Standard.

utorak jul 23

Lijepa Kotoranka zatvorila reviju libanskog kreatora Ramija Kadija u Porto Montenegru

Veliki uspjeh lijepe Kotoranke Anđele Vukadinović. Anđela je na ovogodisnjem IFF Porto Montenegro imala tu čast da zatvori reviju poznatog svijetskog kreatora Ramija Kadija. Za Standard je izjavila da se osjećala…

231 hits

utorak jul 23

Senida pokazala zavidnu figuru u Budvi

Reperka Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je sa muzičarem Cobijem imala nastup u jednom poznatom kafiću u Budvi.

241 hits

utorak jul 23

Stefan Karić nekoliko sati nakon Dijanine smrti posjetio OSTROG

Misica Evrope 2014. godine, Dijana Milojković, preminula je 22. jula u 33. godini života, a pretužnu vijest teško je podnio njen bivši dečko Stefan Karić, sa kojim je bila u…

976 hits

utorak jul 23

"Pola kile bijelog": Sergej Trifunović i Zoran Kesić na moru prave NAJSMEJŠNIJE FORE

Samo nekoliko dana nakon što je Sergej Trifunović otvorio Facebook profil dostigao je vrhunac prijatelja od 5.000 te je proučio svima da zaprate njegovu stranicu.

304 hits

 
 
 
 
petak, 12 jul 2019 15:36

Rasta odgovorio Emini Jahović: Sestro, našla si neadekvatnu zamjenu za mene

Estradni rat između Stefana Đurića Raste i Emine Jahović, čini se, ne jenjava. Nakon što je Jahović nedavno objavila novu pjesmu "Eksploziv" u saradnji s Gazda Pajom, Rasta je javno iznio svoje negativno mišljenje o numeri. To je bilo dovoljno za početak prepucavanja.

Rasta je prvo na Instagram storiju objavio komentar u kome kritizira "Eksploziv".

Nova pjesma Emine Jahović zvuči kao najjeftinija kopija Senidah na sezonskom popustu, made in China! Druga ruka! Why - napisao je Rasta.

View this post on Instagram

🧨#exploziv #soon @gazda_paja_official

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Ipak, da se svidjela publici, pokazuje da je dobro kotirala na YouTube trendingu.

Ipak, Emina je odlučila da u jednom od intervjua pošalje Rasti poruku kao odgovor na prozivke. Poručila mu je da ne zna šta više želi od nje, kao da i da joj nije jasno šta mu smeta.

Naravno da je nedžentlmenski potez, ali Rasta i ne liči na džentlmena. On se ponaša onako kako izgleda, tako da je sve okej - rekla je tom prilikom Jahović.

To Rasta nije ignorirao, već joj vratio istom mjerom te za medije izjavio:

Sestro, izgledam kao neko ko nije imao vremena za tebe, ako treba da poštujemo dokaze tvojih mnogobrojnih želja da sarađuješ sa mnom, ali nije bilo ništa od toga pa si našla neadekvatnu zamjenu koja je, na tvoju žalost, naišla na osude za potpunu nekreativnost. Izvini.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.