Standard.

utorak jul 23

Lijepa Kotoranka zatvorila reviju libanskog kreatora Ramija Kadija u Porto Montenegru

Veliki uspjeh lijepe Kotoranke Anđele Vukadinović. Anđela je na ovogodisnjem IFF Porto Montenegro imala tu čast da zatvori reviju poznatog svijetskog kreatora Ramija Kadija. Za Standard je izjavila da se osjećala…

230 hits

utorak jul 23

Senida pokazala zavidnu figuru u Budvi

Reperka Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je sa muzičarem Cobijem imala nastup u jednom poznatom kafiću u Budvi.

239 hits

utorak jul 23

Stefan Karić nekoliko sati nakon Dijanine smrti posjetio OSTROG

Misica Evrope 2014. godine, Dijana Milojković, preminula je 22. jula u 33. godini života, a pretužnu vijest teško je podnio njen bivši dečko Stefan Karić, sa kojim je bila u…

955 hits

utorak jul 23

"Pola kile bijelog": Sergej Trifunović i Zoran Kesić na moru prave NAJSMEJŠNIJE FORE

Samo nekoliko dana nakon što je Sergej Trifunović otvorio Facebook profil dostigao je vrhunac prijatelja od 5.000 te je proučio svima da zaprate njegovu stranicu.

304 hits

 
 
 
 
srijeda, 10 jul 2019 10:15

Nakon razvoda, Anđelina pokazala glamur u Parizu

Jedna od najljepših i najpoznatijih glumica svijeta, Angelina Jolie, posjetila je Pariz, a mnogi su prokomentarisali kako se ovoj glumici vratio sari sjaj. Za vrijeme boravka u Parizu druži se s prijateljicom i kumom Jacqueline Bisset.

Godine teških dana, sudskih procesa i zdravstvenih problema Angelina Jolie je ostavila iza sebe, te sada nastavlja niz sjajnih izdanja i pritom jednostavno zrači dobrom energijom.

 

Na ulicama Pariza Jolie je bila itekako primjećena u elegantnoj bijeloj haljini s plisiranim prednjim dijelom koju je stegnula u struku širokim kaišem uz koji je skladno kombinirala torbicu iste boje

Njen glamurozni stajling upotpunjen je damskom frizurom s velikim uvojcima te bisernim naušnicama. Svako izdanje u kom se pojavilo bilo je glorifikovano. 

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 10 jul 2019 10:20

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.