Standard.

utorak januar 22

Pacoli: Imam saznanja, Srbija podmićuje zemlje zbog Kosova

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

"Ono što sam ja saznao je da su neke manje i siromašnije države pale na takva obećanja", rekao je Bedžet Pacoli, prenosi prištinski Bota sot.

15 hits

utorak januar 22

OTAC ISKASAPIO ĆERKU, TRBUŠNU PLESAČICU: Uvrijedila je mene i moju ženu!

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Kebab-majstor zadavio je i na komade isjekao svoju prelijepu ćerku, trbušnu plesačicu, jednim od ogromnih noževa koje upotrebljava na poslu.

47 hits

utorak januar 22

Drama u avionu iznad Rusije: Naoružani putnik tražio da se let preusmjeri u Avganistan

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Putnički avion kompanije "Aeroflot" koji je letio na liniji SU1515 iz Surguta u Moskvu prinudno je sletio u Hanti Mansijsku, navodi se na sajtu "Flightradar".

13 hits

utorak januar 22

Uhapšena kriminalna grupa koja je krijumčarila migrante iz Srbije u BiH

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

U Srbiji je uhapšeno šest članova organizirane kriminalne grupe, koja je u julu i avgustu prošle godine prokrijumčarila 42 migranta iz Srbije na teritoriju Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Mađarske,…

14 hits

 
 
 
 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je danas u Davosu da je izjava kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da Priština neće ukinuti takse na srpsku robu loša vijest i loš signal ne samo za Srbiju, već i cio region.

Oko 100 rudara rudnika Stari trg, koji su bili zarobljeni na 700 metara ispod površine poslije kvara električne mreže, spaseni su, javljaju prištinski mediji.

Kalifornijski obalski grad San Luis Obispo platiće 100 dolara za prvih 500 turista u zimskoj sezoni.

U toku je potraga za avionom koji je nestao tokom leta iz Francuske u Englesku, a u kojem je bio Emiliano Sala, najskuplje pojačanje u istoriji Kardifa.

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da bi nametnute takse na proizvode iz Srbije mogle ostati na snazi zauvijek.

Španska civilna garda i dalje istražuje uzak i dubok bunar u koji je prošle sedmice upao dvogodišnji dječak.

Egipatski televizijski voditelj osuđen je na godinu teškog rada zbog intervjua sa gej muškarcem i „promovisanja homoseksualizma".

Policija u Varšavi uhapsila je muškarca koji je pokušao automobilom da probije kapiju palate predsjednika Poljske, prenosi poljska agencija PAP.