Standard.

subota decembar 07

Bili u braku 68 godina: Supružnici u roku od 33 sata umrli jedno za drugim

Nevjerovatna ljubavna priča stiže iz Minesote, gdje se Bob Džonson (87) 24. novembra oprostio od svoje supruge, koja je preminula, da bi samo dan kasnije i sam umro nakon duge…

107 hits

subota decembar 07

Žene ni ne slute da ih iz njihovog nesesera vrebaju ove opasne bakterije

Nova studija istraživača sa Univerziteta "Aston" otkrila je da više od 90 odsto proizvoda za šminkanje sadrži opasne bakterije, uključujući ešerihiju koli i stafilokoke.

102 hits

subota decembar 07

Facebook mora da plati 4 miliona dolara kazne

Facebook mora platiti 4 miliona dolara kazne.

77 hits

subota decembar 07

Lepa Brena i Boba slave 28 godina braka

Lepa Brena, jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, slavi 28. godišnjicu braka s Bobom Živojinovićem. Pjevačica je otkrila da ni ove godine neće biti pompeznog slavlja.

110 hits

 
 
 
 
petak, 12 jul 2019 15:36

Rasta odgovorio Emini Jahović: Sestro, našla si neadekvatnu zamjenu za mene

Estradni rat između Stefana Đurića Raste i Emine Jahović, čini se, ne jenjava. Nakon što je Jahović nedavno objavila novu pjesmu "Eksploziv" u saradnji s Gazda Pajom, Rasta je javno iznio svoje negativno mišljenje o numeri. To je bilo dovoljno za početak prepucavanja.

Rasta je prvo na Instagram storiju objavio komentar u kome kritizira "Eksploziv".

Nova pjesma Emine Jahović zvuči kao najjeftinija kopija Senidah na sezonskom popustu, made in China! Druga ruka! Why - napisao je Rasta.

View this post on Instagram

🧨#exploziv #soon @gazda_paja_official

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Ipak, da se svidjela publici, pokazuje da je dobro kotirala na YouTube trendingu.

Ipak, Emina je odlučila da u jednom od intervjua pošalje Rasti poruku kao odgovor na prozivke. Poručila mu je da ne zna šta više želi od nje, kao da i da joj nije jasno šta mu smeta.

Naravno da je nedžentlmenski potez, ali Rasta i ne liči na džentlmena. On se ponaša onako kako izgleda, tako da je sve okej - rekla je tom prilikom Jahović.

To Rasta nije ignorirao, već joj vratio istom mjerom te za medije izjavio:

Sestro, izgledam kao neko ko nije imao vremena za tebe, ako treba da poštujemo dokaze tvojih mnogobrojnih želja da sarađuješ sa mnom, ali nije bilo ništa od toga pa si našla neadekvatnu zamjenu koja je, na tvoju žalost, naišla na osude za potpunu nekreativnost. Izvini.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.