Standard.

utorak jul 23

Boris Džonson će biti novi britanski premijer

Boris Džonson izabran je za lidera konzervativne partije i novog premijera Velike Britanije, javljaju britanski mediji.

74 hits

utorak jul 23

Haradinaj potvrdio: Danas idem u Hag

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Bivši premijer Kosova Ramuš Haradinaj, potvrdio je za T7 RV da će danas otputovati u Hag, gdje će biti saslušan u specijalnom sudu za zločine koje su počinili bivši pripadnici…

104 hits

utorak jul 23

Novinarka objavila cijene doručka na Hvaru: Zar za tost i jaja treba ovoliko platiti?!

Objavljeno u: Svijet

by Nemanja Lacman

Hrvatska novinarka Vesna Kljajić objavila je fotografiju cjenovnika iz jednog restorana na Hvaru koja je izazvala brojne reakcije. 

317 hits

utorak jul 23

Pucnjava u Beogradu: Vozač stradao, suvozač povrijeđen

Tokom noći u Beogradu muškarac (28) je ubijen, a drugi (26) je ranjen u oružanom napadu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

105 hits

 
 
 
 
četvrtak, 20 jun 2019 10:45

Poznata novinarka šokirala brutalnim statusom: Žene samo rašire noge i onda kukaju da su žrtve

Nedavno je poznata novinarka Deniy Mekalister iz Sjeverne Karoline na Tviteru podijelila svoje razmišljanje o ženama koje se trude da na fotografijama na Instagramu izgledaju zavodljivo, gotovo vodeći ljubav s kamerom.

Ona ih je, naime, prozvala zbog izigravanja žrtava seksualnog uznemiravanja ili zlostavljanja nakon što su svojim izgledom i ponašanjem tako nešto i prizivale. 

-Umorna sam od slušanja žena koje se žale da su žrtve, a one su te koje zavode muškarce svojim sjajnim napućenim usnama i nauljenim nogama, napisala je pa nastavila:

-One same biraju da li će imati seks jer su jednostavno previše napaljene da bi se zaustavile, a onda prigovaraju kada ostanu trudne, ponašajući se kao da je to isključivo muška krivica. Hej, znam o čemu pričam”, poručila je novinarka.

Njena oštra prozivka na Tviteru je zaradila gotovo 4.000 lajkova, podijelilo ju je više od 700 korisnika, a ispod objave osvanulo je čak 8.500 komentara. Mnogima se nije svidjela brutalna poruka ugledne novinarke, a nekima je za oko zapao naziv “nauljene noge”.

-Nisam znala da nauljene noge privlače muškarce. Toliko sam nazadna.

-Nauljene noge je novi naziv mog benda.

-Znači, svaki put kad stavljam losion na noge, ja zapravo pokušavam da zavedem muškarce, bili su samo neki od komentara.

Kasnije je za medije obvjasnila šta je željela da kaže:

-Da pojasnim glavnu poruku svog tvita; ja nisam govorila o silovanju. Govorila sam o tome da žene treba da preuzmu odgovornost za ono što svojevoljno rade sa svojim tijelima. One moraju da prestanu da okrivljuju muškarce za sve. Autonomija je divna i žene bi trebalo da je posjeduju, s autonomijom dolazi i odgovornost.

-Ako želite da izgledate seksi da biste privlačile tu ‘otrovnu muževnost’ za kojom očito žudite i pritom širite noge, preuzmite odgovornost. Ne osuđujem nikoga, samo ističem kako treba da krivite sebe za posljedice, a ne muškarce”, zaključila je novinarka.

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.