Standard.

petak april 19

Kozmetolog savjetuje kako se njegovati tokom proljeća: Tretmanima pripremite kožu za duži boravak na suncu!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Sa dolaskom proljeća mnogi od nas primijetili su promjene na koži. Nakon perioda niskih temperatura, suvog vazduha koliko god da smo dodatno brinuli oko lica, proljeće je mnoge od nas…

12 hits

petak april 19

Ilda Šaulić o podjeli imovine sa polubratom: Kakav testament, to još nije u proceduri!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Totalni obrt dešava se u raspodjeli nasljedstva nedavno preminulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, pisali su juče neki mediji u Srbiji. Navodno, pjevačev vanbračni sin Robert Omaljev ima dokaz koji će…

19 hits

petak april 19

MISICI iz Bolivije oduzeta titula: Nijesam smjela reći da sam TRUDNA

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Bolivijskoj predstavnici na izboru za “Miss Univerzuma” oduzeta je prestižna titula nakon što je na svom Instagramu objavila radosnu vijest da je u drugom stanju. Atraktivna 22-godišnja Joyce Prado Ribera…

34 hits

petak april 19

Autobiografija slavne Demi: Očevo samoubistvo, narkotici, razvodi...

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Holivudska glumica Demi Moore mogla uskoro će objaviti autobiografsku knjigu u kojoj će po prvi put govoriti o vojoj burnoj prošlosti koju je obilježilo porodično nasilje i život prepuno tuge…

10 hits

 
 
 
 

Sa dolaskom proljeća mnogi od nas primijetili su promjene na koži. Nakon perioda niskih temperatura, suvog vazduha koliko god da smo dodatno brinuli oko lica, proljeće je mnoge od nas dočekalo nespremne sa dehidriranom kožom. Kozmetolog Jelena Božović otkriva kako njegovati lice tokom najljepšeg perioda u godini, ali i koliko je značajno da se što manje nerviramo, jedemo slatkiše i pijemo alkohol,  jer koža sve pamti.

Godinama unazad ženama je posebno privlačan njegov pomalo divlji, buntovnički imidž, pa su duga kosa i duga brada njegov zaštitni znak, ali sada je ovaj glumac napraviop drastičnu promjenu!

Dizajnerka enterijera Elena Karić Karaman svojevremeno je šokirala mnoge kada je rekla da je tada 12-godišnjeg sina Simona ispisala iz škole i preusmjerila ga na kućno vaspitanje.

Totalni obrt dešava se u raspodjeli nasljedstva nedavno preminulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, pisali su juče neki mediji u Srbiji. Navodno, pjevačev vanbračni sin Robert Omaljev ima dokaz koji će predočiti na sudu i koji će oboriti Šabanov testament. Špekuliše se da u njemu stoji da sve ostavlja supruzi Gordani, ćerkama Saneli i Ildi te sinu Mihajlu.

petak, 19 april 2019 10:36

Kokosovo ulje u borbi sa bubuljicama

Osim što je hranljjivo brojnim minralima, ulje kokosa je i duboko hidratantno, što je presudno za liječenje osipa i bubuljica. Ipak, jako je bitno održavati integritet kožne barijere, koji je od presudnog značaja za liječenje bubuljica i odklanjanje ožiljaka pa nije baš preporučljivo otklanjati svu masnoću sa lica, jer ona u sebi sadrži i određene zaštitničke faktore.

Holivudska glumica Demi Moore mogla uskoro će objaviti autobiografsku knjigu u kojoj će po prvi put govoriti o vojoj burnoj prošlosti koju je obilježilo porodično nasilje i život prepuno tuge i boli. Prema riječima izvršne urednice magazina “Harper”, Jennifer Barth, knjiga koja govori o životu slavne glumice, na jedinstven način opisuje život koji su obilježile česte selidbe, sukob njenih roditelja, a na kraju, i očevo samoubistvo.

Jedna studija sprovedena na teritoriji SAD, pokazala je da muškarci znatno brže mršaju od žena, a taj podatak naučnici su potkrijepili činjenicom da muški organizam mnogo bolje apsorbuje masti i samim tim ih sagorijeva dva puta brže od žena.

Bolivijskoj predstavnici na izboru za “Miss Univerzuma” oduzeta je prestižna titula nakon što je na svom Instagramu objavila radosnu vijest da je u drugom stanju. Atraktivna 22-godišnja Joyce Prado Ribera predstavljala je svoju zemlju na izboru za “Miss Univerzuma” koji se protekle godine održao na Tajlandu.