test

Abazović: Neću podnijeti ostavku, ne želim da otkrivam identitet osobe koja mi je dala kriptovani telefon

Standard

02/10/2022

18:00

Neću podnositi ostavku. Rezultati u borbi protiv kriminala za Crnu Goru su enormni , kazao je novinarima u Podgorici odlazeći premijer Dritan Abazović, komentarišući aktuelna dešavanja.



“Kriptovani telefon mi je dao na korišćenje neko iz državne uprave, ne želim da otkrivam ko”, kazao je.

Abazović je komentarišući sinoćnje privođenje direktora UPC Rada Miloševića i sumnje tužilaštva da jedan kamion sa cigaretama namijenjenim uništavanju nije stigao na lokaciju, kazao da želi da vidi gdje je taj kamion, te da to treba da utvrde nadležni organi.

“Dobra je stvar što se na više načina vrši nadzor i što imamo podršku međunrodnih aktivnosti. Logično je da UPC, koja ima veliki broj zaposlenih, ima ljude koji su, da kažem sa druge strane”, kazao je Abazović

Dodao je da je taloženje principa nekažnjivosti završeno.

“Ne možemo da imamo sistem u kojem nema odgovornosti. Poštujući prezumpciju nevinosti želim da kažem da bi volio da se sve činjenično potkrijepi, i da se svako snosi određene posledice”, poručio je on.

Pozvao je nadležne organe da odrade sve kako treba.

On se osvrnuo na poslanike DPS-a Peđu Boškovića i ministra odbrane u tehničkom mandatu i lidera SDP-a Raška Konjevića koji su nakon sinoćnje akcije ukazali na to da je Abazović sve vrijeme njima crtao mete za šverc cigareta, pokušavajući da zapravo sa sebe skine pogled.

Oni politički stoje iza toga. Kad je riječ o ovome što se desilo sinoć. Razlika između nas je to što ja ne stojim iza bilo koga, bio mi on blizak politički ili partijski – to je razlika između mene i njih.

Kazao je da ni Bošković ni Konjević nikad dok su vodili sektor bezbjednosti nijesu uradili ništa protiv toga, te poručio da su njegovi rezultati zavidni.

Izvor (naslovna fotografija):

RTCG

Ostavite komentar

Komentari (2)

Bubasvaba

02 Oct. at 20:29

Malo je stricnuo kosu

Ja

02 Oct. at 16:28

KRETEN !!! USKORO U ZIKS !!!

0

03 Oct. at 01:15