Standard.

četvrtak jun 20

Jelenina ćerka otvorila profil na Instagramu

Pjevačica Jelena Karleuša u braku sa Duškom Tošićem ima dvije ćerke, Atinu i Niku.

14 hits

četvrtak jun 20

Izgubila doktorsku licencu zbog ovih fotografija

Nang Mve San, učiteljica u Mijanmaru (Burmi), željela je postati model, ali je izgubila doktorsku licencu zbog dijeljenja fotografija u bikiniju na društvenim mrežama. Nakon nekoliko godina doktorica Nang je počela…

11 hits

četvrtak jun 20

Zašto dosoljavamo neprobanu supu

Mnogi ljudi imaju neku naizgled bezazlenu naviku, ali stručnjaci upozoravaju da ona može biti i ozbiljan signal koji upućuje na neke druge psihološke karakteristike.

8 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 25 mart 2019 12:15

Evo kom znaku trigon Sunca i Mjeseca donosi najljepše plodove ljubavi

Trigon Sunca i Mjeseca donosi pojačane emocije i postajemo osjetljiviji nego inače, ali to će nas podstaći da otvorimo srce i pronađemo šansu za sreću u ljubavi, piše Lovesensa. Imate snažnu želju za promjenom, a jedan znak će danas uspjeti da napravi nekoliko važnih koraka za budućnost...

Dragi Bikovi, danas stavljate partnera na prvo mjesto i želite da mu pokažete koliko ste spremni ljubavi da pružite. Šta zračiš to privlačiš - pa tako i vi od danas počinjete sa više optimizma da posmatrate budućnost sa partnerom. Brige su se riješila same od sebe i sada ste svjesni da imate ljubavu šansu koju treba iskoristiti. Vaša svijetla energija donosi lepe promjene na romantičnom planu.

Usamljeni Bikovi drže sve pod kontrolom kada je u pitnju ostvarenje ljubavnih želja. Njihova osjećajnost i nežnost čini ih drugačijim i pomalo misterioznim, a to će naročito privući pripadnike suprotnog pola. Dok vlada trigon Sunca i Mjeseca ubraćete najljepši plod sa drveta ljubavi.

Danas ste izvor snage i pozitivne energije, sigurni ste da do kraja dana ništa ne može da krene po zlu.

Na poslu se lako prilagođavate promjenama, a naročito vas privlače tehnološke inovacije. Dobro se slažete sa kolegama, profesionalni ste i plenite harizmom. Miris uspjeha osjeća se u vazduhu.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Posljednji put izmijenjeno utorak, 26 mart 2019 10:20

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.