Standard.

petak novembar 16

Žaklina Oštir o predstavi "REVIZOR" za Standard: Divno je kada publika izađe iz sale bogatija za dobro iskustvo, a uzrok…

Slavna glumica Žaklina Oštir publiku osvaja istaknutim darom i načinom kojim vlada scenom, a to znaju svi koji su barem jednom imali priliku da je gledaju, na "daskama koje život…

3 hits

petak novembar 16

Evo čime se nekada bavila Cecina buduća snajka

Veljko Ražnatović nedavno je zaprosio svoju djevojku, Bogdanu Rodić.  Dok region bruji o njihovoj vjeridbi, malo ko zna čime se nekada bavila Cecina snajka.

31 hits

petak novembar 16

Ovao je ŠAMPANJAC od 151.000 DOLARA

Jedan od brilijantnih brendova koji su voljni da ulože svoje vrijeme u to jeste Piper-Hiedsoeck, koji je skoro predstavio ograničeno izdanje Rare Le Secret High Jewelry, koji dolazi u flašama…

9 hits

 
 
 
 

Vlado Kalember (65) prije 12 godina oženio je 30 godina mlađu violončelistkinju Anu Rucner.

Slavna glumica Žaklina Oštir publiku osvaja istaknutim darom i načinom kojim vlada scenom, a to znaju svi koji su barem jednom imali priliku da je gledaju, na "daskama koje život znače". Žaklinino višedecenijsko glumačko iskustvo broji mnoge nagrade, predstave i filmove, a iza nje je i novinarsko iskustvo. Jedna od uloga koja je zapažena već godinama jeste ona u predstavi "Revizor" gdje je dočarala lik Ane Andrejevne. Za "Standard", Oštir priča na koji način gradi likove kojima je udahnula život, zbog čega je "Revizor" jedna od najposjećenijih predstava kod nas, ali i o satisfakciji koju kao glumac ima kada vidi zadovoljnu publiku. 

Trener Real Madrida Santijago Solari u centru je pažnje medija u Španiji kako zbog utakmica ''Kraljevskog kluba'' tako i zbog sestre Liz (35) , koja redovno krasi stranice argentinskih medija.

petak, 16 novembar 2018 12:36

Ovao je ŠAMPANJAC od 151.000 DOLARA

Jedan od brilijantnih brendova koji su voljni da ulože svoje vrijeme u to jeste Piper-Hiedsoeck, koji je skoro predstavio ograničeno izdanje Rare Le Secret High Jewelry, koji dolazi u flašama dekorisanim dragim kamenjem, koje su dovoljno lijepe da vam oduzmu dah.

Svaki pas je ljubazan i drag u onoj mjeri koliko ga gazda-policajac obučava za to.

Ako ne znate zašto razmišljamo o ovom pitanju, sve što treba da uradite jeste da operete zube i odmah popijete, ili pojedete nešto. Grozno, zar ne?

Ponosni otac 24-oro djece, priredio je svadbu za svog najmlađeg sina, prenosi Miror. Na proslavu je pozvao 3.000 gostiju, pa je napravljena prava fešta.

Veljko Ražnatović nedavno je zaprosio svoju djevojku, Bogdanu Rodić.  Dok region bruji o njihovoj vjeridbi, malo ko zna čime se nekada bavila Cecina snajka.