Standard.

utorak jul 23

Lijepa Kotoranka zatvorila reviju libanskog kreatora Ramija Kadija u Porto Montenegru

Veliki uspjeh lijepe Kotoranke Anđele Vukadinović. Anđela je na ovogodisnjem IFF Porto Montenegro imala tu čast da zatvori reviju poznatog svijetskog kreatora Ramija Kadija. Za Standard je izjavila da se osjećala…

231 hits

utorak jul 23

Senida pokazala zavidnu figuru u Budvi

Reperka Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je sa muzičarem Cobijem imala nastup u jednom poznatom kafiću u Budvi.

240 hits

utorak jul 23

Stefan Karić nekoliko sati nakon Dijanine smrti posjetio OSTROG

Misica Evrope 2014. godine, Dijana Milojković, preminula je 22. jula u 33. godini života, a pretužnu vijest teško je podnio njen bivši dečko Stefan Karić, sa kojim je bila u…

972 hits

utorak jul 23

"Pola kile bijelog": Sergej Trifunović i Zoran Kesić na moru prave NAJSMEJŠNIJE FORE

Samo nekoliko dana nakon što je Sergej Trifunović otvorio Facebook profil dostigao je vrhunac prijatelja od 5.000 te je proučio svima da zaprate njegovu stranicu.

304 hits

 
 
 
 
Kristina Perković

Kristina Perković

Budvanin Nebojša Božović (29) poginuo je u udesu koji se dogodio iznad danas iznad Kamenova, saopšteno je Standardu iz OKC-a. 

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berana održao je večeras drugu sjednicu novoimenovanog Odbora na kojoj je jednoglasnom odlukom za predsjednika Opštinskog odbora izabran Bogdan Fatić.

utorak, 23 jul 2019 22:00

Ovo je prognoza vremena za sjutra

U Crnoj Gori sjutra je u južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano i veoma toplo.

utorak, 23 jul 2019 21:30

Haradinaj stigao u Hag

Kosovski premijer u ostavci Ramuš Haradinaj stigao je u Hag, saznaje O2 televizija.

Američki Senat potvrdio je imenovanje Marka Espera za ministra odbrane SAD. Time je okončan sedmomjesečni period tokom kojeg Pentagon nije imao stalnog šefa.

Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da vjeruje da će tursko-britanske veze procvjetati tokom mandata novog premijera Velike Britanije Borisa Džonsona.

Budvanin Nebojša Božović (29) poginuo je u udesu koji se dogodio iznad danas iznad Kamenova, saopšteno je Standardu iz OKC-a. 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da od poziva i pojavljivanja Ramuša Haradinaja pred Specijalnim sudom u Hagu ne očekuje ništa, osim farse i predstave.

Prvi pokušaj španskog premijera u tehničkom mandatu Pedra Sančesa da formira novu vladu danas nije bio uspješan, poslije čega mu ostaju još dva dana za postizanje dogovora s krajnjom ljevicom.

Šumski požar koji je izbio nedaleko od Atine prijeti domovima na istom području gdje je prošle godine vatrena stihija odnijela više od 100 života, saopštili su zvaničnici.