Standard.

nedjelja jul 15

FOTO - Najljepša žena svijeta uskoro postaje majka

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Dvadesetšestogodišnja manekenka i glumica Kejt Apton, koju je nedavno "Maksim" magazin proglasio najlepšom ženom svijeta, u blagoslovenom je stanju.

42 hits

nedjelja jul 15

Glumac ostavio ženu i četvoro djece, a njegova ćerka poručuje: "Ta djevojka je smeće"

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Prije šest mjeseci 47-godišnji glumac Juan Mekgregor objavio je da se razvodi od Francuskinje Eve Mavrakis, a kao razlog navodi se njegova emotivna prevara.

66 hits

subota jul 14

Kriju ih kao zmija noge: Ovi su tri najveća straha svakog muškarca

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Nikada ne biste rekli ali žene i muškarci dijele iste strahove u ljubavnim odnosima, ali vam to jača polovina nikada ne bi priznala.

25 hits

subota jul 14

Utvrđeno kolika je razlika u godinama idealna

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Veća je vjerovatnoća prekida ili razvoda partnera što je veća razlika u godinama, kaže najnovije istraživanje sprovedeno na 3000 ljudi.

124 hits

 
 
 
 

U vrijeme velikih vrućina gotovo da nema osobe koja se ne znoji obilnije. Nutricionista Rik Hej otkriva način kako da rashladite tijelo namirnicama i tečnošću.

Imate li vi sve ovo? Ima li on, pita Cosmo.

Zasigurno ste se već susreli s ovim malim predatorom. Prozirna, duga životinja sa mnogo nogu. Radi se o jednoj vrsti kućnih stonoga. Njen zvanični naziv je štitonosna stonoga, ima tijelo dugačko oko 3 centimentra. Žuto-zelene boje je i ima 15 pari nogu. Najčešće ćete je vidjeti na zidovima. Voli vlažna mjesta, stoga su joj omiljene prostorije podrumi i kupatila, ali ćete je sresti u bilo kojoj prostoriji koja ima pukotine na zidovima i povećani nivo vlage.

"Samo sam malo prešao preko bijele linije", izjavio je vozač automobila koji je preprečio put skuteru Džordža Klunija. Snimak do kojeg su došli italijanski mediji pokazuje da nesreća nije bila ni malo bezazlena. A evo kako je reagovao vozač automobila kada je Kluni skinuo kacigu s glave...

"Seksi Goca" bio je samo jedan od mnogobrojnih komentara na njenom instagramu, šta vi kažete...

Holivudski glumac Džoni Dep ne prestaje da iznenađuje i šokira javnost, a sada je odlučio da preko tetovaže "Mršavica" (Slim), koja je bila namijenjena njegovoj bivšoj supruzi Amber Herd, napiše "Prevara" (Scam).

U maju se svim svjetskim medijima proširila vijest da će se u ulozi čuvenog Herkula Poaroa naći, ni manje ni više, nego čuveni Džon Malković. Nova serija zvaće se "ABC ubistva" i sprema je BBC zbog čega odmah imamo velika očekivanja.

Začudićete se minutažom, ali će vam biti jasno šta nikako ne smijete da radite da biste zaštitili svog ljubimca.