test

Abazović bio u SDT: Radimo državne poslove, u narednim danima će se znati

Standard

05/10/2022

11:23

Vršiteljka dužnosti vrhovne državne tužiteljke Maja Jovanović i glavni specijalni tužilac Vladimir Novović sastali su se jutros, u prostorijama Vrhovnog državnog tužilaštva Crne Gore, sa premijerom u tehničkom mandatu Dritanom Abazovićem.

”Na sastanku koji je ranije planiran se razgovaralo o dinamici i načinu rješavanja problema smještajnih i administrativno-tehničkih kapaciteta Državnog tužilaštva Crne Gore, a premijer je upoznat i o zakljucenju i sadržini sporazuma VDT sa Kancelarijom evropskog javnog tužioca”, saopšteno je iz Specijalnog državnog tužilaštva.

Iz Kabineta premijera će se, kako je najavljeno, ubrzo oglasiti povodom ovog sastanka.

Na pitanje Antene M u kom svojstvu je bio kod glavnog specijalnog tužioca, Abazović je kazao:

“Radimo državne poslove”, i dodao da će se u narednim danima znati da li njegova današnja posjeta SDT-u ima veze sa švercom cigareta.

O Radu Miloševiću nije želio ništa da komentariše

Abazović je juče nakon sjednice Vijeza za nacionalnu bezbjednost govoreći o švercu cigareta saopštio da da pružaju podršku SDT-u da nastavi sa ovom akcijom.

”Situacija sa jednim kamionom je samo dio ledenog brijega. Moj stav je da maksimalno pružamo podršku SDT i VDT da nastave sa aktivnostima i istragama. Ne možemo sve da svedemo na pitanje jednog kamiona”, rekao je, pored ostalog, Abazović.

Izvor: Antena M
Izvor (naslovna fotografija):

Izvor: Antena M

Ostavite komentar

Komentari (0)