Standard.

subota novembar 16

Nove detalje o zdravstvenom stanju Đorđa Balaševića otkrio njegov sin

Objavljeno u: Život

by Samir

Region je potresla vijest da je Đorđe Balašević, legendarni pjevač i kantautor doživio infrakt. Na svom Instagram profilu Aleksa Balašević, sin Đorđa Balaševića oglasio se emotivnom porukom.

209 hits

subota novembar 16

Žene koje ovo rade u krevetu češće varaju partnere

Studija koja se bavi ženskom seksualnošću tvrdi da su žene koje često glume orgazme sklonije da prevare partnera.

262 hits

subota novembar 16

(FOTO) Kraljevska proja

Proja je idealna za doručak i laganu večeru.

83 hits

subota novembar 16

(FOTO) Kraljevska proja

Objavljeno u: Život

 
 
 
 
četvrtak, 11 jul 2019 14:42

PROPALI BRAKOVI ANE MIHAJLOVSKI: Dijete je bitnije od...

Ana Mihajlovski dva puta se razvela, a ona se ne libi da priča o svojoj prošlosti, djeci, ljubavi i muškarcima.

Naime, prvi brak voditeljka je imala sa Goranom Stamenkovićem, sa kojim ima ćerku Ivu. Sa vlasnikom produkcijske kuće "Emoušn" ostali su u prijateljskim odnosima, a to pokazuje i zajedničko putovanje u Italiju od prije nekoliko mjeseci.

Mirko Grubin bio je Anin drugi muž, a iz braka sa njim ostala je bogatija za sina Petra i ćerku Zoju. Ovaj odnos je okončan prije 2 godine, djeca su pripala majci, a stan za koji se pričalo da joj je kupio Grubin, voditeljka tvrdi da ga je sama uzela na kradit.

Međutim, posle svih lomova, Mihajlovski je ostala čvrsta na svojim nogama, a ona smatra da je ljubav prema djeci ipak najbitnija.

- Taj drugi brak umnogome zavisi od toga koliko ste rešili repove sa prvim brakom, a to je uglavnom nemoguće. Ako su tu djeca, prvi muž je vaša porodica! Ne možete ga izbrisati gumicom jer vašem djetetu treba. E to je ono što drugi brak ne može da podnese. Ne možete ni vi da podnesete dvije porodice za hendlovanje, jednog bivšeg, jednog sadašnjeg, a kada vidite da vaše dijete trpi onda vam nikakva ljubav ne pomaže jer dijete vam je nesrećno, koga briga za brak - napisala je voditeljka na Instagramu, između ostalog.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.