Standard.

utorak jul 23

Lijepa Kotoranka zatvorila reviju libanskog kreatora Ramija Kadija u Porto Montenegru

Veliki uspjeh lijepe Kotoranke Anđele Vukadinović. Anđela je na ovogodisnjem IFF Porto Montenegro imala tu čast da zatvori reviju poznatog svijetskog kreatora Ramija Kadija. Za Standard je izjavila da se osjećala…

230 hits

utorak jul 23

Senida pokazala zavidnu figuru u Budvi

Reperka Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je sa muzičarem Cobijem imala nastup u jednom poznatom kafiću u Budvi.

239 hits

utorak jul 23

Stefan Karić nekoliko sati nakon Dijanine smrti posjetio OSTROG

Misica Evrope 2014. godine, Dijana Milojković, preminula je 22. jula u 33. godini života, a pretužnu vijest teško je podnio njen bivši dečko Stefan Karić, sa kojim je bila u…

955 hits

utorak jul 23

"Pola kile bijelog": Sergej Trifunović i Zoran Kesić na moru prave NAJSMEJŠNIJE FORE

Samo nekoliko dana nakon što je Sergej Trifunović otvorio Facebook profil dostigao je vrhunac prijatelja od 5.000 te je proučio svima da zaprate njegovu stranicu.

304 hits

 
 
 
 
četvrtak, 11 jul 2019 14:42

PROPALI BRAKOVI ANE MIHAJLOVSKI: Dijete je bitnije od...

Ana Mihajlovski dva puta se razvela, a ona se ne libi da priča o svojoj prošlosti, djeci, ljubavi i muškarcima.

Naime, prvi brak voditeljka je imala sa Goranom Stamenkovićem, sa kojim ima ćerku Ivu. Sa vlasnikom produkcijske kuće "Emoušn" ostali su u prijateljskim odnosima, a to pokazuje i zajedničko putovanje u Italiju od prije nekoliko mjeseci.

Mirko Grubin bio je Anin drugi muž, a iz braka sa njim ostala je bogatija za sina Petra i ćerku Zoju. Ovaj odnos je okončan prije 2 godine, djeca su pripala majci, a stan za koji se pričalo da joj je kupio Grubin, voditeljka tvrdi da ga je sama uzela na kradit.

Međutim, posle svih lomova, Mihajlovski je ostala čvrsta na svojim nogama, a ona smatra da je ljubav prema djeci ipak najbitnija.

- Taj drugi brak umnogome zavisi od toga koliko ste rešili repove sa prvim brakom, a to je uglavnom nemoguće. Ako su tu djeca, prvi muž je vaša porodica! Ne možete ga izbrisati gumicom jer vašem djetetu treba. E to je ono što drugi brak ne može da podnese. Ne možete ni vi da podnesete dvije porodice za hendlovanje, jednog bivšeg, jednog sadašnjeg, a kada vidite da vaše dijete trpi onda vam nikakva ljubav ne pomaže jer dijete vam je nesrećno, koga briga za brak - napisala je voditeljka na Instagramu, između ostalog.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.