Standard.

četvrtak januar 23

(FOTO) Uvijek je obučena sa stilom: I sada je to uradila bez greške

Supruga američkog predsjednika Melanija Tramp rijetko kad griješi kada je izbor garderobe u pitanju.

195 hits

četvrtak januar 23

Ključ uspješne veze: Pridržavajte se ovih stvari i uživaćete u ljubavi

Ljubav je osnov svake veze, međutim ako u njoj nedostaju neki ključni činioci, ona vjerovatno neće opstati.

195 hits

četvrtak januar 23

Pedesete joj odlično stoje: I dalje je prava ljepotica

Objavljeno u: Život

by Lejla

Glumica Monika Beluči važi za jednu od najlepših žena na svijetu.

209 hits

četvrtak januar 23

Mali trikovi koji pomažu da uvijek mirišete čisto i svježe

Tuširanje je važno kako bismo ostali čisti i zdravi, međutim postoje momenti kada jednostavno ne možete da se istuširate, kao što je situacija dok putujete ili ste negdje na planini…

198 hits

 
 
 
 
srijeda, 21 avgust 2019 15:58

Istinite priče nesrećnih žena u braku! Evo zbog čega su one prevarile svoje muževe, za sve je jedna stvar bila zajednička

Donosimo vam pet veoma zanimljivih, istinitih priča o bračnim problemima i ljubavnim aferama. Možda ćete se prepoznati u nekoj od njih i izvući neku pouku.

Tražila sam utjehu jer me je muž gušio

Od dana kad sam se udala za njega, znala sam da je to greška – kaže 50-godišnja Elizabet. Bio je pasivno-agresivan, htio je da me kontroliše i očekivao je da ću dati otkaz kako bi ostala kod kuće brinula o djeci i domaćinstvu. Nedugo nakon prve godine braka, počela sam da ga varam s jednim kolegom. Nisam se zavaravala da se radi o ljubavi, ali bila je to situacija koja mi je otvorila oči – bila sam s nekim s kim sam se osjećala dobro, davao mi je samopouzdanje, zasmijavao me je i poštovao i nije želio da me pretvori u nekog drugog. Ta afera mi je pomogla da pronađem sebe, otkrijem svoje želje, dala mi je sigurnost da mogu i želim da živim bez njega. Da se nije dogodila, pitanje je da li bih imala hrabrosti da zatražim razvod. Sada, 25 godina nakon toga, udata sam za divnog muškarca.

Stalno smo zamjerali jedno drugom

Udala sam se s 22 godine, a nakon vjenčanja sve se promijenilo – kaže 28-godišnja Vanesa. Na početku nismo mogli da dočekamo to da zasnujemo porodicu i dobijemo djecu, ali odjednom se ja više nisam osjećala tako. Posvetila sam se poslu koji volim i djeca se više nisu uklapala u tu sliku. On je bio povrijeđen zbog toga i počeo je da mi zamjera. Tu su krenule svađe, a ja sam zamjerala njemu jer on zamjera meni i naprosto smo stalno povrjeđivali jedno drugo. Iako sam ja insistirala na kondomima, jedne večeri sam ga uhvatila kako ga pokušava da ga skine. Želio je da ostanem trudna. To je otprilike bio kraj našeg seksualnog života. Nedostatak intimnosti je na kraju doveo do preljube, upoznala sam muškarca na internetu i nalazili smo se oko godinu dana. To se završilo jer me muž uhvatio, a u tom trenutku smo ipak oboje željeli da našem braku damo još jednu šansu jer ljubav nije nestala. Išli smo na pojedinačnu i bračnu terapiju i uspjeli smo da spasimo svoj brak. Najvažnija lekcija koju sam naučila je da je krivica za nezadovoljstvo našim brakom tek 50 odsto njegova.

Bilo mi je dosadno i bila sam nesrećna

Sa 35 godina moj život je izgledao kao san - muž koji me voli i dvoje predivne djece, ali zapravo sam bila nesrećna - otkriva Barbara. Moj muž je bio dobar čovjek, ali uz njega mi je bilo nesnosno dosadno. Stalno sam se osjećala kao neko sasvim drugačiji ko silom želi da se uklopi, ali mu ne ide. Te godine išla sam na poslovni put i upoznala Australijanca Boba u liftu. Osjetili smo trenutnu hemiju i povezanost, razmijenili smo brojeve i ostali u kontaktu. Odlučila sam odletim do Australije kako bih ga vidjela i napokon razriješila.

Umjesto toga, zaljubila sam se. Napustila sam sve – zemlju, muža, posao i rodni grad i došla u Australiju. Postala sam snažna, nezavisna i samopouzdana žena. To je bilo prije 25 godina, a danas smo Bob i ja u srećnom braku, vodimo sopstvenu vinariju i ta preljuba je bila prekretnica u mom životu – najbolja stvar koja mi se dogodila. Bob i ja imamo petoro djece i desetoro unučadi, i nije mi dosadno.

Muž me je zapostavljao

Ja sam 10 godina vodila svoj život nezavisno od svog muža, jer njega nikad nije bilo u blizini - priznaje 49-godišnja Barbara. Gari je bio u potpunosti zaokupljen svojim poslom, a supruga mu je bila potrebna samo forme radi, pa nikad nije imao energije ni želje da bude sa mnom. Ja sam bila potpuno predata porodici i davala sam im sve, ali u svom srcu sam znala da ne želim tako da živim cio život. Jedne noć srela sam Toma, koji je bio samo poznanik, a nakon nekoliko nedjelja viđanja, završili smo zajedno. Nakon nekoliko nedjelja varanja muža, odlučila sam da okončam svoj brak i dvije godine kasnije smo se Tom i ja vjenčali. Nepunih mjesec dana nakon toga Tom je doživio srčani udar i preminuo. To što sam završila s njim je ujedno najbolja i najgora stvar koja mi se dogodila. Ušao je u moj život i probudio ženu u meni. Pokazao mi kako je svaki trenutak dragocen, a svojom smrću mi je to oduzeo. Ipak, ostala je nada da ću to ponovo doživjeti.

On je mene prvi prevario

Bili smo u braku tek godinu dana nakon što sam saznala za njegovo nevjerstvo. Bila sam jako ljuta, jako povrijeđena i ubijala me spoznaja da mu ja nisam dovoljna – kaže 33-godišnja Lario. Osjećala sam se kao da nisam dovoljno dobra, sposobna i privlačna kao žena, pa je on to sve morao da potraži sa strane. Cio taj haos izmiješanih osjećanja je presudio da se i sama upustim u aferu. Prevarila sam ga, najprije da bih se osvetila, ali i da bih vratila izgubljeno samopouzdanje. Željela sam ponovno da se osjećam privlačnom i poželjnom. Nakon što je moj muž to otkrio, živjeli smo razdvojeno nekoliko mjeseci, a potom smo odlučili da potražimo pomoć bračnog savjetnika kako bismo spasili svoj brak. Nakon 14 godina braka koji je uspio da preživi, najveća lekcija koju sam naučila je to da smo dovoljni jedno drugom za sreću, ali da dobar odnos zahtjeva stalan trud i pažnju.

Izvor: Kurir

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.