Standard.

četvrtak januar 23

(FOTO) Uvijek je obučena sa stilom: I sada je to uradila bez greške

Supruga američkog predsjednika Melanija Tramp rijetko kad griješi kada je izbor garderobe u pitanju.

189 hits

četvrtak januar 23

Ključ uspješne veze: Pridržavajte se ovih stvari i uživaćete u ljubavi

Ljubav je osnov svake veze, međutim ako u njoj nedostaju neki ključni činioci, ona vjerovatno neće opstati.

188 hits

četvrtak januar 23

Pedesete joj odlično stoje: I dalje je prava ljepotica

Objavljeno u: Život

by Lejla

Glumica Monika Beluči važi za jednu od najlepših žena na svijetu.

203 hits

četvrtak januar 23

Mali trikovi koji pomažu da uvijek mirišete čisto i svježe

Tuširanje je važno kako bismo ostali čisti i zdravi, međutim postoje momenti kada jednostavno ne možete da se istuširate, kao što je situacija dok putujete ili ste negdje na planini…

191 hits

 
 
 
 
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 548
srijeda, 21 avgust 2019 15:50

Glumica je svirepo ubijena u 9. mjesecu trudnoće : Bila je žrtva sekte koja nije imala milosti! Ovu tragediju Holivud još pamti

Šeron Tejt, holivudska glumica i jedna od najljepših žena u filmskoj industriji je izgubila život osmog avgusta 1969. godine. Taj dan će zauvjek ostati zabilježen kao dan jedne od najvećih i najstrašnijih tragedija u Americi.
Šeron Tejt je u stravičnom pokolju na Beverli Hilsu, koji su izvršili članovi kulta "Porodica" Čarlsa Mensona preminula u 26. godini. Šeron Tejt, supruga Romana Polanskog je odbrojavala poslednje dane do porođaja i kobne večeri je bila u društvu nekoliko prijatelja.
Glumica je izbodena na smrt, a obdukciijom je utvrđeno da je zadobila 16 uboda nožem.
Šeron Tejt je rođena 24. januara 1943. godine u Dalasu. Odmalena je plijenila svojom ljepotom i šarmom, a prvu titulu misice je dobila već sa šest mjeseci.
 
Čim je stasala u djevojku, počela je da radi kao model, a ubrzo su počele da pristižu i prve ponude za filmove. Prvu glavnu ulogu Šeron je odigrala u filmu "Eye of the Devil" ("Oko đavola"), a produkcija je bila zapanjena njenom ljepotom i talentom. Odlučeno je da će zajedno sa filmom biti prikazan i dokumentarac "All eyes on Sharon Tate" koji je najavio da je Holivud dobio novu veliku zvijezdu.

Ubrzo nakon premijere Šeron Tejt je upoznala mladog reditelja Romana Polanskog koji ju je angažovao u svom velikom projektu u kojem su glumili zajedno i zaljubili se. Vjenčali su se 1968. godine uz veliku pažnju javnosti.

Krajem iste godine Šeron je ostala u drugom stanju i par je pronašao vilu na Beverli Hilsu za svoje prvo veliko ljubavno gnijezdo.

U avgustu, samo nekoliko dana prije porođaja nesrećna Šeron je planirala dolazak na svijet svog prvog djeteta i odmarala se u društvu nekoliko bliskih prijatelja. "Porodica" Čarlsa Mensona po njegovoj naredbi je odlučila da usmrti sve koji se nalaze u vili Romana Polanskog, jer je ona u pomračenom umu monstruma predstavljala simbol odbacivanja ljudi.

Šeron Tejt i troje njenih bliskih prijatelja ubijeni su noževima a ukupno su izbrojane 102 rane na njihovim beživotnim tijelima. Sektaši nisu marili ni za Šeronino preklinjanje da poštede život njenog nerođenog deteta, nego su uživali u patnjama žrtava koje su prethodno vezali konopcima. Menson je uhapšen u oktobru iste godine i zajedno sa svojom sektom osuđen na smrt, a kasnije je kazna preinačena u doživotnu robiju.

Izvor: Kurir,Index

 

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 21 avgust 2019 15:06

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.