Standard.

nedjelja septembar 15

Skandal za skandalom, a onda ženidba: Danas je rođendan najpoznatijem članu KRALJEVSKE PORODICE, a o mračnim tajnama bruji cio svijet

Princ Hari već više godinu dana je u braku sa američkom glumicom Megan Markl, a danas slavi svoj tridesetpeti rođendan. Tokom svog odrastanja bio je jedan od najkontraverznijih i najprovokativnijih…

77 hits

nedjelja septembar 15

(FOTO) 30 godina od legendarne naslovnice, slavna glumica naga u 56. izgleda savršeno

Mur će u novembru ove godine napuniti 57 godina, ali izgleda kao da ima upola manje godina. Slavna glumica je potpuno gola pozirala za naslovnicu novog broja američkog Harpers Bazara.…

82 hits

nedjelja septembar 15

Megan Markl ponovo ne poštuje kraljevska pravila?

Nakon što je započela vezu s princem Harryjem, Meghan Markle je ugasile profile na društvnim mrežama te i svoj blog “The Tig”, jer tako nalažu kraljevska pravila. Naime, pravila britanskog…

141 hits

 
 
 
 
Balša Knežević

Balša Knežević

Uprava policije je za osam mjeseci ove godine podnijela 417 krivičnih prijava u oblasti privrednog kriminala. U tim slučajevima budžet države oštećen je za 5,5 miliona eura.

Komandant iranske Revolucionarne garde je izjavio da su američke baze i nosači aviona u dometu iranskih raketa.

Problem broj jedan za zemlje Zapadnog Balkana nije islamski ekstremizam, nego albanska mafija, izjavio je Džon Nomikos, profesor i direktor Istraživačkog instituta za evropske i američke studije u Atini.

Svima nam se dogodilo barem jednom da nam se iznenada na telefonu ili tabletu ispraznila baterija, a kabl za punjenje nam je ostao kod kuće.

Iz rodne kuće bivšeg britanskog premijera Vinstona Čerčila lopovi su ukrali zlatnu WC šolju u vrijednosti oko milion funti.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović je najbolji strijelac Svetskog prvenstva u Kini!

nedjelja, 15 septembar 2019 12:46

Džonson: Velika Britanija je kao Hulk

Britanski premijer Boris Džonson rekao je da se ogroman napredak ostvaruje ka postizanju sporazuma o Bregzitu sa EU i uporedio je svoju državu sa Hulkom.

Pravoslavni sveštenici iz ruske federalne oblasti Tver ukrcali su se u avion i osveštali grad svetom vodom kako bi ga pročistili od grjehova poput alkoholizma i bluda.

Francuska i Australija su odigrali ratnički duel, a on je završen pobjedom Trikolora od 67:59. Nova bronza i odbranjeno treće mjesto osvojeno u Španiji.

nedjelja, 15 septembar 2019 11:21

Papović: Politički eksperimenti i posljedice

Formiranje tehničke Vlade, koju traži opozicija, nema opravdanje u Ustavu, političkoj teoriji i praksi parlamentarnog sistema, kazao je u autorskom tekstu Dragutin Papović, istoričar i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.