Standard.

utorak jul 23

Lijepa Kotoranka zatvorila reviju libanskog kreatora Ramija Kadija u Porto Montenegru

Veliki uspjeh lijepe Kotoranke Anđele Vukadinović. Anđela je na ovogodisnjem IFF Porto Montenegro imala tu čast da zatvori reviju poznatog svijetskog kreatora Ramija Kadija. Za Standard je izjavila da se osjećala…

231 hits

utorak jul 23

Senida pokazala zavidnu figuru u Budvi

Reperka Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je sa muzičarem Cobijem imala nastup u jednom poznatom kafiću u Budvi.

241 hits

utorak jul 23

Stefan Karić nekoliko sati nakon Dijanine smrti posjetio OSTROG

Misica Evrope 2014. godine, Dijana Milojković, preminula je 22. jula u 33. godini života, a pretužnu vijest teško je podnio njen bivši dečko Stefan Karić, sa kojim je bila u…

978 hits

utorak jul 23

"Pola kile bijelog": Sergej Trifunović i Zoran Kesić na moru prave NAJSMEJŠNIJE FORE

Samo nekoliko dana nakon što je Sergej Trifunović otvorio Facebook profil dostigao je vrhunac prijatelja od 5.000 te je proučio svima da zaprate njegovu stranicu.

304 hits

 
 
 
 
petak, 12 jul 2019 11:24

Ubiću te! (VIDEO): ANDRIJA MILOŠEVIĆ POTEGAO PIŠTOLJ NASRED ULICE!

Glumac Andrija Milošević nesporno ima sjajan smisao za humor, a svojim objavama na Istagramu dovodi fanove na ivicu suza.

Milošević često obraduje svoje pratioce na Instagramu zabavnim snimcima, a ovoga puta možemo vidjeti kako bi izgledao kasting za američki gangsterski film, u kojem bi Andrija glumio opasnog mafijaša.

"Moj kasting za američki kriminalistički film. Treba da igramo ja, Džon, Klint i Statam. Nadam se da sam proš'o", napisao je glumac.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.