Standard.

četvrtak jun 20

Milioni za život u podrumu: Jedan od najskupljih gradova, ali svi žele da žive u njemu

Jedan je od ekonomski najrazvijenijih gradova na svijetu, svi hrle da žive i rade u njemu, ali je ujedno i jedan od najskupljih gradova za život. Njujork je prošle godine doživio…

7 hits

četvrtak jun 20

Sjećate li se djevojčice koja se "zlobno" smješka ispred kuće koja gori: Evo kako danas izgleda

Sigurno se sjećate fotografije djevojčice koja se zagonetno smješka dok se iza nje nalazi kuća u plamenu i vatrogasci koji je gase. Zoi Rot (Zoe Roth) je djevojčica koja je s…

88 hits

četvrtak jun 20

Jelenina ćerka otvorila profil na Instagramu

Pjevačica Jelena Karleuša u braku sa Duškom Tošićem ima dvije ćerke, Atinu i Niku.

41 hits

četvrtak jun 20

Bila je Dikaprijeva djevojka, imala je milione sada joj porodica daje 200 dolara mjesečno

Problemi u životu slavne manekenke Erin Heatherton, koju javnost najprije prepoznaje kao bivšu djevojku holivudskog zavodnika Leonarda DiCaprija, ne prestaju. Naime, iako su nekada njeni honorari na godišnjem nivou bili…

8 hits

 
 
 
 
Marija Ivanović

Marija Ivanović

Jedan je od ekonomski najrazvijenijih gradova na svijetu, svi hrle da žive i rade u njemu, ali je ujedno i jedan od najskupljih gradova za život. Njujork je prošle godine doživio svoj najveći ekonomski procvat u proteklih 70 godina. Vrijednosni papiri, zdravstvo, tehnologija, mediji i biznis, ali i industrija turizma doprinijeli su potražnji radne snage i porastu broja radnih mjesta.

Problemi u životu slavne manekenke Erin Heatherton, koju javnost najprije prepoznaje kao bivšu djevojku holivudskog zavodnika Leonarda DiCaprija, ne prestaju. Naime, iako su nekada njeni honorari na godišnjem nivou bili milionski Erin se danas nalazi u ozbiljnim finansijskim problemima.

Pjevačica Jelena Karleuša u braku sa Duškom Tošićem ima dvije ćerke, Atinu i Niku.

Sigurno se sjećate fotografije djevojčice koja se zagonetno smješka dok se iza nje nalazi kuća u plamenu i vatrogasci koji je gase. Zoi Rot (Zoe Roth) je djevojčica koja je s četiri godina postala jedan od najpoznatijih mimova na svijetu.

četvrtak, 20 jun 2019 10:00

Zašto dosoljavamo neprobanu supu

Mnogi ljudi imaju neku naizgled bezazlenu naviku, ali stručnjaci upozoravaju da ona može biti i ozbiljan signal koji upućuje na neke druge psihološke karakteristike.

Nang Mve San, učiteljica u Mijanmaru (Burmi), željela je postati model, ali je izgubila doktorsku licencu zbog dijeljenja fotografija u bikiniju na društvenim mrežama. Nakon nekoliko godina doktorica Nang je počela dijeliti fotografije u kupaćem na društvenim mrežama i participirati u profesionalnim snimanjima.

U likovnom segmentu ovogodišnjeg, drugog izdanja hercegnovskog festivala nezavisne umjetnosti MORŽ (Morski ritam života), svoje radove će izložiti 15 umjetnika iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

Nataša Bekvalac važi za jednu od najatraktivnijih pJevačica, a budući da je ostvarena i kao majka, izgleda da je to sada još privlačnije muškarcima. Naime, navodno je Adem Ljajić taj koji je "bacio pik" na Bekvalčevu, pa s obzorom da je njegova veza sa Sofijom Milošević sada daleka prošlost, fudbaler se nada da će uspJeti da osvoji lIJepu Natu.

Neđo Šubara (42), jedna od tri žrtve Dragoslava Jovanovića iz Surčina, čije je tijelo pronađeno u septičkoj jami u tom neselju, živeo je u luksuznoj vili u Ugrinovcima, a kako saznajemo, bavio se preprodajom polovnih automobila.

Ovih sedam jednostavnih pravila mogu učiniti vaš život svetlijim, pozitivnijim, uzbudljivijim i ispuniti ga posebnim značenjem, mudrošću i ljubavlju.