Standard.

subota decembar 07

Bili u braku 68 godina: Supružnici u roku od 33 sata umrli jedno za drugim

Nevjerovatna ljubavna priča stiže iz Minesote, gdje se Bob Džonson (87) 24. novembra oprostio od svoje supruge, koja je preminula, da bi samo dan kasnije i sam umro nakon duge…

107 hits

subota decembar 07

Žene ni ne slute da ih iz njihovog nesesera vrebaju ove opasne bakterije

Nova studija istraživača sa Univerziteta "Aston" otkrila je da više od 90 odsto proizvoda za šminkanje sadrži opasne bakterije, uključujući ešerihiju koli i stafilokoke.

101 hits

subota decembar 07

Facebook mora da plati 4 miliona dolara kazne

Facebook mora platiti 4 miliona dolara kazne.

77 hits

subota decembar 07

Lepa Brena i Boba slave 28 godina braka

Lepa Brena, jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, slavi 28. godišnjicu braka s Bobom Živojinovićem. Pjevačica je otkrila da ni ove godine neće biti pompeznog slavlja.

110 hits

 
 
 
 
petak, 12 jul 2019 13:04

Najpoželjnija glumica je prije supruga imala samo DVOJICU momaka

Megan Foks je svojevremeno važila za jednu od najljepših i najperpsektivnijih glumica, ali je u jednom trenutku odlučila da okrene leđa Holivudu. Jedan od glavnih razloga zbog kog se odrekla slave je njena želja da u potpunosti bude posvećena porodici i majčinstvu.

U profesionalnom životu veoma je posvećena humanitarnom radu, prisutna je u jednoj emisiji na televiziji, bavi se dizajnom, a tek s vremena na vrijeme prihvati neku manju glumačku ulogu.

Megan je danas u braku sa 12 godina starijim kolegom Brajanom Ostinom Grinom, a zajedno su još od 2004. godine. Foksova je jednom prilikom priznala da je prije njega imala samo dva dečka, jer je odgajana u strogoj i religioznoj porodici.

Njihova veza je vrlo turbulentna, a do tačke ključanja došlo je 2015. godine kada je par objavio da se razvodi zbog nepomirljviih razlika. Međutim, umjesto razvoda uslijedilo je pomirenje, pa i rođenje njihovog trećeg sina. Stiče se utisak da odolijevaju bračnim preprekama, ali takođe kriju detalje iz svog porodičnog života. Bez obzira na njihovu tišinu i veo misterije, čini se da je zasad sve u najboljem redu. Često se mogu vidjeti zajedno u brojnim romantičnim izlascima u javnosti.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.