Standard.

nedjelja septembar 23

Nataša Bekvalac se udaje po ČETVRTI PUT

Ljubavni život Nataše Bekvalac izazivao je mnogo pažnje u medijima. Udavala se tri puta, ima dvije ćerke, ali i dalje ne odustaje od braka i traženja prave ljubavi.

48 hits

nedjelja septembar 23

SAVRŠENO: Vensan Kasel i mlada supruga pokazali kako izgleda GLAMUR!

Nakon što je francuski glumac Vensan Kasel (51) ponovo stao na ludi kamen, sa 30 godina mlađom djevojkom interesovanje a ovaj par ne jenjava. Mladenci su tako privukli svu pažnju…

31 hits

nedjelja septembar 23

Ćerka Suzane Mančić ima 20 godina starijeg muža, a sada je pokazala kako izgleda NJEN OTAC

Starija ćerka voditeljke Suzane Mančić, Teodora Kunić, vodi život na kojem joj mnogi zavide, a ono čime posebno intrigira javnost jeste brak sa 20 godina starijim biznismenom.

11 hits

nedjelja septembar 23

Psi znaju kako da dobiju što žele samo jednim pogledom

Prema istraživanjima na području pseće facijalne ekspresije, naučnici su dokazali da psi znaju kada treba upotrijebiti pogled šteneta kojim obaraju sve prepreke.

24 hits

 
 
 
 
četvrtak, 12 jul 2018 21:38

Bijonse je NAJPLAĆENIJA na svijetu

Američka pop zvijezda Bijonse, najbolje je plaćena pjevačica na svijetu sa zaradom od 105 miliona dolara ...

Bijonse je na mjestu najplaćenijih u 2017. smenila mlađu koleginicu Tejlor Svift. Prema pisanju Forbsa, pjevačica je zaradila 105 miliona dolara (bez poreza), i to najviše zahvaljujući svom posljednjem albumu Lemonade, kao i uspješnoj i rasprodatoj turneji Formation.

Iza nje se nalazi Adel sa zaradom od 69 miliona dolara. Ovu svotu britanska muzička zvijezda zaradila je uglavnom na svijetskoj turneji, svojoj prvoj poslije 2011. Tejlor Svift je pala na treće mjesto sa zaradom od 44 miliona, ali očekuje se da će zato u sljedećoj godini biti bolje rangirana s obzirom da je svoj najnoviji album Reputation objavila nakon što je zatvorena prva tura prikupljanja informacija o zaradama.

Naime, Forbs računa godinu od 1. juna do prvog juna sljedeće godine, pa je tako zarada za 2017. godinu bila izračunata prema prikupljenim podacima od 1. juna 2016. do 1. juna 2017.

Iza Tejlor nalazi se kanadska zvijezda Selin Dion sa zaradom od 42 miliona, i to zahvaljujući uspješnoj Las Vegas seriji koncerata, dok je peta Dženifer Lopez sa cifrom od 38 miliona dolara.

Hajde da pogledamo listu prvih 10 po ostvarenoj zaradi. Kuriozitet je svakako i to što su na ovoj listi dve vremešne dame – Doli Parton i Barbara Strejsend.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.