test

Sjutra počinje da radi Call centar MUP-a 19820

Standard

28/02/2021

13:48

Sjutra počinje da radi Call centar Ministarstva unutrašnjih poslova 19820, saopšteno je iz ovog resora.

“Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Nikšić, koji će se održati 14. marta, Ministarstvo unutrašnjih poslova oformilo je Call-centar sa jedinstvenim brojem 19820.

Pozivanjem ovog broja i saopštavanjem ličnih podataka (ime i prezime, datum rođenja i ime roditelja) ili jedinstvenog matičnog broja, građanin će od operatera dobiti informaciju o tome da li je upisan u birački spisak i na kojem biračkom mjestu glasa.

Takođe, građani će pozivanjem ovog broja moći i da prijave eventualne nepravilnosti vezane za izborni proces, a povodom raspisanih izbora za odbornike u Skupštini opštine Nikšić”, navode u saopštenju. 

Call-centar MUP-a radiće svakog dana, počev od sjutra, 1. marta, u terminu od 8 do 20h, dok će u nedjelju, 14. marta, raditi u periodu od 7 do 20 sati.

Jedinstveni broj 19820 je besplatan i dostupan za sve korisnike mobilne i fiksne telefonije u Crnoj Gori.

“Napominjemo da će Područna jedinica za upravne poslove, državljanstvo i strance Nikšić, Ministarstva unutrašnjih poslova, u vrijeme održavanja izbora, tj. u nedjelju, 14. marta 2021. godine, raditi u periodu od 7 do 20 časova, kako bi građani bili u mogućnosti da preuzmu identifikaciona dokumenta, za čije izdavanje su zahtjev podnijeli u prethodnom periodu”, navode iz MUP-a. 

Ostavite komentar

Komentari (0)