test

Džordž Martin potvrdio da se snima nastavak “Igre prijestola”

StandardIT

26/06/2022

12:33

Autor Pjesme leda i vatre Džordž R. R. Martin potvrdio je navode da će se snimiti nastavak Igre prijestola, usredsređen na Džona Sniježnog.

“Da, spremamo seriju o Džonu Sniježnom”, napisao je Martin u blogu objavljenom u četvrtak. Autor je dodao da informacija koju su prenijeli svi mediji nije zasnovana na zvaničnom saopštenju HBO-a, već je procurjela i stigla od nepoznatog izvora.

Martin je takođe otkrio da će radni naslov serije biti jednostavno Sniježni, referenca na prezime glavnog juanaka koje se daje svoj vanbračnoj djeci plemića na Sjeveru.

“Sniježni je bio u razvoju skoro koliko i ostale tri serije, ali iz bilo kog razloga nikada nije najavljen i nikada nije procurio u medije… do sada”, dodao je Martin.

Zanimljivo, Martin je takođe potvrdio ono što je glumica Emilija Кlark (Deneris) rekla u ranijem intervjuu – Кit Harington, koji je glumio Džona Sniježnog, predstavio je tu ideju Martinu i HBO-u. Martin je rekao da je Harington doveo svoje pisce i šounere i da su “sjajni”.

Projekat Sniježni je sedma poznata spin-off serija Igre prijestola u razvoju HBO-a. Кuća zmaja, prikvel usredsređen na kuću Targarijen, trebalo bi da bude premijerno prikazan 21. avgusta.

Ostali projekti uključuju The Sea of Snake, o Lordu Korlisu Velarionu; 10.000 brodova, o kraljici ratnici princezi Nimeriji; Vitez sedam kraljevstava, zasnovan na Martinovim fantastičnim romanima Tales of Dunk and Egg; i dramatičnu animiranu seriju pod nazivom Zlatno carstvo.

Izvor (naslovna fotografija):

Game of Thrones

Ostavite komentar

Komentari (0)