Standard.

četvrtak jun 20

Milioni za život u podrumu: Jedan od najskupljih gradova, ali svi žele da žive u njemu

Jedan je od ekonomski najrazvijenijih gradova na svijetu, svi hrle da žive i rade u njemu, ali je ujedno i jedan od najskupljih gradova za život. Njujork je prošle godine doživio…

18 hits

četvrtak jun 20

Sjećate li se djevojčice koja se "zlobno" smješka ispred kuće koja gori: Evo kako danas izgleda

Sigurno se sjećate fotografije djevojčice koja se zagonetno smješka dok se iza nje nalazi kuća u plamenu i vatrogasci koji je gase. Zoi Rot (Zoe Roth) je djevojčica koja je s…

125 hits

četvrtak jun 20

Jelenina ćerka otvorila profil na Instagramu

Pjevačica Jelena Karleuša u braku sa Duškom Tošićem ima dvije ćerke, Atinu i Niku.

44 hits

četvrtak jun 20

Bila je Dikaprijeva djevojka, imala je milione sada joj porodica daje 200 dolara mjesečno

Problemi u životu slavne manekenke Erin Heatherton, koju javnost najprije prepoznaje kao bivšu djevojku holivudskog zavodnika Leonarda DiCaprija, ne prestaju. Naime, iako su nekada njeni honorari na godišnjem nivou bili…

8 hits

 
 
 
 
petak, 22 mart 2019 21:00

Pažljivo je “pročitajte” prije nego što je skinete!

Donji veš može mnogo da ti kaže o karakteru djevojke sa kojom “imaš posla”. Zato, obrati pažnju. Nije bitno samo koje veličine je njen brushalter, da li se veš lako skida, već i koje je boje, od kakvog je materijala.

Retro veš, onaj što liči na bakin, nose djevojke koje ne obraćaju pažnju na “spoljašnju ljepotu”. One se ne zaljubljuju u bildere, manekene, “glavne u društvu”.

One vole intelektualne tipove, muškarce sa kojima imaju o čemu da razgovaraju. Ali, ako ste pomislili da im seks nije bitan, mnogo ste pogriješili. Donji veš “preskaču” jer im je važnije ono što dolazi nakon svlačenja.

Gaćice s porukom ćete zateći na duhovitim djevojkama, vedrog i mladalačkog duha, “djevojčicama” u duši. Mada, nekada takvim ženama nije samo cilj da vas nasmiju, već i da vam nešto saopšte. Zato, je pažljivo “pročitajte” prije nego što je skinete.

Klasične bijele pamučne gaćice vole djevojke koje su otvorene i iskrene, a to očekuju i od partnera. Emocije stavljaju na prvo mjesto, ali i seks im je bitan, bez obzira na to što donji veš na njima nije baš seksi.

Karneri, mašnice, cvjetići… su za romantične žene koje žele da udovolje partneru. Osim upadljivog veša, ona će vas “poslužiti” i mirišljivim svijećama, prigušenim svijetlom, tihom muzikom.

Satenski ili svileni veš, “brazilskog” ili bikini kroja, bez mnogo dodataka, čipke, štrasa… jednostavan, a seksi, nose dame sofisticiranog ukusa.

One zavode suptilno, ali do kraja. Iako njihov veš nije upadljiv, one same jesu i teško ih je zaboraviti, imajte to na umu.

Izvor: mondo

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.