Standard.

utorak jul 23

Lijepa Kotoranka zatvorila reviju libanskog kreatora Ramija Kadija u Porto Montenegru

Veliki uspjeh lijepe Kotoranke Anđele Vukadinović. Anđela je na ovogodisnjem IFF Porto Montenegro imala tu čast da zatvori reviju poznatog svijetskog kreatora Ramija Kadija. Za Standard je izjavila da se osjećala…

230 hits

utorak jul 23

Senida pokazala zavidnu figuru u Budvi

Reperka Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je sa muzičarem Cobijem imala nastup u jednom poznatom kafiću u Budvi.

239 hits

utorak jul 23

Stefan Karić nekoliko sati nakon Dijanine smrti posjetio OSTROG

Misica Evrope 2014. godine, Dijana Milojković, preminula je 22. jula u 33. godini života, a pretužnu vijest teško je podnio njen bivši dečko Stefan Karić, sa kojim je bila u…

955 hits

utorak jul 23

"Pola kile bijelog": Sergej Trifunović i Zoran Kesić na moru prave NAJSMEJŠNIJE FORE

Samo nekoliko dana nakon što je Sergej Trifunović otvorio Facebook profil dostigao je vrhunac prijatelja od 5.000 te je proučio svima da zaprate njegovu stranicu.

304 hits

 
 
 
 
petak, 12 jul 2019 13:29

Ćerka Esme Redžepove krenula njenim stopama

Eleonora Mustafovska progovorila je o Esmi Redžepovoj sa sjetom u glasu i boli koja i poslije 3 godine ne prestaje. Ona je otkrila da zna da je majka čuva sa neba, a ponosno je krenula stopama vanvremenske pjevačice.

"Njen odlazak me je rastužio do bola, trebalo mi je dosta vremena da počnem da živim normalno i nastavim dalje. I dalje vjerujem da me čuva sa neba i da se raduje što sam nastavila njenim stopama. Veliki ljudi su uvek najskromniji. Kada imaš dve jabuke, uvijek jednu pokloni nekome. Te njene riječi ću zauvijek pamtiti"- kaže ona.

Njena ljepota ostavila je muški dio populacije bez dana

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.