Standard.

utorak jul 23

Lijepa Kotoranka zatvorila reviju libanskog kreatora Ramija Kadija u Porto Montenegru

Veliki uspjeh lijepe Kotoranke Anđele Vukadinović. Anđela je na ovogodisnjem IFF Porto Montenegro imala tu čast da zatvori reviju poznatog svijetskog kreatora Ramija Kadija. Za Standard je izjavila da se osjećala…

231 hits

utorak jul 23

Senida pokazala zavidnu figuru u Budvi

Reperka Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je sa muzičarem Cobijem imala nastup u jednom poznatom kafiću u Budvi.

239 hits

utorak jul 23

Stefan Karić nekoliko sati nakon Dijanine smrti posjetio OSTROG

Misica Evrope 2014. godine, Dijana Milojković, preminula je 22. jula u 33. godini života, a pretužnu vijest teško je podnio njen bivši dečko Stefan Karić, sa kojim je bila u…

960 hits

utorak jul 23

"Pola kile bijelog": Sergej Trifunović i Zoran Kesić na moru prave NAJSMEJŠNIJE FORE

Samo nekoliko dana nakon što je Sergej Trifunović otvorio Facebook profil dostigao je vrhunac prijatelja od 5.000 te je proučio svima da zaprate njegovu stranicu.

304 hits

 
 
 
 
utorak, 09 jul 2019 18:36

(VIDEO) Vjeridba kakvu do sada nijeste vidjeli: Potjera, specijalci, puške, droga i prsten

Vjeridba je jedan od momenata koji se pamte cijelog života, pa tako parovi, u većini slučajeva muškarci, nastoje da svoju ljepšu polovinu impresioniraju da taj dan zaista bude poseban.

Dan prosidbe sigurno neće zaboraviti djevojka čiji je snimak vjeridbe objavljen na društvenoj mreži facebook.

Naime, sve se činilo kao jedna sasvim obična vožnja, međutim, iza i ispred automobila pojavili su se ''policijski'' automobili, specijalci sa dugim cijevima, uslijedila je potjera, pretres, ppronalazak ''droge''... Kako se iz svega toga pojavio prsten i sudbonosno ''DA'' pogledajte u snimkiu uspod.

 

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.