Potrebno 5.000 eura za liječenje trogodišnje Nikolije

Nakon liječenja u Turskoj gdje je ustanovljeno da trogodišnjašnja Nikolija Perunović nema autizam već da zaostaje u razvoju i da su potrebni logopedski tretmani njoj je za takvo liječenje od tri mjeseca boravka sa cijenom tretmana i smještaja potrebno oko 5.000 eura, navodi se u saopštenju NVO Happy life.

Dodaju da je Nikolija već išla na logopedske tretmane i počela je da izgovara neke riječi da doziva njoj poznate ljude, pa se majka ove djevojčice nada da će uskoro njen problem biti potpuno riješen.

“Nikolija je nažalost rano ostala bez oca koji je stradao strujnog udara, a ima i sestru koja boluje od autizma i cerebralne paralize.

Majka nam se obratila za pomoć jer je kao korisnik samo primanja iscrpila svoje mogućnosti da bi pomogla Nikoliji. Ovo je posljednja nada za Nikoliju i nada se da će uspjeti. Pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu maloj Nikoliji. Porodica se zahvaljuje svima koji su i do sada pomoglo i pružili nesebičnu podršku”, saopštili su u NVO Happy life.

Svi koji mogu i žele da pomognu Nikoliji da ode za Tursku, mogu to da urade uplatom na Nikolijin žiro račun: 535–0100200161062–34.

Uplate iz inostranstva mogu se obaviti putem računa ME25535013050001311885, na ime Nikolija Perunović, Kapino polje bb, Nikšić.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Drugi april, dan provjere činjenica: Dezinformacija sve više, a...

On je istakao da, Raskrinkavanje.me i druge slične platforme i portali širom svijeta obilježavaju 2. april kao...

(VIDEO) Glasao Đukanović

Đukanović je svoje biračko pravo iskoristio na biračkom mjestu u OŠ “Savo Pejanović”.

Policija traga za Stojanom Sekulovićem zbog upada u prostorije...

"U odnosu na video zapis koji je objavljen na društvenim mrežama, a koji su prenijeli i pojedini...

Nakon više sati proradile kamere MUP-a na graničnim prelazima

Portal Standard je ranije objavio da kamere ne rade ni na jednom graničnom prelazu, ni sa Srbijom,...

CEMI izdao upustva za glasanje putem pisma

"Birač koji zbog starosti, invalidnosti, bolničkog ili kućnog liječenja nije u mogućnosti da glasa na biračkom mjestu...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare