Standard.

četvrtak jun 20

Jelenina ćerka otvorila profil na Instagramu

Pjevačica Jelena Karleuša u braku sa Duškom Tošićem ima dvije ćerke, Atinu i Niku.

31 hits

četvrtak jun 20

Sjećate li se djevojčice koja se "zlobno" smješka ispred kuće koja gori: Evo kako danas izgleda

Sigurno se sjećate fotografije djevojčice koja se zagonetno smješka dok se iza nje nalazi kuća u plamenu i vatrogasci koji je gase. Zoi Rot (Zoe Roth) je djevojčica koja je s…

23 hits

četvrtak jun 20

Izgubila doktorsku licencu zbog ovih fotografija

Nang Mve San, učiteljica u Mijanmaru (Burmi), željela je postati model, ali je izgubila doktorsku licencu zbog dijeljenja fotografija u bikiniju na društvenim mrežama. Nakon nekoliko godina doktorica Nang je počela…

13 hits

četvrtak jun 20

Zašto dosoljavamo neprobanu supu

Mnogi ljudi imaju neku naizgled bezazlenu naviku, ali stručnjaci upozoravaju da ona može biti i ozbiljan signal koji upućuje na neke druge psihološke karakteristike.

10 hits

 
 
 
 
petak, 09 februar 2018 12:40

Ovako su se poznati oprostili od Nebojše Glogovca: "Mirno spavaj raskošni"....

Smrt Nebojše Glogovca potresla je region a od slavnog glumca, oprostili su se njegovi prijatelji glumci ali i brojne poznate ličnosti iz Srbije, Crne Gore i ostalih država...

Glogovac je izgubio bitku sa pakom bolešču i to u 49.godini a za sobom je ostavio višedecenijski rad u pozorištu, filmu, televiziji... Prenosimo vam dio od mnogih poznatih ličnosti koje su se oprostile od slavnog glumca putem društvenih mreža Tvitera, Instagrama, Fejsbuka... 

Nataša Ninković prisjetila u bolnim trenucima kada cijela Srbija plače zbog smrti jednog od najvećih umjetnika na ovim prostorima. Ona je podijelila fotografiju sa snimanja ovog filma i napisala:

"Zauvijek u mom srcu... S anđelima, mili moj..."

Slavna Danica Maksimović, oprostila se od dragog kolege riječima: "Sa anđelima dragi Glogi"..

Sergej Trifunović se oprostio od Nebojše Glogovca, sa kojim je studirao na istoj klasi na Fakultetu dramskih umetnosti, a objavio je na Tviteru zajedničku fotografiju sa njim.

"

Sloboda Mićalović oprostila se ovim riječima ali i slikom sa kojom je u zagrljaju sa Glogovcem, u veselom izdanju a društvo im pravi njen suprug Vojin Ćetković..

"Kume moj dobri , neka te anđeli čuvaju"..

Ivan Bosiljčić napisao je " Naš Glogi prešao ka Gospodu. Vječnaja pamjat.", a Marija Karan koja živi u Americi i sa kojom je glumio u "Kad porastem biću kengur", podijelila je i zajedničku sliku.

Hrvatska glumic Jelena Veljača oprostila se od dragog kolege: "I will love you forever".. uz sliku sa snimanja gdje su se beskrajno dobro šalili..

Poznati muzičar Željko Joksimović oprostio se od glumca putem poruke na Tviteru..

Ivana Mihić imala je dirljivu poruku...

Srna Lango napisala je : "Uradio si mnogo i stigao daleko, Mirno spavaj raskošni"..

Od kolege su se oprostili i crnogorski glumci među kojima su Branka Stanić, Marta Ćeranić, Dragana Dabović... Tugu zbog odlaska glumačke veličine podijelili su brojni sportski klubovi među kojima su Crvena zvezda, Partizan, brojne novinske i televizijske kuće ali i svi ostali koji su voljeli djelo maestarlnog Glogovca.  

 

Preuzmite ili ažurirajte aplikaciju portala Standard za mobilne uređaje na Android ili IOS platformi.

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.