Standard.

petak novembar 16

LJUBAV ZA CIO ŽIVOT IM SE NE DEŠAVA: Ove žene zbog svog karaktera najčešće OSTAJU SAME!

Ako želite ljubav za cio život, to će sa njima biti najteže, skoro nemoguće. Žene koje su neki od ova tri horoskopska znaka jako teško ostvaruju ljubavnu vezu.

22 hits

petak novembar 16

FEŠTA za 3.000 LJUDI: Čovjek sa tri žene, 24 djece i 200 unučadi oženio najmlađeg sina

Ponosni otac 24-oro djece, priredio je svadbu za svog najmlađeg sina, prenosi Miror. Na proslavu je pozvao 3.000 gostiju, pa je napravljena prava fešta.

17 hits

petak novembar 16

Znate li zašto nakon pranja zuba hrana ima drugačiji ukus?

Ako ne znate zašto razmišljamo o ovom pitanju, sve što treba da uradite jeste da operete zube i odmah popijete, ili pojedete nešto. Grozno, zar ne?

10 hits

petak novembar 16

Evo čime se nekada bavila Cecina buduća snajka

Veljko Ražnatović nedavno je zaprosio svoju djevojku, Bogdanu Rodić.  Dok region bruji o njihovoj vjeridbi, malo ko zna čime se nekada bavila Cecina snajka.

28 hits

 
 
 
 
četvrtak, 12 jul 2018 21:38

Bijonse je NAJPLAĆENIJA na svijetu

Američka pop zvijezda Bijonse, najbolje je plaćena pjevačica na svijetu sa zaradom od 105 miliona dolara ...

Bijonse je na mjestu najplaćenijih u 2017. smenila mlađu koleginicu Tejlor Svift. Prema pisanju Forbsa, pjevačica je zaradila 105 miliona dolara (bez poreza), i to najviše zahvaljujući svom posljednjem albumu Lemonade, kao i uspješnoj i rasprodatoj turneji Formation.

Iza nje se nalazi Adel sa zaradom od 69 miliona dolara. Ovu svotu britanska muzička zvijezda zaradila je uglavnom na svijetskoj turneji, svojoj prvoj poslije 2011. Tejlor Svift je pala na treće mjesto sa zaradom od 44 miliona, ali očekuje se da će zato u sljedećoj godini biti bolje rangirana s obzirom da je svoj najnoviji album Reputation objavila nakon što je zatvorena prva tura prikupljanja informacija o zaradama.

Naime, Forbs računa godinu od 1. juna do prvog juna sljedeće godine, pa je tako zarada za 2017. godinu bila izračunata prema prikupljenim podacima od 1. juna 2016. do 1. juna 2017.

Iza Tejlor nalazi se kanadska zvijezda Selin Dion sa zaradom od 42 miliona, i to zahvaljujući uspješnoj Las Vegas seriji koncerata, dok je peta Dženifer Lopez sa cifrom od 38 miliona dolara.

Hajde da pogledamo listu prvih 10 po ostvarenoj zaradi. Kuriozitet je svakako i to što su na ovoj listi dve vremešne dame – Doli Parton i Barbara Strejsend.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.