Standard.

ponedjeljak oktobar 14

Recept dana: Indija na tanjiru - Pirinčane ćuftice sa kurkumom

Objavljeno u: Život

by Jovana

Indijska kuhinja nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

70 hits

ponedjeljak oktobar 14

Emotivna Jelena Karleuša: Volim te mama, ne mogu mi ništa

Ova godina i nije bila najsretnija za Jelenu Karleušu. Bila je meta napada mnogih medija zbog navodne afere s fudbalerom Ognjenom Vranješom, a prije sedam mjeseci umrla joj je majka…

326 hits

ponedjeljak oktobar 14

Tvrdnje istraživača: Otkrivena terapija protiv autizma?

Tim istraživača s Univerziteta Tufts iz Bostona u Masačusetsu tvrdi da je moguće da će lijekovi koji potiču antiupalne proteine jednog dana biti uspješan tretman protiv autizma.

306 hits

ponedjeljak oktobar 14

Od njih nikada nećete čuti: "Volim te!"

Njima riječi ništa ne znače, oni ljubav pokazuju na potpuno drugačiji način...

116 hits

 
 
 
 

Brazilska fudbalska zvijezda Nejmar (Neymar) malo-malo ima neku novu djevojku! Možda mu ne ide baš najbolje na fudbalskom terenu na kojem se u nedjelju opet povrijedio, ali, šta ga briga, našao je sebi utjehu.

ponedjeljak, 14 oktobar 2019 19:38

Pokojnik progovorio iz sanduka: Pustite me odavde!

Sahrane dragih osoba predstavljaju jedan od najtužnijih događaja u životu čovjeka. Međutim, sahrana može da se pretvori u zabavu i smijeh. To je najbolje svojim primjerom pokazao jedan Irac koji je ljude, koji su došli na njegovu sahranu, nasmijao do suza.

Većina ljudi za sebe misli da su vatra u krevetu, ipak to ne vrijedi za sve. Pa šta je to što čini dobrog ljubavnika? Portal YourTango pozabavio se tim pitanjem i izvukao deset karakteristika osobe koja za sebe može samouvjereno reći da je dobra u krevetu.

Urugvajski fudbaler Fabijan O'Nil od 1996. do 2003. godine igrao je u Italiji i to u Kaljariju, Juventusu i Peruđi.  Urugvajac je kao mali rastao u siromaštvu, ali je dolaskom u Italiju zarađivao milione, naročito u Juventusu u koji je došao iz Kaljarija 2000. godine. O'Nil se u torinskom velikanu zadržao dvije godine, ali za to vrijeme nije ostavio veći trag. 2002. godine je potpisao za Peruđu, a nakon toga otipšao u Urugvaj gdje je završio karijeru i posvetio se uzgoju stoke.

Indijska kuhinja nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Glumac Migel Servantes i njegova supruga Keli prolaze kroz najtužniji period ikada, jer im se dogodila užasna tragedija. Naime, njihova trogodišnja ćerkica Adelajd Grejs preminula je. 

Poznata K-pop (koreanski pop) zvijezda Sali, danas je pronađena mrtva u svojoj kući u Sudžeong-gu.

Pjevač Rođa Raičević preminuo je prije 18 godina, ali se o njemu i dan danas malo toga zna, zato je ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" odlučila da porazgovara sa njegovim prijateljima, saradnicima i kolegama.