Standard.

petak april 19

Kozmetolog savjetuje kako se njegovati tokom proljeća: Tretmanima pripremite kožu za duži boravak na suncu!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Sa dolaskom proljeća mnogi od nas primijetili su promjene na koži. Nakon perioda niskih temperatura, suvog vazduha koliko god da smo dodatno brinuli oko lica, proljeće je mnoge od nas…

9 hits

petak april 19

Ilda Šaulić o podjeli imovine sa polubratom: Kakav testament, to još nije u proceduri!

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Totalni obrt dešava se u raspodjeli nasljedstva nedavno preminulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, pisali su juče neki mediji u Srbiji. Navodno, pjevačev vanbračni sin Robert Omaljev ima dokaz koji će…

17 hits

petak april 19

MISICI iz Bolivije oduzeta titula: Nijesam smjela reći da sam TRUDNA

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Bolivijskoj predstavnici na izboru za “Miss Univerzuma” oduzeta je prestižna titula nakon što je na svom Instagramu objavila radosnu vijest da je u drugom stanju. Atraktivna 22-godišnja Joyce Prado Ribera…

30 hits

petak april 19

Autobiografija slavne Demi: Očevo samoubistvo, narkotici, razvodi...

Objavljeno u: Život

by Nemanja Lacman

Holivudska glumica Demi Moore mogla uskoro će objaviti autobiografsku knjigu u kojoj će po prvi put govoriti o vojoj burnoj prošlosti koju je obilježilo porodično nasilje i život prepuno tuge…

9 hits

 
 
 
 
ponedjeljak, 25 mart 2019 11:23

Majkl Džekson je nakon polnih odnosa trčao u toalet da se šminka

Nakon što je dokumentarac "Leaving Neverland" o optužbama na račun Majkla Džeksona izazvao burne reakcije gledalaca, u javnost su procurjeli detalji iz knjige "The Magic and The Madness" koji se odnose na ljubavni život preminulog kralja popa i njegove supruge Lise Mari Prisli (51), ujedno i kćerke legendarnog Elvisa Prislija.

Majkl Džekson je nakon polnih odnosa trčao u toalet da se šminka FOTO: Screenshot

Džekson i Lisa bili su u braku vrlo kratko, odnosno od 1994. do 1996. godine, a kako u knjizi piše Rendi Taboreli, inače dobar prijatelj preminulog pjevača, postoje škakljivi detalji o njihovom seksualnom životu. Te iste detalje sam mu je povjeravao Džeskon.

- Prvi put kad je nakon seksa upalila svjetlo, on je skočio iz kreveta i otrčao u kupaonicu kako ga ne bi mogla vidjeti. Vratio se 20 minuta kasnije, kompletno našminkan, noseći svileni ogrtač. Volio je nositi nakit u krevetu. Često su igrali seksualne igrice i glumili određene uloge, ali Lisa nikad nije rekla koje su to tačno uloge bile - napisao je u svojoj knjizi Taraboreli.

Usput je spomenuo i to da Lisa nikad nije vidjela supruga bez šminke, a ako bi ga kojim slučajem željela iznenaditi, on bi bio prestravljen.

- Lisa ga je jednom prilikom pokušavala iznenaditi, ali on bi svaki put vrisnuo: 'Nemoj me gledati' i odmah otrčao u kupatilo - rekao je Taraboreli.

Kako prenosi britanski Daily Mail, Džejms Sajfček, jedan od muškaraca koji su Džeskona optužili za seksualno zlostavljanje, rekao je da mu je sam pjevač tvrdio da je njegov brak s Lisom samo predstava za javnost te da između njih ne postoji ništa osim velikog prijateljstva.

Kako je tvrdio, Džeskonu je bilo stalo isključivo do Lisinog novca i zarade od očeve muzike.

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.