Standard.

ponedjeljak oktobar 14

Srušila se kuća - 10 mrtvih, 15 povrijeđenih

Najmanje deset osoba je poginulo, a 15 povrijeđeno kada se u jednom selu na sjeveru Indije srušila kuća na dva sprata, saopštila je policija.

169 hits

ponedjeljak oktobar 14

Sudar dva autobusa i automobila u Dalmaciji: Jedna osoba poginula, osam povrijeđeno

Index.hr javlja da se jutros dogodila teška saobraćajna nesreća na staroj Kliškoj cesti u Dalmaciji.

154 hits

ponedjeljak oktobar 14

Tadić: Vučić je trgovac ljudskim dušama

Nekadašnji predsjednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić javno govorio da je sljedbenik Maksa Vebera, dok je u potaji očigledno sanjao da bude nasljednik Jozefa…

54 hits

ponedjeljak oktobar 14

Užas kod Zadra: Grupa mladića godinu dana silovala djevojčicu (15), sud ih pustio da se brane sa slobode

Policija je protiv sedmorice mladića koji imaju između 17 i 19 godina podnijela krivične prijave zbog sumnje da su godinu dana u više navrata grupno silovali tada 15-godišnju djevojku, prenosi…

94 hits

 
 
 
 

Veliki protesti taksista održali su se u Beogradu. Osim što je grad bio puna tri sata blokiran, srpski mediji su prenijeli da se desilo i nekoliko incidenata na ulicama.Tako su reporteri "Blica" doživjeli neprijatnost .

Nastavničko vijeće Srednje tehničke škole u Barajevu jednoglasno je odlučilo da isključi iz škole O.M. zbog vršnjačkog nasilja.

Sajma Bećković (21), državljanka Srbije, poginula je u srijedu 9. oktobra u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Francuskoj, u blizini granice sa Luksemburgom. Loklani mediji su prenijeli da je Sajma tog kobnog dana krenula na faklutet kada se kolima, pod još nerazjašnjenim okolnostima, sudarila sa autobusom jednog francuskog prevoznika.

U brutalnoj tuči koja se dogodila sinoć u Vranju teško je povrijeđen Boban M. iz ovog grada.

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas kako ne očekuje probleme sa Rusijom, glavnim saveznikom sirijskog predsjednika Bašara al-Asada, nakon što su trupe sirijskog režima razmještene na sjeveroistoku ove države.

U teškoj saobraćajnon nesreći koja se desila danas u Njujorku život je izgubila petnaestogodišnja Saniha Sana Čekić i sedamnaestogodišnji Altin Nezaj, dok je A. Radončić (17) koja je upravljala automobilom, teško povrijeđena i nalazi se u bolnici.

Vlada Holandije odlučila je da koristi isključivo svoje, kako kažu, pravo ime - Nizozemska, a promjena je dio pokušaja ažuriranja globalnog imidža države.

Snage sirijske vlade ušle su u Tal Tamr, grad na sjeveru zemlje u blizini granice sa Turskom, da bi se, kako je javila sirijska novinska agencija, “suprotstavile turskoj agresiji”.