Standard.

četvrtak januar 23

(FOTO) Uvijek je obučena sa stilom: I sada je to uradila bez greške

Supruga američkog predsjednika Melanija Tramp rijetko kad griješi kada je izbor garderobe u pitanju.

198 hits

četvrtak januar 23

Ključ uspješne veze: Pridržavajte se ovih stvari i uživaćete u ljubavi

Ljubav je osnov svake veze, međutim ako u njoj nedostaju neki ključni činioci, ona vjerovatno neće opstati.

197 hits

četvrtak januar 23

Pedesete joj odlično stoje: I dalje je prava ljepotica

Objavljeno u: Život

by Lejla

Glumica Monika Beluči važi za jednu od najlepših žena na svijetu.

211 hits

četvrtak januar 23

Mali trikovi koji pomažu da uvijek mirišete čisto i svježe

Tuširanje je važno kako bismo ostali čisti i zdravi, međutim postoje momenti kada jednostavno ne možete da se istuširate, kao što je situacija dok putujete ili ste negdje na planini…

200 hits

 
 
 
 
Kristina Perković

Kristina Perković

Poreska uprava u kontinuitetu i uz maksimalni stepen kooperativnosti blisko sarađuje sa Specijalnim državnim tužilaštvom i Upravom policije na otkrivanju krivičnih djela iz privrednog prometa, a zbog sumnje na utaju poreza i sprovođenje lažnog stečaja tokom 2019. godine Upravi policije i Tužilaštvu dostavljeno je 28 inicijativa za utvrđivanje osnova za pokretanje krivičnog postupka, a podnijete su i krivične prijave protiv tri pravna i tri odgovorna lica u pravnim licima, saopšteno je iz Poreske uprave.

Sa sinoć održane sjednice Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Mojkovcu, poručeno je da je stabilna, bezbjedna i prosperitetna Crna Gora jedna od najvažnijih tekovina politike najveće partije u Crnoj Gori i to je nešto što ni na koji način ne može biti ugroženo, djelovanjem bilo koga.

Vrijeme je da djeci ponudimo tradicionalni sadržaj na nov - njihov način, kroz digitalizaciju obrazovnog sistema, poručio je ministar prosvjete Damir Šehović na Svjetskom obrazovnom Forumu (EWF) koji je održan po 17. put. u Londonu. Time, kako je istakao, ne smijemo djecu „ostaviti pred ekranom“, već upravo im pomoći da na interesantan i nov način, uz pomoć novih tehnologija, steknu trajna znanja, umjesto da dragocjeno vrijeme provode samo na društvenim mrežama, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

četvrtak, 23 januar 2020 12:52

Glavni grad podržao kampanju "We Remember"

Glavni grad podržao je kampanju "We Remember".

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović, zajedno sa potpredsjednicima Skupštine Branimirom Gvozdenovićem i Gencijem Nimanbeguom, razgovarao je danas sa izvjestiocem Evropskog parlamenta za Crnu Goru, poslanikom Toninom Piculom, saopšteno je iz Brajovićevog kabineta.

Ksenija Verbitskaja iz Sankt Peterburga pobjednica je ovogodišnjeg takmičenja za izbor "Mrs. Universal Classic", koje je održano u Bugarskoj.

Medijska savjet za samoregulaciju (MSS) apelovao je na sve novinare da poštuju etički Kodeks i da ostanu posvećeni profesionalnom i etičkom novinarstvu.

Poslanici Demokratskog Fronta Andrija Mandič, Milan Knežević i Nebojša Medojević, održali su danas vanrednu pres konferenciju zbog, kako su kazali, eskalirajuče krize u crnogorskom pravosuđu. Naime, juče se na portalima pojavio snimak na kome se vidi sin Suzane Mugoše koji, kako su rekli, na brutalan način, udarajući jastuk, zamišlja razbijanje demonstracija koju bi vjerovatno primijenio nad njima.

I dok neki ne mogu da zamisle selidbu iz rodnog grada ili spontano mijenjanje radnog mjesta, osobe rođene u ovim znakovima horoskopa žive za takve promjene.

U Centru za radiološku dijagnostiku (CRD) Kliničkog centra Crne Gore otklonjen je kvar na aparatu za magnetnu rezonancu (MR) i on je sada u punoj funkciji, saopšteno je iz Kliničkog centra.