Standard.

nedjelja septembar 15

Skandal za skandalom, a onda ženidba: Danas je rođendan najpoznatijem članu KRALJEVSKE PORODICE, a o mračnim tajnama bruji cio svijet

Princ Hari već više godinu dana je u braku sa američkom glumicom Megan Markl, a danas slavi svoj tridesetpeti rođendan. Tokom svog odrastanja bio je jedan od najkontraverznijih i najprovokativnijih…

77 hits

nedjelja septembar 15

(FOTO) 30 godina od legendarne naslovnice, slavna glumica naga u 56. izgleda savršeno

Mur će u novembru ove godine napuniti 57 godina, ali izgleda kao da ima upola manje godina. Slavna glumica je potpuno gola pozirala za naslovnicu novog broja američkog Harpers Bazara.…

82 hits

nedjelja septembar 15

Megan Markl ponovo ne poštuje kraljevska pravila?

Nakon što je započela vezu s princem Harryjem, Meghan Markle je ugasile profile na društvnim mrežama te i svoj blog “The Tig”, jer tako nalažu kraljevska pravila. Naime, pravila britanskog…

141 hits

 
 
 
 
Jovana

Jovana

Vukojica Damjanović (69) smrtno je stradao juče popodne u svom selu Šljemena iznad Tomaševa, kod Bijelog Polja. Kako saznajemo, na njega se obrušilo stablo u šumi iznad porodične kuće. 

Podgorička policija uhapsila je Veselina Bubanju (31) koji se, prema policijskoj evidenciji, dovodi u vezu sa kavačkim klanom, saznaje Standard. Kako je saopšteno iz Uprave policije, prethodno je izvršen pretres prostorija koje koristi Podgoričanin, a tom prilikom pronađena su dva pištolja u ilegalnom posjedu, sredstva komunikacije od kojih je jedno sa kripto zaštitom i vaga za precizno mjerenje.

petak, 13 septembar 2019 15:15

EPCG: Prosječan avgustovski račun 40 eura

Prosječan avgustovski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore, ukoliko se izuzmu neočitana mjerna mjesta u objektima koji nijesu stalno nastanjeni, iznosi 40,28 eura, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Aleksandar Bulatović i Saša Vidović osuđeni su danas na 37 godina robije zbog ubistva Miroslava Lazarevića u oktobru 2016. godine u Istočnom Sarajevu.

Drop in centar za LGBT populaciju otvoren je na novoj lokaciji u centru Glavnog grada, što ga čini vidljivijim u crnogorskom društvu, a pružaće psihološku, vršnjačku, kao i ljekarsku podršku u cilju unapređenja socijalnih i zdravstvenih okolnosti te zajednice.

Atlas Grupa i njen predsjednik Duško Knežević će, kako je saopšteno, proširiti arbitražni zahtjev prema državi Crnoj Gori, usljed nedavne sudske odluke o blokadi njihove imovine u Crnoj Gori.

Centar za ekotoksikološka ispitivanja Crne Gore dostavio je stručno mišljenje Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju poovodom slučaja koji se desio 2. septembra kada je u rijeci Lim primijećena veća količina uginule ribe.

Osnovno državno tužilaštvu u Podgorici podnijelo je optužni prijedlog protiv funkcionera Socijaldemokrata (SD) Emila Durumbašića, kao i zaposlenih u Direkciji za željeznicu Kimete Merulić, Jugoslava Becića, Milana Bankovića, Miroslava Kukavičiće i Tanje Dašić, zbog produženog krivičnog djela davanje lažnog iskaza u slučaju “Ramada”. Kako je saopšteno je iz ODT-a, okrivljenima se stavlja na teret da su, u septembru i decembru 2016. godine, kao svjedoci lažno svjedočili u Specijalnom državnom tužilaštvu i u Višem sudu u Podgorici, na glavnom pretresu. 

Pjevačica Milica Todorović i Miloš Paunović prije dva i po mjeseca raskinuli su petogodišnju vezu, a koreograf se sada prvi put oglasio ovim povodom. Miloš je potvrdio da se Milica iselila iz njegovog stana, a uz to je dodao i da ne postoji šansa za pomirenje, piše Svet, a prenose beogradski mediji. 

Alis Mišel Hačer, 17-godišnjakinja iz Jumatile, Florida, uhapšena je u ponedjeljak zbog pokušaja ubistva njenog očuha i majke. Ona je optužena da je ukrala 1.400 dolara sa računa svojih roditelja Majkla i Temi Šeler te je nakon toga dva puta pokušala unajmiti nekoga da ih ubije. Tinejdžerka je prvo ukrala njihovu debitnu karticu i podigla 500 dolara, od čega je 100 potrošila na kokain, dok je 400 dala prijatelju da joj ubije roditelje.