Standard.

utorak jul 23

Lijepa Kotoranka zatvorila reviju libanskog kreatora Ramija Kadija u Porto Montenegru

Veliki uspjeh lijepe Kotoranke Anđele Vukadinović. Anđela je na ovogodisnjem IFF Porto Montenegro imala tu čast da zatvori reviju poznatog svijetskog kreatora Ramija Kadija. Za Standard je izjavila da se osjećala…

231 hits

utorak jul 23

Senida pokazala zavidnu figuru u Budvi

Reperka Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je sa muzičarem Cobijem imala nastup u jednom poznatom kafiću u Budvi.

241 hits

utorak jul 23

Stefan Karić nekoliko sati nakon Dijanine smrti posjetio OSTROG

Misica Evrope 2014. godine, Dijana Milojković, preminula je 22. jula u 33. godini života, a pretužnu vijest teško je podnio njen bivši dečko Stefan Karić, sa kojim je bila u…

975 hits

utorak jul 23

"Pola kile bijelog": Sergej Trifunović i Zoran Kesić na moru prave NAJSMEJŠNIJE FORE

Samo nekoliko dana nakon što je Sergej Trifunović otvorio Facebook profil dostigao je vrhunac prijatelja od 5.000 te je proučio svima da zaprate njegovu stranicu.

304 hits

 
 
 
 
srijeda, 10 jul 2019 11:00

Instagram ljepotica iz Rusije u farmerkama kakve još nijeste vidjeli

Nita Kuzmina, atraktivna Ruskinja indijskog porijekla, opet je oduševila pratioce na društvenim mrežama svojim provokativnim fotografijama. Ova studentikinja psihologije ukrašava naslovnice raznih modnih, muških magazina, kataloga i kalendara.

Ona želi postati poznato lice u svijetu modelinga te čini sve da bi pokazala svoju ljepotu i eleganciju i na taj način inspirirala druge da rade na sebi.

Ime Nita je indijskog porijekla, što znači „hladnoća noći“. Ipak, „hladnoća“ se nikako ne može povezati s ovom „vrelom“ brinetom.

Nedavno je objavila fotografije u poderanim farmerkama kojim je izazvala lavinu pozitivnih komentara, većinom onih muških.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by ♠️ NITA ♠️ (@nita_kuzmina) on

Da Nita zna da isprovocira, govore i brojni lajkovi ispod njenih objava, a njen Instagram prati nekoliko miliona fanova.

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 10 jul 2019 11:17

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.