Pljevlja), dok je u kategoriji preko 90 kg najbolji Lazar Mazić (Trebjesa).

Djevojke do 48 kg - prva je bila Kristina Milićević (Jedinstvo). U kategoriji do 52 kg prva je Anita Grujičić (Pljevlja), a druga Zerina Šabaj (Dečić). U kategoriji do 57 kg osvojila je Nikolina Todorović (Onogošt), a drugo mjesto Iva Grujičić (Pljevlja). Do 63 kg zlatna je Andrijana Šipčić (Trebjesa), a druga Alida Spahić (Jedinstvo). Nataša Jeftić (Trebjesa) bila je prva u kategoriji do 70 kg, a druga Nikolina Kuburović (Pljevlja), dok je preko 70 kg prva Mihaela Radić (Jadran)

Džudistkinja džudo kluba "Dečić", Ajla Šabanović osvojila je treće mjesto u kategoriji do 70 kg, dok je Zerina Šabaj  iz "Dečića" osvojila drugo mjesto u kategoriji do 52 kg. Iako su prvo put nastupile na državnom prvenstvu sa mnogo iskusnijim i starijim džudistkinjama, uspjele su da se domognu medalje i time krunišu svoj jednogodišnji staž u džudou.

 

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.