Standard.

petak april 19

Kozmetolog savjetuje kako se njegovati tokom proljeća: Tretmanima pripremite kožu za duži boravak na suncu!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Sa dolaskom proljeća mnogi od nas primijetili su promjene na koži. Nakon perioda niskih temperatura, suvog vazduha koliko god da smo dodatno brinuli oko lica, proljeće je mnoge od nas…

14 hits

petak april 19

Ilda Šaulić o podjeli imovine sa polubratom: Kakav testament, to još nije u proceduri!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Totalni obrt dešava se u raspodjeli nasljedstva nedavno preminulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, pisali su juče neki mediji u Srbiji. Navodno, pjevačev vanbračni sin Robert Omaljev ima dokaz koji će…

20 hits

petak april 19

MISICI iz Bolivije oduzeta titula: Nijesam smjela reći da sam TRUDNA

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Bolivijskoj predstavnici na izboru za “Miss Univerzuma” oduzeta je prestižna titula nakon što je na svom Instagramu objavila radosnu vijest da je u drugom stanju. Atraktivna 22-godišnja Joyce Prado Ribera…

37 hits

petak april 19

Autobiografija slavne Demi: Očevo samoubistvo, narkotici, razvodi...

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Holivudska glumica Demi Moore mogla uskoro će objaviti autobiografsku knjigu u kojoj će po prvi put govoriti o vojoj burnoj prošlosti koju je obilježilo porodično nasilje i život prepuno tuge…

12 hits

 
 
 
 
petak, 22 mart 2019 21:00

Pažljivo je “pročitajte” prije nego što je skinete!

Donji veš može mnogo da ti kaže o karakteru djevojke sa kojom “imaš posla”. Zato, obrati pažnju. Nije bitno samo koje veličine je njen brushalter, da li se veš lako skida, već i koje je boje, od kakvog je materijala.

Retro veš, onaj što liči na bakin, nose djevojke koje ne obraćaju pažnju na “spoljašnju ljepotu”. One se ne zaljubljuju u bildere, manekene, “glavne u društvu”.

One vole intelektualne tipove, muškarce sa kojima imaju o čemu da razgovaraju. Ali, ako ste pomislili da im seks nije bitan, mnogo ste pogriješili. Donji veš “preskaču” jer im je važnije ono što dolazi nakon svlačenja.

Gaćice s porukom ćete zateći na duhovitim djevojkama, vedrog i mladalačkog duha, “djevojčicama” u duši. Mada, nekada takvim ženama nije samo cilj da vas nasmiju, već i da vam nešto saopšte. Zato, je pažljivo “pročitajte” prije nego što je skinete.

Klasične bijele pamučne gaćice vole djevojke koje su otvorene i iskrene, a to očekuju i od partnera. Emocije stavljaju na prvo mjesto, ali i seks im je bitan, bez obzira na to što donji veš na njima nije baš seksi.

Karneri, mašnice, cvjetići… su za romantične žene koje žele da udovolje partneru. Osim upadljivog veša, ona će vas “poslužiti” i mirišljivim svijećama, prigušenim svijetlom, tihom muzikom.

Satenski ili svileni veš, “brazilskog” ili bikini kroja, bez mnogo dodataka, čipke, štrasa… jednostavan, a seksi, nose dame sofisticiranog ukusa.

One zavode suptilno, ali do kraja. Iako njihov veš nije upadljiv, one same jesu i teško ih je zaboraviti, imajte to na umu.

Izvor: mondo

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.