Standard.

subota decembar 07

Bili u braku 68 godina: Supružnici u roku od 33 sata umrli jedno za drugim

Nevjerovatna ljubavna priča stiže iz Minesote, gdje se Bob Džonson (87) 24. novembra oprostio od svoje supruge, koja je preminula, da bi samo dan kasnije i sam umro nakon duge…

106 hits

subota decembar 07

Žene ni ne slute da ih iz njihovog nesesera vrebaju ove opasne bakterije

Nova studija istraživača sa Univerziteta "Aston" otkrila je da više od 90 odsto proizvoda za šminkanje sadrži opasne bakterije, uključujući ešerihiju koli i stafilokoke.

99 hits

subota decembar 07

Facebook mora da plati 4 miliona dolara kazne

Facebook mora platiti 4 miliona dolara kazne.

77 hits

subota decembar 07

Lepa Brena i Boba slave 28 godina braka

Lepa Brena, jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, slavi 28. godišnjicu braka s Bobom Živojinovićem. Pjevačica je otkrila da ni ove godine neće biti pompeznog slavlja.

109 hits

 
 
 
 
petak, 12 jul 2019 13:29

Ćerka Esme Redžepove krenula njenim stopama

Eleonora Mustafovska progovorila je o Esmi Redžepovoj sa sjetom u glasu i boli koja i poslije 3 godine ne prestaje. Ona je otkrila da zna da je majka čuva sa neba, a ponosno je krenula stopama vanvremenske pjevačice.

"Njen odlazak me je rastužio do bola, trebalo mi je dosta vremena da počnem da živim normalno i nastavim dalje. I dalje vjerujem da me čuva sa neba i da se raduje što sam nastavila njenim stopama. Veliki ljudi su uvek najskromniji. Kada imaš dve jabuke, uvijek jednu pokloni nekome. Te njene riječi ću zauvijek pamtiti"- kaže ona.

Njena ljepota ostavila je muški dio populacije bez dana

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.