Standard.

nedjelja jul 15

FOTO - Najljepša žena svijeta uskoro postaje majka

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Dvadesetšestogodišnja manekenka i glumica Kejt Apton, koju je nedavno "Maksim" magazin proglasio najlepšom ženom svijeta, u blagoslovenom je stanju.

42 hits

nedjelja jul 15

Glumac ostavio ženu i četvoro djece, a njegova ćerka poručuje: "Ta djevojka je smeće"

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Prije šest mjeseci 47-godišnji glumac Juan Mekgregor objavio je da se razvodi od Francuskinje Eve Mavrakis, a kao razlog navodi se njegova emotivna prevara.

66 hits

subota jul 14

Kriju ih kao zmija noge: Ovi su tri najveća straha svakog muškarca

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Nikada ne biste rekli ali žene i muškarci dijele iste strahove u ljubavnim odnosima, ali vam to jača polovina nikada ne bi priznala.

25 hits

subota jul 14

Utvrđeno kolika je razlika u godinama idealna

Objavljeno u: Život

by Milica Minić

Veća je vjerovatnoća prekida ili razvoda partnera što je veća razlika u godinama, kaže najnovije istraživanje sprovedeno na 3000 ljudi.

124 hits

 
 
 
 
četvrtak, 12 jul 2018 21:38

Bijonse je NAJPLAĆENIJA na svijetu

Američka pop zvijezda Bijonse, najbolje je plaćena pjevačica na svijetu sa zaradom od 105 miliona dolara ...

Bijonse je na mjestu najplaćenijih u 2017. smenila mlađu koleginicu Tejlor Svift. Prema pisanju Forbsa, pjevačica je zaradila 105 miliona dolara (bez poreza), i to najviše zahvaljujući svom posljednjem albumu Lemonade, kao i uspješnoj i rasprodatoj turneji Formation.

Iza nje se nalazi Adel sa zaradom od 69 miliona dolara. Ovu svotu britanska muzička zvijezda zaradila je uglavnom na svijetskoj turneji, svojoj prvoj poslije 2011. Tejlor Svift je pala na treće mjesto sa zaradom od 44 miliona, ali očekuje se da će zato u sljedećoj godini biti bolje rangirana s obzirom da je svoj najnoviji album Reputation objavila nakon što je zatvorena prva tura prikupljanja informacija o zaradama.

Naime, Forbs računa godinu od 1. juna do prvog juna sljedeće godine, pa je tako zarada za 2017. godinu bila izračunata prema prikupljenim podacima od 1. juna 2016. do 1. juna 2017.

Iza Tejlor nalazi se kanadska zvijezda Selin Dion sa zaradom od 42 miliona, i to zahvaljujući uspješnoj Las Vegas seriji koncerata, dok je peta Dženifer Lopez sa cifrom od 38 miliona dolara.

Hajde da pogledamo listu prvih 10 po ostvarenoj zaradi. Kuriozitet je svakako i to što su na ovoj listi dve vremešne dame – Doli Parton i Barbara Strejsend.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.