Standard.

četvrtak jun 20

Jelenina ćerka otvorila profil na Instagramu

Pjevačica Jelena Karleuša u braku sa Duškom Tošićem ima dvije ćerke, Atinu i Niku.

14 hits

četvrtak jun 20

Izgubila doktorsku licencu zbog ovih fotografija

Nang Mve San, učiteljica u Mijanmaru (Burmi), željela je postati model, ali je izgubila doktorsku licencu zbog dijeljenja fotografija u bikiniju na društvenim mrežama. Nakon nekoliko godina doktorica Nang je počela…

11 hits

četvrtak jun 20

Zašto dosoljavamo neprobanu supu

Mnogi ljudi imaju neku naizgled bezazlenu naviku, ali stručnjaci upozoravaju da ona može biti i ozbiljan signal koji upućuje na neke druge psihološke karakteristike.

8 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 25 mart 2019 11:23

Majkl Džekson je nakon polnih odnosa trčao u toalet da se šminka

Nakon što je dokumentarac "Leaving Neverland" o optužbama na račun Majkla Džeksona izazvao burne reakcije gledalaca, u javnost su procurjeli detalji iz knjige "The Magic and The Madness" koji se odnose na ljubavni život preminulog kralja popa i njegove supruge Lise Mari Prisli (51), ujedno i kćerke legendarnog Elvisa Prislija.

Majkl Džekson je nakon polnih odnosa trčao u toalet da se šminka FOTO: Screenshot

Džekson i Lisa bili su u braku vrlo kratko, odnosno od 1994. do 1996. godine, a kako u knjizi piše Rendi Taboreli, inače dobar prijatelj preminulog pjevača, postoje škakljivi detalji o njihovom seksualnom životu. Te iste detalje sam mu je povjeravao Džeskon.

- Prvi put kad je nakon seksa upalila svjetlo, on je skočio iz kreveta i otrčao u kupaonicu kako ga ne bi mogla vidjeti. Vratio se 20 minuta kasnije, kompletno našminkan, noseći svileni ogrtač. Volio je nositi nakit u krevetu. Često su igrali seksualne igrice i glumili određene uloge, ali Lisa nikad nije rekla koje su to tačno uloge bile - napisao je u svojoj knjizi Taraboreli.

Usput je spomenuo i to da Lisa nikad nije vidjela supruga bez šminke, a ako bi ga kojim slučajem željela iznenaditi, on bi bio prestravljen.

- Lisa ga je jednom prilikom pokušavala iznenaditi, ali on bi svaki put vrisnuo: 'Nemoj me gledati' i odmah otrčao u kupatilo - rekao je Taraboreli.

Kako prenosi britanski Daily Mail, Džejms Sajfček, jedan od muškaraca koji su Džeskona optužili za seksualno zlostavljanje, rekao je da mu je sam pjevač tvrdio da je njegov brak s Lisom samo predstava za javnost te da između njih ne postoji ništa osim velikog prijateljstva.

Kako je tvrdio, Džeskonu je bilo stalo isključivo do Lisinog novca i zarade od očeve muzike.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.