test

CKB: Zaposleni protiv kojih je banka podnijela krivične nijesu ugrozili interese klijenata, već su isključivo pričinili štetu Banci

Standard

16/03/2022

16:58

Iz Crnogorske komercijalne banke reagovali su na tekst portala Standard da se Pavićević, Strugar i Niković sumnjiče se da su pronevjereli 100 hiljada eura iz CKB banke, rekavši da isti nijesu ni na koji način ugrozili ili uticali na interese klijenata, već su isključivo pričinili direktnu materijalnu štetu Banci.

Njihovo reagovanje prenosimo u cjelosti:

Povodom objave od 16. marta na portalu “Standard”, pod naslovom “Pronevjera novca iz CKB: Pavićević, Strugar i Niković na saslušanju u SDT – sumnja se da su 50 hiljada eura iznijeli u kešu, a 50 hiljada skinuli sa računa građana”, CKB upućuje sljedeće reagovanje:

“Zaposleni protiv kojih je banka podnijela krivične prijave svojim djelovanjem nijesu ni na koji način ugrozili ili uticali na interese klijenata, već su isključivo pričinili direktnu materijalnu štetu Banci.

Banka nastavlja sa internom kontrolom poslovanja i saradnjom sa nadležnim institucijama. Poštujući tekuće postupke, nastavićemo da komuniciramo isključivo provjerene informacije koje su od značaja za naše klijente i građane”, navode iz ove banke.

Izvor (naslovna fotografija):

Crnogorska komercijalna banka (CKB Twitter)

Ostavite komentar

Komentari (0)