Standard.

četvrtak jun 20

Jelenina ćerka otvorila profil na Instagramu

Pjevačica Jelena Karleuša u braku sa Duškom Tošićem ima dvije ćerke, Atinu i Niku.

17 hits

četvrtak jun 20

Izgubila doktorsku licencu zbog ovih fotografija

Nang Mve San, učiteljica u Mijanmaru (Burmi), željela je postati model, ali je izgubila doktorsku licencu zbog dijeljenja fotografija u bikiniju na društvenim mrežama. Nakon nekoliko godina doktorica Nang je počela…

11 hits

četvrtak jun 20

Zašto dosoljavamo neprobanu supu

Mnogi ljudi imaju neku naizgled bezazlenu naviku, ali stručnjaci upozoravaju da ona može biti i ozbiljan signal koji upućuje na neke druge psihološke karakteristike.

8 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 25 mart 2019 13:00

Miroslav Ilić ipak mora na sud zbog vanbračnog sina!

Počinje suđenje zbog vanbračnog sina kojeg pjevač odbija da prizna, prenosi štampa. Početak suđenja za utvrđivanje očinstva zakazan je za ponedeljak u Višem sudu u Beogradu.

Pjevač Miroslav Ilić već godinama ne želi da prizna sina Devina, kojeg je dobio u vanbračnoj vezi sa Mirjanom Antonović. Antonovići žive u Americi, a Mirjana je u međuvremenu objavila i autobiografiju u kojoj je do detalja opisala odnos sa "slavujem iz Mrčajevaca".

Ilić se, podsjeća list, dve godine nije odazivao pozivima da uradi DNK analizu, koja bi bez sumnje utvrdila da li je on Devinov otac.

Pjevač je, najprije tvrdio da beogradski sudovi nisu nadležni za ovaj slučaj, već američki, ali je Viši sud odbacio tu žalbu i utvrdio nadležnost. Uslijedila je žalba Apelacionom sudu, pa i revizija pred Vrhovnim kasacionim sudom, ali je slučaj ipak vraćen Višem sudu u Beogradu.

"Počinje suđenje, ali je ovo sve moglo da bude izbegnuto jednim razgovorom. Miroslav je trebalo da bude pošten, ne može da stvori ljudsko biće i onda da se pravi lud. Očekujemo da sud okonča ovo glupiranje i da pravda pobijedi," rekla je Antonovićeva.

Ona je ponovila da se Devin, inače ljekar, bori "simbolički, u ime sve napuštene djece", odnosno da ništa ne traži od Ilića osim priznanja.alo.rs

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.