Standard.

srijeda jun 19

Filadelfija: Budvanin Ivan Đurašević uhapšen zbog šverca 16,5 tona kokaina!

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Najveća zaplijena kokaina u istoriji SAD. U luci Filadelfije američke vlasti na teretnom brodu "MSC Gajan" otkrile 16,5 tona ove droge. Uhapšen je crnogorski državljanin Ivan Đurašević.

823 hits

srijeda jun 19

Tramp objavio kandidaturu, istog trenutka počeli protesti

Američki predsjednik Donald Tramp zvanično je objavio svoju kandidaturu za drugi mandat na izborima 2020. godine. Tog trenutka krenuli su protesti.

49 hits

srijeda jun 19

Hrvatska: Trudnici koju je pregazio auto amputirali obje noge

Objavljeno u: Svijet

by Jovana

U Kuršancu u Međimurskoj županiji u Hrvatskoj u subotu oko 21 sati u stravičnoj saobraćajnoj nesreći teško je povrijeđena 21-godišnjakinja koja je uslijed udarca automobila ostala bez noge. Na drugoj nozi…

50 hits

srijeda jun 19

Ministar kulture Srbije: Oduzimanje imovine SPC može dovesti do neprijatnih posljedica

Ministar kulture Srbije Vladan Vukosavljević, ocijenio je da bi usvajanje Prijedloga zakona crnogorske Vlade o slobodi vjeroispovesti mogao da dovede do neprijatnih posljedica.

51 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 25 mart 2019 12:55

Policija traga za Danijelom Vojnovićem po cijeloj Evropi

Njemačka policija traga za Danijelom Vojnovićem, koji je u petak iskoristio kućnu posjetu u Bad Salčuflenu, za bjekstvo iz zatvora. Prema pisanju njemačkih medija, Vojnović je, tokom posjete familiji, pobjegao kroz prozor porodične kuće.

Pošto nije odmah pronađen, policija je raspisala evropsku potjernicu za njim, jer je okarakterisan kao veoma opasna i neuračunljiva osoba, piše b92.

Prema pisanju medija, Vojnović je jednom terapeutu najavio da namjerava da ubije više ljudi i da tek potom želi da se vrati u zatvor.

Zamjenik direktora zatvora Verl demantovao je te tvrdnje i navodi da, da je dao takve izjave, nikada ne bi dobio dopust da posjeti roditelje.

Međutim, odmah nakon što se saznalo da je pobjegao policija je obavijestila sve sudije koje su bile uključene u njegovu osudu.

Danijel Vojnović je "odležao" tri godine u osam mjeseci, i već godinu dana se nalazi u "preventinom pritvori", zbog čega je imao pravo na posjetu roditeljima.

U zatvor je 31.godišnjak, porijeklom iz Srbije, dospio zbog nanošenja teških tjelesnih povreda.

On je bio u pratnji dva čuvara, a priliku za bjekstvo vidio je kada su ga pustili da uđe u jednu sobu kuće i zaključa se.

Pobjegao je automobilo svojih roditelja, a bjekstvo je uspjelo i pored pokušaja zatvorskih čuvara da ga zaustave.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.