Standard.

nedjelja septembar 15

Skandal za skandalom, a onda ženidba: Danas je rođendan najpoznatijem članu KRALJEVSKE PORODICE, a o mračnim tajnama bruji cio svijet

Princ Hari već više godinu dana je u braku sa američkom glumicom Megan Markl, a danas slavi svoj tridesetpeti rođendan. Tokom svog odrastanja bio je jedan od najkontraverznijih i najprovokativnijih…

82 hits

nedjelja septembar 15

(FOTO) 30 godina od legendarne naslovnice, slavna glumica naga u 56. izgleda savršeno

Mur će u novembru ove godine napuniti 57 godina, ali izgleda kao da ima upola manje godina. Slavna glumica je potpuno gola pozirala za naslovnicu novog broja američkog Harpers Bazara.…

86 hits

nedjelja septembar 15

Megan Markl ponovo ne poštuje kraljevska pravila?

Nakon što je započela vezu s princem Harryjem, Meghan Markle je ugasile profile na društvnim mrežama te i svoj blog “The Tig”, jer tako nalažu kraljevska pravila. Naime, pravila britanskog…

146 hits

 
 
 
 
srijeda, 21 avgust 2019 15:50

Glumica je svirepo ubijena u 9. mjesecu trudnoće : Bila je žrtva sekte koja nije imala milosti! Ovu tragediju Holivud još pamti

Šeron Tejt, holivudska glumica i jedna od najljepših žena u filmskoj industriji je izgubila život osmog avgusta 1969. godine. Taj dan će zauvjek ostati zabilježen kao dan jedne od najvećih i najstrašnijih tragedija u Americi.
Šeron Tejt je u stravičnom pokolju na Beverli Hilsu, koji su izvršili članovi kulta "Porodica" Čarlsa Mensona preminula u 26. godini. Šeron Tejt, supruga Romana Polanskog je odbrojavala poslednje dane do porođaja i kobne večeri je bila u društvu nekoliko prijatelja.
Glumica je izbodena na smrt, a obdukciijom je utvrđeno da je zadobila 16 uboda nožem.
Šeron Tejt je rođena 24. januara 1943. godine u Dalasu. Odmalena je plijenila svojom ljepotom i šarmom, a prvu titulu misice je dobila već sa šest mjeseci.
 
Čim je stasala u djevojku, počela je da radi kao model, a ubrzo su počele da pristižu i prve ponude za filmove. Prvu glavnu ulogu Šeron je odigrala u filmu "Eye of the Devil" ("Oko đavola"), a produkcija je bila zapanjena njenom ljepotom i talentom. Odlučeno je da će zajedno sa filmom biti prikazan i dokumentarac "All eyes on Sharon Tate" koji je najavio da je Holivud dobio novu veliku zvijezdu.

Ubrzo nakon premijere Šeron Tejt je upoznala mladog reditelja Romana Polanskog koji ju je angažovao u svom velikom projektu u kojem su glumili zajedno i zaljubili se. Vjenčali su se 1968. godine uz veliku pažnju javnosti.

Krajem iste godine Šeron je ostala u drugom stanju i par je pronašao vilu na Beverli Hilsu za svoje prvo veliko ljubavno gnijezdo.

U avgustu, samo nekoliko dana prije porođaja nesrećna Šeron je planirala dolazak na svijet svog prvog djeteta i odmarala se u društvu nekoliko bliskih prijatelja. "Porodica" Čarlsa Mensona po njegovoj naredbi je odlučila da usmrti sve koji se nalaze u vili Romana Polanskog, jer je ona u pomračenom umu monstruma predstavljala simbol odbacivanja ljudi.

Šeron Tejt i troje njenih bliskih prijatelja ubijeni su noževima a ukupno su izbrojane 102 rane na njihovim beživotnim tijelima. Sektaši nisu marili ni za Šeronino preklinjanje da poštede život njenog nerođenog deteta, nego su uživali u patnjama žrtava koje su prethodno vezali konopcima. Menson je uhapšen u oktobru iste godine i zajedno sa svojom sektom osuđen na smrt, a kasnije je kazna preinačena u doživotnu robiju.

Izvor: Kurir,Index

 

Posljednji put izmijenjeno srijeda, 21 avgust 2019 15:06

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.