test

Marković: Mandić manipuliše i radi protiv srpskog naroda, jer vidi da ga ni oni više neće

Standard

01/05/2024

09:50

Šta radi četnički vojvoda Andrija Mandić premijeru Milojku Spajiću i Pokretu Evropa sad sa samo 13 procenata glasačkog tijela!? Kakav manipulant, umislio je da ima moć diktatora Vučića, koji mu doduše ubrizgava podršku preko BIA mreže i ambasadora Srbije u Crnoj Gori, koji se ne odvaja od njih i ne samo od njih, kazala je Jelena Marković, potpredsjednica Liberalne partije.



“Ne čudim se da se postavlja tako i podcjenjuje premijera Spajića, kada ga on isti uzdiže i prestavi Dalaj Lamom. Mandić se sa pravom onda i ponaša kao da mu je šef. Ne smije očigledno Spajić da mu odgovori jer ako bi se to desilo onda će poći sve đe ne treba, reći će, čeka se IBAR.Zato ponovo apelujem na suverenostičku opoziciju da odmah izađe iz Skupštine i ne učestvuje u ovoj prljavoj radnji. Kakav drzak odnos i kakav sebi politički značaj i težinu daje vojvoda sa 13 odsto glasova, sve je jadno o čemu se radi. BIA upravlja i potpuno preuzima kontrolu nad našim bezbjedonosnim sistemom”, ističe Marković.

Kako je dodala, i naš ustavno pravni poredak je pod kontrolom te strane službe.

“Zato se i donose sve najvažnije odluke u interesu te klerofašističke ideologije. On ga pritiska da vodi unutrašnju i spoljnu politiku, ne po Ustavu naše države, nego u interesu diktatora Vučića i njegove promašene i loše politike. U skladu sa ludačkom teorijom diktatora da je Rezolucija o Srebrenici uperena protiv srpskog naroda on preuzima tu bjedastocu i truje građanski duh ove države, proglašavaju srpski narod genocidnim, to upravo rade četnik Mandić i diktator Srbije Vućić, jer niko drugi ne govori da je srpski narod genocidan osim ova dva manipulatora i njihovi uslužnici koji se kriju iza ove otrcane floskule i tako sa Vulinom i Dodikom sopstveni narod proglašavaju genocidnim, a to će se upravo njima vratiti kao bumerang. Samo su pojedinci i mračna ideologija takvih ljudi doveli do genocida, a ne nikako srpski narod”, kazala je Marković.

Zatim se pita.

“Što vojvoda četnički Mandić dodatno želi ovom izjavom? Da podsjeti nacionaliste da je ON jedini predstavnik ,,svog” naroda (ali ne znam kako ce mu konkurent M. Knežević reagovati) i da slučajno ne daju glasove nekom, recimo PES, koji ih zavodi u nekakve evropske vrijednosti. Ali, kako objasniti koaliciju sa njima i vršenje vlasti? Tako što će im reći da cilj opravdava različita sredstva”, navodi Marković.

Trebalo bi, kaže ona, PES da napadne vojvodu četničkog, ali ne smiju zbog izbora u Budvi.

“Ali vojvoda četnički se zanio, a biće razočaran rezultatima, srpski narod ga više neće, i tu Mandić pokazuje veliku nervozu koju pokušava sakriti. Inače on ne promoviše i štiti interese Crne Gore nego interese diktatora Vučića i Srbije jer u međunarodnim kontaktima samo priča o Vučiću ne bi li ga malo opravdao za sva nepočinstva. U Srebrnici se desio genocid i Skupština Crne Gore je po tom pitanju donijela rezoluciju, koja je usklađena sa EU i ko to ne poštuje ne može biti na funkciji bilo kojoj u Crnoj Gori, a navodno su vojvodi četničkom puna usta evropskih integracija, a sve radi suprotno. Ovo su prevaziđeni političari koji samo znaju da manipulišu i ništa više, a i odavno je trebao da nestane sa političke scene, ali brzo će”, zaključila je Marković.

Izvor (naslovna fotografija):

Jelena Marković

Ostavite komentar

Komentari (0)